agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Balkon ve Terasları
(https)

Beğeni Düzeni10111Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 03-08-2016, 23:13   #631
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Giriş Tarihi: 09-05-2012
Sevgili A-NOMAD'ım prensesine gerçekten maşallah!..

A_NOMAD beğendi.
YeniGine Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-08-2016, 07:59   #632
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 03-05-2013
Sayın A NOMAD prensesinizin çiçeğinin ihtişamı göz dolduruyor MAŞALLAH. Size de teşekkürler bu muhteşem anı bizlerle paylaşmak için şekilden şekile girmişsiniz.Bol çiçekli günler dilerim.

YeniGine ve A_NOMAD beğendi.
esemeral Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-08-2016, 09:46   #633
Ağaç Dostu

A_NOMAD's Avatar

Giriş Tarihi: 09-12-2013
Teşekkürler arkadaşlar adettendir, kapanış görüntüsünü de ekleyeyim...

Name:  Fotoğraf4676.jpg
Views: 495
Size:  66.0 KB

A_NOMAD Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-08-2016, 23:36   #634
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Yani gelin hanım, gelinliğini çıkarıp askıya astı ve gitti...
Bu çiçeğin kapanışı beni hep hüzünlendirecek sevgili A-NOMAD'ım...

Eski 04-08-2016, 23:45   #635
Ağaç Dostu

A_NOMAD's Avatar

Beni de YeniGinem, insan hep açık kalsın istiyor...

YeniGine beğendi.
Eski 06-08-2016, 13:09   #636
Ağaç Dostu

A_NOMAD's Avatar

Bugün evimizde mavi kelebekler uçmaya başladı, çok sevinçliyim!

Name:  5.jpg
Views: 452
Size:  38.0 KB

Name:  4.jpg
Views: 455
Size:  65.6 KB

Name:  3.jpg
Views: 463
Size:  43.6 KB

Name:  2.jpg
Views: 466
Size:  41.5 KB

Name:  1.jpg
Views: 441
Size:  39.4 KB

Eski 06-08-2016, 16:55   #637
Ağaç Dostu

sardunya18's Avatar

Giriş Tarihi: 12-07-2015
Ama bu kelebekler çooook güzeller sevgili A_NOMAD insanının içinde kelebekler uçururlar tabi .Adınıza çok sevindim .(keşke benimde olsa )

Nasıl bulucaz burda mavi kelebek çiçeğini şimdi .Siz bol bol resim atın lütfen .Bu arada prensesin beyazına maşallah diyelim .Bol çiçekli günler

sardunya18 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-08-2016, 17:09   #638
Ağaç Dostu

A_NOMAD's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sardunya18 Mesajı Göster
...Nasıl bulucaz burda mavi kelebek çiçeğini şimdi...
Beğenileriniz için çok teşekkürler, gerçekten insanın içini mutlulukla dolduruyor bu kelebekler

Bendekileri çelikten yetiştirdim ama yetişkin bitki olarak satış yapan yerler de varmış, isterseniz ilgili sayfaya bir göz atın. (Elbette benimkiler yeterince büyüyüp dallandıklarında çelik paylaşımına açmak isterim ama bunun için daha epey vakit var, yine de paylaşım bölümlerini de takip edin derim)

Eski 07-08-2016, 14:23   #639
Ağaç Dostu

A_NOMAD's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sardunya18 Mesajı Göster
...Siz bol bol resim atın lütfen...
Böyle isteğe can kurban, bayılırım
Bugün yeni kelebekler katıldı aramıza, sayımız sürekli artacağa benziyor

Name:  1.jpg
Views: 445
Size:  63.5 KB

Name:  2.jpg
Views: 430
Size:  41.2 KB

Name:  3.jpg
Views: 431
Size:  41.8 KB

Eski 07-08-2016, 16:40   #640
Ağaç Dostu

günebakan's Avatar

Giriş Tarihi: 09-09-2008
Harika bir görüntü bu sevgili A- nomad balkonunuzda bir sürü mavi kelebek uçuşuyor

günebakan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-08-2016, 17:17   #641
Ağaç Dostu

Sûz-i Dilârâ's Avatar

Giriş Tarihi: 11-10-2007
Galeri: 3
Maşallah, çok tatlı görünüyorlar. Bu bitki için "çiçek arsızı" deniyor, gördüğüm kadarıyla üzeri tomurcuk dolu. Şu yaz kuraklığında evine bahar gelmiş.

