![]() |
|
![]() |
#481 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2015
|
Episkiyadan almış olmana sevindim.Yavru vermesine de ayrıca sevindim.Güle güle büyüt. Evet o sukulent minicik bir şey ama çok güzel açıyor.Üstelik açalı epey oldu,akşam kapanıyor,gündüz açıyor.Birkaç parça da İstanbul'da kızıma dikmiştim,onunkiler de açmış. Baharla birlikte çiçekler de coştu Eneskrky.Teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#482 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-02-2014
|
Sevgi Hocam bütün çiçekleriniz güzel açmışlar maşallah. Eçeverya çok ilginç bir çiçekmiş ilk defa gördüm, müthiş. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#483 |
Ağaç Dostu
|
Aa durun daha,bu sayfaları gezerken,bir de bakmışsınız,sukulent hastası olmuşsunuz. Ben de bu sitede görmüştüm,ilk defa.Şimdi sağolsun sitedeki arkadaşlar sayesinde pek çok türe sahip oldum. Size de öncelikle Japon şemsiyesi göndereceğim.Çiçeklerin büyümesini bekliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#484 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim hocam ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#485 |
Ağaç Dostu
|
Evet,havuzunuza çok yakışır.Herhalde Sevgili Abk ile konuşmuştunuz japon şemsiyesini.Ben de birkaç gün önce uçları sararan dalları kesip atmıştım.Ne bileyim sizin Japon şemsiyesi aradığınızı.Attığıma üzüldüm. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#486 |
Ağaç Dostu
|
Evet hep heves ettiğim bir çiçek ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#487 |
Ağaç Dostu
|
Sayın sevgihoca, benim isyerimin disinda bulduğum sararmış Japon şemsiyesi sizin attıklarınız olmasin. ![]() ![]() Çiçekleriniz cok guzel. Bazen ayni çiçeğin fotograflarını bir kac kez paylasinca, sanirim takip edenler sıkılacak gibi geliyor, ama inanın ben her fotografı keyifle izliyorum. Diger arkadaşlarında ayni sekilde düşündüğüne eminim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#488 |
Ağaç Dostu
|
Heves ettiğimiz çiçeklere bakar mısınız,kimse de çiçek olmayınca bulamıyoruz.İstediğimiz çiçekleri bulana kadar canımız çıkıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#489 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili Sevgihoca'm zaten biliyorsunuz semizotu çiçeğiniz favorim maşallah. Oscularia deltoides (Ben de kopyaladım) maşallah ne kadar güzel çiçeği varmış. Emeklerinize sağlık, çiçekleriniz harika görünüyor... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#490 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler Abk,biz de sizin kulağınızı çınlatıyorduk Tanerege'yle.Bir şeyi çok isteyince oluyor,özellikle çiçek konusunda.Allah bir yerde yolumuza çıkartıyor.Neyse bir daha çöpe atmadan söyleyin. Çiçeklerimden sıkılmadığınıza sevindim.Ben de arkadaşların resmine bakmaktan hiiiç sıkılmıyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#491 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler YeniGine'ciğim.Bu site sayesinde Latinceyi de sökeceğiz inşallah.Not alıp,masamda tutuyorum isimleri.Ne yapayım,gelmediniz İstanbul toplantısına.Bu güzelleri 40 yıl arasam bulamazdım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#492 |
Ağaç Dostu
|
Atlaslarım. Her geçen gün sürgünleri büyüyor.Balık kılçığı atlasın kılçıkları belirginleşti. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#493 |
Ağaç Dostu
|
İlle de mor. ![]() Kurdela çiçeğim,2.nesil.Yeni büyüyor,bakalım kol atacak mı? ![]() Bütün kış açan sıklamenim.Yaprakları kurudu.Az suluyorum.Uyutursam uyanmaz diye korkuyorum.Minik yapraklar veriyor. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#494 |
Ağaç Dostu
|
Menekşeler,tomurcuklarını büyütüyor. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#495 |
Ağaç Dostu
|
Sedum sermantosum.Geçen yıl zar zor buldum,kışı da geçirdi, ilk defa büyüyecek.Saksıyı doldurup taşırmasını bekliyorum ama ağır gidiyor gibi.Ya da ben sabırsızlanıyor olabilirim. ![]() Tradescantia ander.tomurcuklandı. ![]() İstanbul toplantısında Sevgili Loveforlife minik bir saksıda elime tutuşturuverdi.Autumn Joy dedi.Çok istediğim bir sukulentti kavuştum çok şükür.Bu minik ,ne zaman büyüyecek? ![]() Saksımız doluyor,taşar inşallah. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#496 |
Ağaç Dostu
|
