![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-12-2015
|
Sevgihocam, sizin hediye ettiğiniz uyku çiçeğim nedense hiç gelişmedi. Yanlış mı bakıyorum acaba? Ne yapmalıyım? İki tanecik cılız yaprağı var onlar da solacak diye korkuyorum ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2015
|
Şaşırdım Duygu'cuğum.Yeni bir saksıya alsaydın.Benimki güneş almayan cam önünde.Toprağı kurudukça suluyorum.Susayınca kendini bırakıyor zaten.Uyku çiçeği bazen tamamen kurur,zamanı gelince tekrar çıkar. Bu çiçeği bana dünürüm dikmişti.Onunki de benimki gibi değil.Ben de seninki kocaman olmuştur diyordum.Üzüldüm. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim,abk.İlk defa büyüteceğim,inşallah bozulmazlar. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhabalar,kedi tırnağım açtı.Kırmızı. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
tradescantia ander.Kendi halinde. ![]() ![]() Sardunyalar. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Balkondan görünüm.Bakalım ilerleyen günlerde ne kadar yeşillenecek. ![]() ![]() Menekşeler. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Menekşelerle bitirelim. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2015
|
Maşallah sevgi hocam hepsi çok güzeller sizde benim gibi pervane çiçeği ve ipek çiçeğini bir saksıya dikmişsiniz .Benimkiler daha çiçek açmadı bekliyorum .Elinize sağlık sağlıcakla kalın |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Masallah...Masallah. Sevgi hoca o kadar güzelki çicekleriniz her birini çok sevdim.Efe püskülüde gelismeye baslamis sevindim InsAllah baharda güzel çiceklerini size cömertce sunar.Episkia ya da çok sevindim.Büyüten elleriniz dert görmesin InsAllah ❤ |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Sevgili Sardunya.Rozetleri aldığımda açmıştı.Aslında o saksıya tamamen ipek çiçeği tohumu ektim.Bir kök çıktı.Ben de mecburen rozetleri yanına diktim.İnşallah şöyle dolar,taşarlar,keyifle izleriz. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
İnşallah bir sorun olmaz Sevgili Sonkez.Sorunsuz büyür.Cengiz Bey'e gönderdiğim Episkiya maşallah açmış.İnşallah bu da öyle olur.Efe püskülünden iyi bir performans bekliyorum artık.Teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Yoncam utandı sanırım,açtı ama bu kadarcık.Allah'ın yoncası gözünün içine baktırtıyor vallahi. ![]() ![]() ![]() ![]() Bizim sofrada yemek yok,çiçek var. ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
... ![]() Su kabakları ![]() ![]() Rozetler ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Kedi tırnağı.Sabah 5:30'da. ![]() Öğleden sonra.Fotoğrafı net çekmek zor oldu. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Kadifeler alt yaprakları bozulmaya başladı.Çok su istiyorlar.Yetişemiyorum. ![]() ![]() Mineler biri kurudu,bunlarda tomurcukta. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Parlakmutafa'cığım,büyüyor. ![]() ![]() Hoyam birkaç yaprak çıkardı. ![]() Cam güzeli vazfesini tamamladı.Çiçekleri bitti,bakalım ne zaman açacak. ![]() Çiçekli kapanış.Mineler açınca görüşmek üzere. ![]() |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Maşallah sevgili Sevgihoca'm bu sıcaklara rağmen balkonunuz rengârenk. Masa üzerindekiler de başka bir güzeller... Emeklerinize sağlık. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
45 dereceyi gördük,Sevgili YeniGine.Çok şükür bir şey olmadılar.Ama kadifeler çok su istiyor.Mutfak balkonundakiler de öyle.Öğlen kalkınca hepsi boyunlarını bükmüş oluyorlar.Koşa koşa suluyorum. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-03-2016
|
Sevgi hocam öğle sıcağında sulamanın iyi olmadığını okumuştum ya sabah erken **** akşam sulamanın daha iyi olduğunu söylüyordu bende epeydir öyle yapıyorum |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Ayrıca parlak mustafanız olduğunu görmüştüm benimde var henüz yaşına girmedi ama balkonda duruyor tabir yerindeyse coştu. Kocaman oldu |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Balkondakileri akşamüstü suluyorum,ama evin içindekileri suluyorum.Ramazanda saatler şaştı,öğlen kalkıyorum o yüzden. Parlak mustafam( daha önceki )balkondaydı,dışarda çok güzel büyüyor.Soğukta da durdu ama sonra dondurmayı başardım.Bunu tekrar bulana kadar canım çıktı,o yüzden gözümün önünde duruyor. |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim,Selma'cığım.İnsanın böyle arkadaşları olması çok güzel. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
Evet,nerden başlayayım.Bugün balkonda epeyce çalıştım.Balkon duvarındaki çatlaklara sinir oluyordum,Bakın nasıl kapattım.Tamamen doğaçlama. ![]() ![]() Uzaktan görünüm. ![]() Alisyum fidelerini azalttım,budadım,birkaç kedi tırnağı çeliği diktim,güzel bir görünüm elde etmek istiyorum,ama... ![]() Mineler açtı. ![]() |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
... ![]() ![]() Minenin biri kurudu,yerini hemen küple doldurdum. ![]() ![]() Semizotu çiçeğim,tozlaşmaya mı kurban gitti anlamadım. ![]() |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Güzellerim. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
Gasteriam,yavruladı,kışın almıştım. ![]() ![]() Şeker begonyam ![]() Susaklarımı Hatay-Harbiye'den almıştım.Fotoğrafları aşağıda. http://www.agaclar.net/forum/geziler...lari/39687.htm ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Episkiya,açmaya ödü kopuyor. ![]() Mutfak balkonumdakiler. ![]() Yaprağı güzeller. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|