Sûz-i Dilârâ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-08-2016, 17:41   #642
Ağaç Dostu

A_NOMAD's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sûz-i Dilârâ Mesajı Göster
...Bu bitki için "çiçek arsızı" deniyor...
Teşekkür ederim arkadaşım, gerçekten de çiçek açmak için adeta yanıp tutuşuyor maşallah, her gün birkaç çiçek daha ekleniyor
Bir de su içmelere doyamıyor, sanırsın akvaryum bitkisi mübarek

Köklendirme süreci gerçekten bir sabır testiydi ama sevgili Jezebel her fırsatta 'bu çileye değecek göreceksin' diyerek cesaretlendirdi beni ve dediği gibi de oldu işte, bütün sıkıntılara değdi

Eski 09-08-2016, 11:54   #643
Ağaç Dostu

A_NOMAD's Avatar

Avarelim (Clerodendrum ugandense) kelebek çılgınlığı yaşıyor ve yaşatıyor, bu güzelliğe hayran kalmamak elde değil

Name:  sayfa mavi.jpg
Views: 496
Size:  54.4 KB

Yıldızım (Stapelia grandiflora) tomurcuğunu büyüttü, her an o kocaman ve mis kokulu(!) çiçeğini gösterebilir

Name:  yıldız.jpg
Views: 435
Size:  32.7 KB

Prensesim (Epiphyllum oxypetalum) ile ilgili hep hayalini kurduğum bir görüntü vardı (en az 3-5 tomurcuk kocaman olmuş her yerinden sallanıyor, uzaktan bakınca bile hemen göze çarpıyorlar), çok şükür o görüntüye kavuştum

Name:  prenses.jpg
Views: 398
Size:  37.3 KB

Açmaya hazırlanan aslında 4 tomurcuk var şu an ama biri alt yapraklardan birinde olduğu için aynı kareye sığan 3 tomurcuğu fotoğrafladım, inşallah en azından bu üçü aynı anda açar da hayalini kurduğum bir diğer görüntüye de (aynı anda açan ve aynı kareye sığan 3-5 çiçek) kavuşmak kısmet olur...

Eski 10-08-2016, 19:29   #644
Ağaç Dostu

Adalet Yağcı's Avatar

Giriş Tarihi: 25-06-2008
Galeri: 260
Off... Bir mavi kelebeğim bile yok

Çok beğendiğim halde hiç heves etmemiştim, soğuk iklim sevmiyor diye.
O zamanlar yaylada yetiştiriyordum tüm bitkilerimi.
Şimdi yayla faslı kapandı, en kısa zamanda bu güzel mavi kelebeği koleksiyonuma katacağım.
Veeee... Boy boy fotoğraflarını çekip A NOMAD'ı kıskandıracağım

Şaka tabii ki, çok beğendim, bayıldım, uzuuun ömürlü olsun bol çiçekler versin.

Adalet Yağcı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-08-2016, 21:59   #645
Ağaç Dostu

A_NOMAD's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı Mesajı Göster
...Boy boy fotoğraflarını çekip A NOMAD'ı kıskandıracağım

Şaka tabii ki, çok beğendim, bayıldım, uzuuun ömürlü olsun bol çiçekler versin.
Teşekkür ederim efendim

Boy boy fotoğraf lafı geçmişken, bir süredir aklımda olan bir konuya açıklık getirmek istiyorum.

Sayfamda üst üste aynı bitkilerin hallerine yer veriyor olmam ziyaretçileri sıkıyor olabilir (he sıkılan bir daha bakmayıverir olur-biter o ayrı) ama biz küçük ve konum itibariyle de pek kullanışlı olmayan, sırf 'balkonu var' diyebilmek için yapılmış daracık tek balkonlu bir apartman dairesinde kiracı olarak ikamet etmekteyiz.

