![]() |
|
![]() |
#331 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2015
|
Bu günlerde beni hep mutlu eden mor telgrafım.Çiçekleri bir günlük,her sabah balkona çayımı içmeye çıktığımda bakıyorum açmışlar.Dayanamıyorum çekiyorum.Kapanış çiçekli olsun.Sevgiler. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#332 |
Ağaç Dostu
|
Pardon A-NOMAD,seneico rowleyanus. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Pardon denecek bir durum yok, hem o somurtan surat ne öyle? ![]() İsimleri karıştırmışsınız ya da şekline bakınca sedumlara benzetmişsiniz doğal olarak, ben de dayanamadım düzelttim ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Ağaç Dostu
|
Saksısında dursun mu A-nomad.Baharı bekleyeyim mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#335 |
Ağaç Dostu
|
Mart ayını bekleyin bence, ondan sonra daha büyük bir saksıya alabilirsiniz. Saksı çok derin olmazsa daha iyi olur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Ağaç Dostu
|
Tamam,teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Ağaç Dostu
|
Pazar sürprizleri
Sümbülüm açmak için uğraşıyor.Bu haliyle bile mis gibi kokuyor. ![]() Açelyama yer değişikliği iyi geldi,güzel güzel açıyor. ![]() ![]() Muskarinlerim tomurcuklanmış. ![]() Küçücük dağ menekşem açmış. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#338 |
Ağaç Dostu
|
Küçücük dağ menekşem açmış. Eklenti 597616[/QUOTE] Maşallah çiçeklerini çok güzel sayın sevgihoca ama bu güzele bittim ben 💚 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-05-2015
|
Ben görmeyeli balkonunuz iyice güzelleşmiş, çiçekler coşmuş sevgili sevgihocam.. ![]() Nasıl böyle coşup gelişiyorlar, biraz sır verseniz! ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Milla balkonuma hoş geldiniz.Teşekkür ederim,dağ menekşem daha çok küçük.Bir açsa diyordum açtı çok şükür.Çok güzel kokuyor.Çoğalınca bağa dikmeyi düşünüyorum.Çok hoşuma giderse götürmem belki de.Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Ağaç Dostu
|
Ben de sizin balkonu ve çiçeklerinizi beğeniyorum Jakin. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#342 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#343 |
Ağaç Dostu
|
İnşallah YeniGine'ciğim.Açık balkon Açelyama iyi geldi.Aman açsınlar,açınca mutlu oluyoruz.Soğanlılar bir hayal gibiydi açmaları,güzel güzel açarlarsa bundan sonra bağa da dikerim.Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
Ağaç Dostu
|
Açık balkonum
Açelyam daha güzelleşti. ![]() ![]() Sümbülüm birdi iki oldu. ![]() Muskarim açmaya başladı. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Ağaç Dostu
|
Dağ menekşem birdi üç oldu. ![]() ![]() Sanırım Şebboy,ne renk bilmiyorum. ![]() Pembe çiçekli yonca çiçeğim uyandı. ![]() Açanlar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#346 |
Ağaç Dostu
|
Kapalı balkonum
Çuhalarım ![]() ![]() ![]() Bir türlü yer bulamadığım menekşelerim. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Ağaç Dostu
|
Genel görüntüler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Ağaç Dostu
|
Lahanam çiçek açmaya hazırlanıyor. ![]() Çiçek tohumlarım.Papatya,hatmi,aslanağzı,aynısefa,zinnia ,alisyum. ![]() Morum pek mutlu. ![]() Uyku çiçeğim yeni toparlanıyor.Sevgiler. ![]() Bu da acemilik tepsim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#349 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-02-2015
|
Sevgi Hocam tepsinize bayıldım^^ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#350 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-05-2015
|
Tepsi şahane.. Ayrıca uyku çiçeğinin saksısı da aynen yapraklardaki ebruli tonlarda boyanmış.. Bakmaktan kendimi alamadım.. Ellerinize sağlık Sevgihocam.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#351 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Dongyul,ilk çalışmam olduğu için biraz acemi işi.Şuncağız tepsiyi boyayana kadar Kendimi nasıl kastıysam akşam erkenden uyudum.Aslında tiner kokusundan dolayı meğer uyunurmuş.Sağol bana moral verdin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Jakin.Beğenmenize sevindim.Uyku çiçeğinin saksısını benim küçük kızın akrilik boyalarıyla boyamıştım.Lacivertle pembeyi kariştırdım,çiçekle rengini tam tutturdum.Neyse artık işin eğitimini alıyorum.Daha güzellerine inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#353 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-12-2011
|
Alıntı:
Eğitim alırken oluşturduğunuz güzellikleri de görmek isteriz.Vaktinizi ayırır paylaşırsanız çok seviniriz.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#354 |
Ağaç Dostu
|
Sayfama hoşgeldiniz Banusemiha.İnşallah bir şeyler yaptıkça paylaşırım.Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Ağaç Dostu
|
Tohumlar
Sevgili Aleydi tohumlar biraz önce geldi,çok teşekkür ederim.Saksılarım hazırdı,ne olduklarını bilemiyorum ama ektim.Hatmi ve kendimce cosmos tahmin ettiklerimi bağa ekeceğim.Bu yaz senin çiçeklerinle vakit geçireceğim.Kısmet işte nerden nereye.Çiçeklerin ismini yazarsan sevinirim.1.ve 2. tohumları bilemedim.Domatesleri peçeteye ıslattım çimlenmeleri için. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#356 |
Ağaç Dostu
|
Renkli olan cosmos olabilir diye saksıya ekmedim.Emeklerin için çok teşekkür ederim Aleydi'ciğim.Sağol. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#357 |
Ağaç Dostu
|
Başlamışken devam edelim.Açık balkonum,ben bu muskarilere bayıldım arkadaşlar.Seneye de devam. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#358 |
Ağaç Dostu
|
Mutfak balkonum ![]() ![]() Ben bu sıklameni de sevdim.Bütün kış çiçek açtı maşallah. ![]() Yaprağı güzeli budamıştım,tekrar diktim,rengine bayılıyorum. ![]() Her zamanki yaprağı güzelim.Kalyos türlerini çok seviyorum,sorunsuz,çabuk büyüyor.Onu da budayıp tazelemiştim,yeni yeni şekilleniyor.İçinde iki farklı cins var. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
Ağaç Dostu
|
Genel görüntüler,bu camın önünü seviyorum,dışardan güzel görünüyor. ![]() ![]() ![]() Menekşelerim bir kere açtı bu sene,annelarinin üzerinde hiç çiçek eksık olmazdı,analarına çekmemişler. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Ağaç Dostu
|
Kuzey balkonum.Sardunyalar dışarı çıkmak için burada bekliyorlar. ![]() Kapanış çiçekli olsun. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|