![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-05-2015
|
Son soğanlı bitkilerimi de diktim bugün. Lale, ters lale mor, tritelleria, iris mor-beyaz-sarı, iris tublerose, iris reticult. Sabırla beklemek gerek ama şimdiden sabırsızlanıyorum. ![]() İki saksı frezyam epeyce büyüdüler-arkada görünüyorlar. Göç-göç ve safranlar da minicik uçlarını gösterdiler. Daha önce diktiğim turuncu ters lale ve glayöllerde hiç kıpırtı yok, çatlatacaklar beni. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Alıntı:
Yeni diktiğiniz soğanlılar hayırlı, bol çiçekli olsunlar. Son cümlede ki glayörlerin filizlenmelerini şimdi değil de, ilk baharla birlikte harekete geçmelerini bekleyin, kışı uykuda geçirecekler. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim. Dikkatimden kaçmış. İyi ki yazdınız, yoksa her gün bakıp tüh diyecektim. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2013
|
/Jakin;1417852]Son soğanlı bitkilerimi de diktim bugün. Lale, ters lale mor, tritelleria, iris mor-beyaz-sarı, iris tublerose, iris reticult. Sabırla beklemek gerek ama şimdiden sabırsızlanıyorum./ Arkadaşlar, ben de de soğanlılar var. Ama ben daha sonra ekileceklerini sanıyordum. Eğer ekmek gerekiyorsa ben de geç kalmasam. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn. cengizildas bizim memleket için geç kalmış sayılmazsınız. Havalar daha yeni serinledi. Şimdi tam zamanı bence. Hava sıcaklığı mevsim normallerinin çok üstünde seyrettiği için ben bazılarını çok erken diktiğimi düşünüyorum. |
|
|
|
![]() |
|
|