Dolayısıyla bu bitkileri yetiştirebiliyor olmam mucize sayılır, onların isteklerini karşılayabilmek için (buradan anlaşılmasa ve daha önce pek dillendirmemiş olsam da) maddi-manevi epey efor sarf ediyorum. Bu nedenle de açılmış tek bir çiçek bile benim için çok büyük bir başarı demek olduğundan fazlasıyla kıymetli oluyor, havai fişek patlatmadığıma şaşmalı Öyle mutlu oluyorum ki sanki dünyanın en güzel çiçeğiymiş gibi görünüyor gözüme...

Başlarda çok çeşidim vardı ama zamanla anladım ki olmuyor, bazılarını kaybettim, yaşayanları anneme taşıdım falan derken bir şekilde saksı sayısını en aza indirdim ve yeni bitki edinmemeye karar verdim.

Lafı çok uzattım farkındayım, sonuç olarak elimde gerçekten çok az çeşit var ve bunlar zaten yetiştirmeyi en çok istediğim/en sevdiğim bitkiler, onların da henüz hepsi çiçeklenmeye başlamadı.

Şimdi elimde ne var-ne yok listeleyeyim ki durumum daha iyi anlaşılsın:

1) 3 büyük saksıda yaşayan toplam 11 çeşit atlas (Epiphyllum) ki bunlardan çiçeklenmeye başlamış olan sadece Güler atlas ve bir gecelik gelin. Doğal olarak sadece onların çiçekli hallerini paylaştım/paylaşıyorum, birkaçı ise henüz küçücük birer çelik halinde...

2) Yılbaşı kaktüsü (Schlumbergera) ise çiçeklenme dönemi kış olduğu için bu dönem ona pek yer vermiyorum. Zaten bayram tatili dönüşü çürüme yaşadığı için şu an pek çok köklenmiş çelik halinde darmadağın, kışa da çiçeklenir mi bilmem...

3) Senecio rowleyanus şu ara yaz uykusunda, yani görüntüsünde pek değişiklik yok. Hem o da kışın çiçeklendiğinden hem de görünümü genelde sabit kaldığından seyrek olarak fotoğrafını paylaşabiliyorum.

4) Menekşeler 3 tanesi çiçeklendi, toplamda 5 saksı menekşem vardı ama biri çiçeklenenlerden olmak üzere 2 menekşemi kaybettim. Çiçeklenenlerin fotoğraflarını da haliyle burada paylaştım.

5) Euphorbia milii hiç ilgim olmamasına rağmen annemin emrivakisi neticesinde ailemize katıldı, çiçeklenmek ve büyümek için çok hevesli davranınca da hoşuma gitti ve bir süre onun da fotoğraflarını paylaştım.

6) 2 saksıda toplam 3 çeşit kaktüs (2 çeşit Echinopsis ve 1 Chamaecerus silvestrii) ki bunlardan bu sene sadece beyaz çiçekli Echinopsis çiçeklendi, haliyle onun fotoğraflarını paylaştım. (Aslında bir de Cereus peruvianus monstrosus türü kaktüsüm var ama gerek yılbaşı aşısı denemelerim, gerekse ilgisizliğim yüzünden biraz harap düşmüş vaziyette. Toparlanırsa ayda-yılda bir onun görüntüsünü de paylaşırım elbette)

7) Stapelia grandiflora çiçek açmak üzere, açtığında buralarda onun çiçeğine de yer vereceğim.

8) Hanımeli saksısı diye isimlendirdiğim saksıdaki biri tohumdan yetişmiş olmak üzere toplamda 2 hanımeli ki bu sene ikisinden de verim alamadım, tohumdan yetişmiş olan ve henüz çiçeklenmeye başlamamış olan bir melisa, nakkaş sarmaşığı ve birkaç soğanlı bitki. Soğanlıların çiçeklenme dönemlerinde fotoğraflarını paylaşmıştım, nakkaş sarmaşığı da bol çiçekliyken paylaşılmıştı ama şimdi sıcaklar yüzünden çiçekleri azaldı, o nedenle bu dönem fotoğraflamadım.