Sempervivumlar,farkedilir şekilde büyüyorlar. ![]() ![]() Güvecime laf yok.Afiyet olsun. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#497 |
Ağaç Dostu
|
... ![]() Çiçeklerin güneşe bakışına bakar mısınız. ![]() Pembe sakızımız.Çok sevmeme rağmen sardunya almıyorum. Çünkü güneş ve rüzgardan,yaprakları küçülüyor.Yoksa sardunyayla doldururdum bütün balkonu. Sevgiler. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#498 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 12-05-2015
|
Sevgi hocam maşallah çiçekler sizi çok sevmişler atlaslarınıza bayıldım özellikle kılçık atlasa pembe cam güzeli asmalı tepenin verdigi senin cam güzelinin yavrusu nazik düşüncelerin için teşekkür ederim en kısa zamanda sayfa açacagım saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#499 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Begony.Kılçık atlastan bana geldiğinizde birini veririm.Sen daha çabuk büyütürsün. Sayfanı açmazsan zaten sana geldiğimizde çiçeklerini çekip sayfanı açacağım.Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#500 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2013
|
Sn. Sevgihoca'm, yine ellerinize sağlık diyeceğim. Nasıl güzellikler onlar. Emeklerinize sağlık. Bu arada evi hala büyütmediniz mi? Bu gidişle ev çökecek, benden söylemesi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#501 |
Ağaç Dostu
|
Ev taşıyor artık çiçekten.Karşı komşum da çok meraklı çiçeklere,fazla gelenleri ona veriyorum.Teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#502 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Tesekkur ederim Sevgi hanimcim sag olun ❤ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#503 |
Ağaç Dostu
|
Episkiyam yine tek tek açıyor. ![]() ![]() ![]() Yılbaşı çiçeğim açmadı,saksısını biraz büyütüp,toprağını tazeledim.Bu yıl da açmazsa komşuya verilecek. ![]() ![]() Gelinimiz de maşallah çoğalıyor. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#504 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2013
|
Gönderdiğiniz episkiya dallanıp budaklandı, gelişti, serpildi ama, bir çiçek dahi göstermedi. Şimdi sizin çiçeği görünce, bizimkini de heyecanla bekleyeceğim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#505 |
Ağaç Dostu
|
... ![]() Yeşil şelalem,sedum sermantosum.Daha çiçek açmadı. ![]() Japon şemsiyemi sularken hep taşırdığım için suyun içine koydum.Çıkan iki yaprak çok büyük çıktı. Sorun olmazsa büyük seramik saksıya alıp,Sevgili Taner73 gibi iki balık atarım içine. ![]() ![]() Cam güzeli de maşallah aça aça yorgun düştü.Bunu episkiyam için de demek isterdim. ![]() Yeşiller gurubu.Itırım herhalde burada büyüyecek,tabiiki de açmıyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#506 |
Ağaç Dostu
|
Darısı sizin episkiyaya inşallah Cengiz Bey.Ben açması için aydınlık cam onüne getirip astım.Episkiya bu benim görüşüm asılmayı seviyor. Bence yer arayın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#507 |
Ağaç Dostu
|
Atlas gurubumuz maşallah diyeyim,en kısa zamanda açması dileğiyle. Diğeleri de sürgünlerini büyütmekle meşgul. ![]() ![]() Mor menekşeler açmaya başladı.İkisini günümde yaprak isteyen arkadaşlara verdim gitti.(Yaprağını dikecekler de büyüyecek de)Güle güle büyütsünler. Bordo olanın kökü sallanıyordu.Tekrar diktim,zavallım musdaripmiş demek ki hemen tomurcuklandı. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#508 |
Ağaç Dostu
|
Acem halısından pek bir şey anlamadım.Ne zaman büyüyecek?Çiçeksiz kuru,uyuz bir şey. ![]() ![]() Ben bu saksıya sadece kedi tırnağı ektim.Kedi tırnağı yok,horozibiği var. Mevsimlik çiçek alacağım mecburen.Ben de rengarenk kedi tırnakları hayal etmiştim. ![]() Alisyum pembe bu kadarcık. ![]() ![]() Çok vefalı.Gören istiyor. ![]() ![]() Düzenleyen sevgihoca : 24-05-2016 saat 22:22 Neden: yanlişlık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#509 |
Ağaç Dostu
|
Sardunyalar. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Herkese hayırlı akşamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#510 |
Ağaç Dostu
|
Dün böyleydi. ![]() Bugün sabah bir baktım ki böyle olmuş. ![]() ![]() Sevgili Durul'dan tradescantia ander.Soğanlı bir çiçek. ![]() Sevgili Aleydi'nin bodur kadifeleri,maşallah tomurcuklandı. O da bir sabah beni çiçeğiyle selamlar. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|