![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Moderatör
Giriş Tarihi: 08-05-2012
|
Ah A_NOMAD ne güzel balkon yapmışsın, ellerine sağlık. Yeşilin bol, elinin bereketi çok olsun. Hanımelini çimlendirmene çok sevindim. Keşke kokulu beyaz sıklamenlerimden de alsaymışsın.. Yasemin çeliği tuttu mu merak ettim. Hani annesini sardırdığım kuru ağaç gövdesi vardı ya maalesef dipten çürümüş, devrilecekken belediyeyi çağırıp birisinin başına devrilmeden söktürdük. Nazar değdi heralde, yasemini de kuşa çevirmek zorunda kaldık. İsimler süper, limonun da adı var mı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Alıntı:
![]() Bu konuyu hatırlattığın iyi oldu, ben çelik köklendiremiyorum artık eminim. Daha önce de lavantada ve hatta hederalarda bile başarısız olmuştum, en iyisi yasemin tohumu bulup çimlendireyim, ona daha yatkınım sanırım ![]() Yasemin çelikleri büyüdü, filizler sürdü, parlak yapraklar çıkarttı... Daha birkaç gün öncesine kadar yapraklı, dallı-budaklıydılar ve bu hallerini gördükçe artık köklendiler diye düşünüyordum ama aniden solup kurudular, çıkarıp baktığımda tek bir kök bile çıkartmamış olduklarını gördüm! Az değil 4 aydır topraktaydılar ve sürekli gelişerek beni kandırdılar, düşünebiliyor musun? Tek kök çıkartmadan yaşamışlar bunca zaman, hasılı benim yaseminler de artık yok... Limonumun ismi yok, ona sadece 'Limon' diyorum ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|