9) İpek çiçekleri coşkuyla çiçeklendikleri dönem fotoğraflarını paylaşmıştım ama artık öyle çoşkulu değiller, tek-tük açıyorlar.

10) Çok uzun süre hayalini kurup artık kavuştuğum ve çiçeklenmesiyle çok mutlu olduğum mavi kelebek çiçeği (Clerodendrum ugandense) fotoğraflarını paylaşıyor olmam da çok yadırganmaz sanırım...

Evet, elimdeki bütün bitkiler bunlar. Yani hepsi birden çiçeklense bile paylaşabileceğim görüntülerin maksimum çeşit sayısı bu kadar. Ben de isterdim çok daha elverişli bir evde yaşayıp çok daha çeşitli bitkiler yetiştirmeyi ama imkanlarım bu kadarına müsaade ediyor, ben de buna şükredip hepsinden keyif almaya çalışıyorum.

Yani herkes kadar kocaman ve rengarenk bir dünyam yok, ben de bu küçücük dünyamda mutluyum

Eski 10-08-2016, 22:13   #646
Ağaç Dostu

sardunya18's Avatar

Giriş Tarihi: 12-07-2015
İlahi A_NOMAD üşenmemiş bir sayfa yazı yazmışsınız .Çiçek resimleriniz olmasa bile bu güzel anlatımla takip edilirsiniz .Ben öyle düşünüyorum .

Hem hep paylaşın efendim mavi kelebek ten güzeli mi var Sevgiler

sardunya18 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-08-2016, 23:52   #647
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Sevgili A-NOMAD daha önce de; o küçücük balkonda bu kadar çeşit nasıl yetiştirebiliyorsun, takdir ediyorum seni demiş idim. Maşallah!..

Name:  hos.JPG
Views: 365
Size:  48.3 KB

Hostam çiçek açacak inşallah. Fotoğraflarken aklıma sen geldin; 'Sanki A-NOMAD'ın bir gecelikgelini çiçek açacak.' Yani o edayla fotoğrafladım...

Eski 11-08-2016, 00:24   #648
Ağaç Dostu

A_NOMAD's Avatar

Sevgili sardunya18 ve sevgili YeniGine teşekkür ederim beğenileriniz için

YeniGinem ne güzel tomurcuklar onlar öyle, benim gibi bir tomurcuk delisine uygun fotoğraf olmuş açıldıklarında mis gibi kokularını da paylaşabilsen keşke...

YeniGine ve Selma_321 beğendi.
Eski 11-08-2016, 00:30   #649
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Teşekkür ediyorum, benim pek çiçek koklama alışkanlığım yok, ama inşallah açsın senin için koklayacağım...

A_NOMAD ve Selma_321 beğendi.
Eski 11-08-2016, 00:43   #650
Ağaç Dostu

A_NOMAD's Avatar

Eşime ''YeniGine'nin çiçek koklama alışkanlığı yokmuş'' dedim, şaşkınlıktan ağzı bir karış açık kaldı ''Çiçek açar da koklanmaz mı hiç?'' diyor, bizim gibi afrika menekşelerinden bile koku duyabilmek için çaba sarf eden insanlara bu durum tuhaf geliyor tabii ki

Eski 11-08-2016, 01:34   #651
Ağaç Dostu

YeniGine's Avatar

Çok güldüüüm. Valla yok öyle bir alışkanlığım. Şöyle kokladığım sümbül, leylak ağaçlar.nete üye olduğumdan beri nergis, domatesin yaprakları, kadifenin yaprakları valla sanırım o kadar.

A_NOMAD ve Selma_321 beğendi.
Eski 11-08-2016, 08:07   #652
Ağaç Dostu

Selma_321's Avatar

Giriş Tarihi: 15-03-2016
Inanın bende çok güldüm bu samimi itiraflara tepkilere...bende itiraf edeyim bari bende burdan alıştım çiçek koklamaya önceden en fazla reyhan ,gül,nane ve kadife çiçeği koklardım...şimdilerde kokulu çiçeklere heves eder oldum bura sayesinde...ki burnum koku alma sorunlu.(((
Ayrıca sevgili nomad o kadar işimin gücümün arasında mavi kelebek çiçeklerini seyretmek kısaca her fırsat bulduğumda ağaçlar nete girip özellikle üyelerin bahçe -balkon ve teraslarını seyretmek bana hem güç hem keyif hem de moral veriyor.Ne diyeyim iyi ki varsınız.Lütfen sıkılmadan defalarca resimlerinizi paylaşın emin olun biz seyirciler hiç sıkılmıyor aksine büyük keyif alıyoruz.Sevgilerimle

