![]() |
|
![]() |
#751 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2015
|
Çok teşekkür ederim,Sonkez'ciğim.Sizinkilerin yanında lafı olmaz.Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#752 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2016
|
Maşallah sevgi hocam çiçekleriniz harika, çiçeklerinizi gördüm içim gitti. En sevdiğim çiçekler ve arayıp bulamadığım çiçekleri sizde gördüm. Beni çok mutlu ettiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#753 |
Ağaç Dostu
|
Balkonuma hoşgeldiniz,Sevgili Bahçemimarı.Güzel sözleriniz için teşekkür ederim.Ben de sizin gibi arayıp bulamadığım birçok çiçeğe ağaçlar net sayesinde kavuştum.Sevgili arkadaşlarımız sağolsunlar.Mutlu kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#754 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba değerli arkadaşlar,minik kohleramızla başlayalım.Diktiğimde yaşamaz dedim,gözümün görmeyeceği bir yere koymuştum. Yüzümü kara çıkardı,çiçeklerini açtı. ![]() Saksımız karışık,mineler kurudukça boşalan yerlere bir şeyler dikiyorum. ![]() İpekler,bu yıl kendiliğinden beyazlar çıktı.Geçen yıl kırmızıydı. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#755 |
Ağaç Dostu
|
Beyaz ipekler. ![]() Sardunyalar, ![]() ![]() Rozet daha yeni çıktı.Çok tembelmiş. ![]() Çizgili telgraf,coştukça coştu. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#756 |
Ağaç Dostu
|
Mutfak güzelleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#757 |
Ağaç Dostu
|
Çiçeklerim bu yaz beni üzmediler.Cıvıl cıvıldılar,maşallah. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#758 |
Ağaç Dostu
|
Birkaç süt ağacı denemem olmuştu,başarılı değildi. Son bir defa daha dedim,bu sefer balkonda denedim. En güzel çiçeklerimden biri oldu. ![]() Bu kaktüsüm de ikinci denemem.Açık hava iyi geliyor. ![]() ![]() ![]() Episkiyam bu yaz nasılsa bol bol açtı.Bol çiçekli hali malesef bilgisayara virüs girince yandı bitti,kül oldu. Ancak bu kadarını yakalayabildim.Hoşçakalınız. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#759 |
Ağaç Dostu
|
Merhabalar,günler geçiyor,resimlerimi bir türlü yayınlayamadım.Balkonumdan görüntüler. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#760 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() Sempervivum saksısını düzenledim .Alt yapraklarda kurumalar çoğalmıştı,temizleyip tekrar diktim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#761 |
Ağaç Dostu
|
Sedum palmeri ve Graptopelalum'ları ayrı ayrı saksılara aldım. Kışı balkonda geçirecekler. ![]() ![]() Keyfi yerinde olanlar. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#762 |
Ağaç Dostu
|
Sakızlar.Havalar soğuyunca budayıp arka balkona kaldırıyorum. ![]() ![]() ![]() Bu köşe en sorunsuz köşem. ![]() Narım çiçek açmaya niyetlendi.Çok sevindim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#763 |
Ağaç Dostu
|
Episkiyamız tek tük açıyor. ![]() ![]() Orkidemden dallar çıkmaya başladı.Yoksa kök mü bilemiyorum. Çünkü hiç orkide yetiştirmedim. ![]() Kohlera da çiçek hazırlığında. ![]() Son halimiz. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#764 |
Ağaç Dostu
|
Hepinize bol çiçekli günler diliyorum.Hoşçakalınız. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#765 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2017
|
Gözünüz aydın orkideniz yavrulamış. ![]() Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#766 |
Ağaç Dostu
|
Hoşgeldiniz,Sevgili Duru.Orkide toprağı alıp,ayırayım o zaman.Teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#767 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba Sevgili Arkadaşlar. Bu yıl çiçekleri,dondurucu soğuklara kadar dışarda bırakacağım.İyice soğuklanıp, baharda çiçek açmaları için.Nar ağacım nihayet çiçeklerini açtı.Sürpriz oldu benim için.İnşallah meyveleri de tutar. ![]() Balkonum şimdilik böyle.Sardunyalar azar azar açıyor. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#768 |
Ağaç Dostu
|
![]() Kılçık atlasım içerde hiç gelişmediği için,yaz sonuna doğru dışarı çıkardım.Biraz faydası oldu,yaprakları canlandı. ![]() Yeşim ağacım,tek daldı,çok keyifsizdi.Saksısını,toprağını değiştirdim, biraz yanmış gübre koydum.Balkonda keyfi yerine geldi. -7 dereceye kadar dayanabiliyormuş.Sonbaharda çiçek açıyormuş ama bu sonbaharı es geçecek gibi. ![]() Kılçık atlası anca 0 dereceye kadar dayanıyormuş,biraz daha balkonda dursun bakalım. Toprak kurudukça sulanıyor.ama bol suyla sulanacak.İyice soğuklansın da,bahara açsın inşallah. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#769 |
Ağaç Dostu
|
Çizgili telgraf çiçeğim,ilk defa açtı. ![]() Şimdilik bu kadar arkadaşlar.Hoşçakalınız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#770 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#771 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-09-2013
|
Bende görmemiştim açtığını .Benim çiçek yıllardır hiç açma eğilimi göstermedi bende çiçek açmıyor diye düşünmüştüm. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#772 |
Ağaç Dostu
|
Açıyormuş arkadaşlar,resimlerini görmüştüm,ama benimki de ilk defa açtı.3-4 senedir büyütüyorum,hiç açmamıştı.Şunu yaptım da açtı diyemem.Tamamen kendine kalmış,canı istemiş açmış yani.Darısı sizinkilere.Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#773 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-07-2014
|
Sn sevgihoca ellerinize emeğinize sağlık bak bak doyamadığım bir balkonla karşı karşıya kaldım yine.Annemde süt ağacı var bir tane ama görmelisiniz gerçekten ağaç: ) neredeyse iki metre yükseklikte. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#774 |
Ağaç Dostu
|
Balkonuma hoşgeldiniz Nanemolla.Kusura bakmayın yazınızı yeni gördüm.İnşallah benimki de 2 metre olur.Balkonumla ilgili güzel sözlerinize teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#775 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba Arkadaşlar, Buralarda havalar iyi gidiyor,balkonumu daha toplamadım.Soğuklar iyice bastırana kadar böyleyiz. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#776 |
Ağaç Dostu
|
Çiçeklerde artık sonbahar renkleri hakim. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#777 |
Ağaç Dostu
|
Sardunyaları budadım,yeni yapraklar verip,çiçek açmaya başladılar. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#778 |
Ağaç Dostu
|
Sardunyaları seviyorum. ![]() ![]() ![]() Narım hala çiçek açıyor,ama meyve tutmuyor. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#779 |
Ağaç Dostu
|
Güneşli bir günde çektiklerim. ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdilik böyleyiz.Kış gecikti. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#780 |
Ağaç Dostu
|
Yeşim ağacım çok güzel,bol bol yeşim ağacı. ![]() ![]() ![]() Kılçık atlasım da çok güzel.Çiçek açsın diye biraz soğukta dursun. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|