Selma_321 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-08-2016, 12:09   #653
Ağaç Dostu

A_NOMAD's Avatar

Selma_321 beğeniniz için teşekkür ederim.
Aramızda bu kadar çok 'çiçek koklama meraksızı' olduğunu bilmiyordum, sizler için ayrı bir başlık mı açsak ne yapsak?

Bu sabah uyku arasında Yıldızın (Stapelia grandiflora) burada da bahsettiğim çiçeğini açmaya başladığını gördüm ve sözümona kalkıp bir fotoğrafını çektim, uyku sersemi biraz kötü bir çekim olmuş ama maalesef bu halini gösteren tek fotoğraf bu:

Name:  Fotoğraf4790.jpg
Views: 358
Size:  39.3 KB

Uyandıktan sonra çiçek haliyle iyice açılıp kıvrılmıştı, bir de bu halini fotoğrafladım:

Name:  fotoğraf4800_001.jpg
Views: 284
Size:  33.0 KB

Güneş arkadan geldiği için de fotoğraflar pek kötü oldu ama üşendim işte alıp başka yerde poz verdirtmeye Bu arada sıcağın da etkisinden midir bilmem ama bu sene daha yoğun kokuyor sanki, burnumun direği darmadağın

Yıldız bu sene çiçek konusunda pek hevesli değil, çok yer değişikliği yaşadı belki o yüzdendir ama bu açılan ilk tomurcuğuydu. Görebildiğim kadarıyla arkadan gelen şimdilik sadece bir tomurcuk daha var, o kadar...

Eski 11-08-2016, 12:40   #654
Ağaçsever

Sabihas's Avatar

Giriş Tarihi: 14-04-2014
güleç yüzlü, zengin yürekli kadın A_Nomad, dilerim bir bahçen veya kocaman teraslı bir evin olur.. yine sen başkaları için değil yalnızca kendin için, sevdiklerin için güzel bitkiler yetiştirirsin.

Sabihas Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-08-2016, 12:48   #655
Ağaç Dostu

Sevgi Durul's Avatar

Giriş Tarihi: 02-08-2009
Galeri: 765
Sevgili A_NOMAD, hiç kafana takma, ne yapalım elimizde olanları paylaşacağız tabii ki de. Bir ara ben de çok takardım hep aynı şeyleri paylaşıyorum diye ama bahçe için örnek verecek olursam, bu sene ceviz paylaştım seneye cevizleri kesip armut dikip mi paylaşacağım?

Mesajlarında forumda bahçe kalmadı, her yer domates biber diyenler, kendileri domates paylaşmaya başladı. Onun bunun domates, biber, patlıcanına laf söylemeye ne gerek var ki?

Sayfalarımıza sevmeyen gelmez ya da gelir, ayak izi bırakmaz. Gelen gelmeyen, beğenen beğenmeyen, herkes sağ ve sağlıklı olsun. Her şeyin başı sağlık, sağlık olmayınca hiç bir şey olmuyor biliyorsun. Paylaşıma devam.

Bu mis kokulu yıldızı benim için de kokla diyecektim ama kalsın, koklama. Sevgiyle...

Sevgi Durul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-08-2016, 13:48   #656
Ağaç Dostu

A_NOMAD's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sabihas Mesajı Göster
güleç yüzlü, zengin yürekli kadın A_Nomad, dilerim bir bahçen veya kocaman teraslı bir evin olur.. yine sen başkaları için değil yalnızca kendin için, sevdiklerin için güzel bitkiler yetiştirirsin.
Kocaman bir amin diyorum sevgili Sabihas, çok teşekkür ederim bu güzel mesajınız için, mutlu oldum

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi SDurul Mesajı Göster
Sevgili A_NOMAD, hiç kafana takma, ne yapalım elimizde olanları paylaşacağız tabii ki de...

...Bu mis kokulu yıldızı benim için de kokla diyecektim ama kalsın, koklama...
Haklısın ablam, teşekkür ederim.
Aman o Yıldız hanfendisi hatır için bile koklanabilecek gibi değil gerçekten

Ben yine fırsatı bulmuşken mavi kelebeğimin son halini paylaşayım. Seyrine doyamıyorum, darısı olmayanların başına...

Name:  Fotoğraf4805.jpg
Views: 355
Size:  44.2 KB

Name:  Fotoğraf4804.jpg
Views: 366
Size:  41.4 KB

Prensesim inşallah bu güzel tomurcukların hepsini aynı gece açar

Name:  Fotoğraf4807.jpg
Views: 359
Size:  47.9 KB

Eski 11-08-2016, 15:30   #657
Ağaç Dostu

Selma_321's Avatar

Aramızda bu kadar çok 'çiçek koklama meraksızı' olduğunu bilmiyordum, sizler için ayrı bir başlık mı açsak ne yapsak?
Alınma sırası bende sanırım .Yanlış anlatmış ya da yanlış anlaşılmışım ....burnum kokulara karşı epey duyarsız ben ancak o dediğim çiçeklerin kokusunu net alıyorum birde kimyonun ...neyin kokusunu ne zaman alacağım belli olmuyor ben bile kestiremiyorum...bu yüzden unutup ramazanda çok yemek yakmışlığım vardır emin olun koku almak bir nimet

Eski 11-08-2016, 15:53   #658
Ağaç Dostu

A_NOMAD's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Selma_321 Mesajı Göster
...Alınma sırası bende sanırım. Yanlış anlatmış ya da yanlış anlaşılmışım... burnum kokulara karşı epey duyarsız ben ancak o dediğim çiçeklerin kokusunu net alıyorum birde kimyonun...
Heh tam da alınacak şeyi bulmuşsunuz (Bu arada başka alınan mı vardı? Varsa gözden kaçırmış olmalıyım, kusuruma bakmasın lütfen) tebrik ederim

Ben demek ki mevzuyu tam anlamamışım. Sevgili YeniGine çiçekleri koklamanın aklına bile gelmediğini söylediğinden sizi de aynı şekilde değerlendirerek espri konusu yaptım özür dilerim...

Koku almayla ilgili sorununuz için bir KBB uzmanına danışabilirsiniz, tedavi edilebilen bir durum bu, hayatın kokularından mahrum kalmayın efendim

YeniGine ve evdeçiçek beğendi.
Eski 11-08-2016, 17:24   #659
Ağaç Dostu

Selma_321's Avatar

Sevgili nomad özür dileyecek birşey yok emin olun.Alınganlık dediğim genel anlamda size karşı olan birşey değil zaman zaman forumlarda rasladığım birşey...koku konusuna gelince malesef bir çare bulunamadı.Ağaçlar.netten düştüm koku sevdasına.)))Mesela benimde bir fulum(arap yaseminim) oldu aile etrafım mis gibi kokuyor derken ben resmen burnumu gömüyorum içine(oda soluyor tabi.((((..)
Lütfen kırma amaçlı yazmadım ben paylaşımlardan çokkk memnunum..sevgiyle kalın.ha ayrıca üzdüysem eğer ben özür dilerim

Eski 11-08-2016, 17:43   #660
Ağaç Dostu

A_NOMAD's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Selma_321 Mesajı Göster
...Mesela benimde bir fulum(arap yaseminim) oldu aile etrafım mis gibi kokuyor derken ben resmen burnumu gömüyorum içine(oda soluyor tabi.((((..)...
Ah kıyamam, sizin haliniz de zormuş gerçekten, o kokuları duyabilmenizi isterdim
(Kırılma-alınma falan yok, ben farkında olmadan tıbbi durumunuzla ilgili şaka yaptığıma üzüldüm sadece ama sizin de çok alınmadığınızı görünce rahatladım hemen )

Hele bir gecelik gelin kokusunu keşke duyabilseniz...

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:26.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025