![]() |
|
![]() |
#32 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Teşekkürler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-10-2015
|
Küçük bir balkonda büyük işler başarmışsınız sayın:gürcan_keskin. Çok harika olmuş balkonunuz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-12-2010
|
Sade ve guzel bir calisma olmus sayin gurkan_keskin. Dolap ayrica cok hosuma gitti ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Ağaç Dostu
|
Bu sene balkonda düzenlemeler :)
Bu sene tohum olarak saksılara bir şeyler ekeyim dedim ve işe ilk olarak tere ve maydanozla başladım. ![]() Tere. ![]() ![]() Maydanoz. ![]() ![]() Fesleğen tohumlarındanda diktim. Diğeri ise tatlı kıl biber tohumu. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Ağaç Dostu
|
Satış için sipariş fideler hazırlanıyor :)
Birazcık ticaret yapalım dedik. Fena mı ettik? Ufaktan pazara doğru açılmak gerek. ![]() acı, tatlı, dolmalık, közlemelik biber tohumları domates tohumları salatalık tohumları ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Hiç fena olur mu... Rast gelsin inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Ağaç Dostu
|
Sezonu Açalım Artık
Bu sezon tohumdan ekip yetiştireceğim inşallah. Tohum takas paylaşımından gelen sebze tohumları ve sayın akçabardak'ın göndermiş olduğu tohumlardan dikime başladım. Hadi hayırlısı bakalım. DİKTİĞİM TOHUMLAR şu şekilde; 1- Sefa domates 2- Mini kiraz domates 3- Ayaş domates 4- Russian cossack domates 5- Tatlı sivri biber 6- G. Chocalate tatlı biber 7- Turşuluk sarı biber 8- Tombul süs biberi 9- Turşuluk tombul biber 10- Bohça biberi, 11- Pul biber maraşlık 12- Macar acı biberi 13- Hungarian hot W. biber 14- Süs kabağı 15- Uzun kabak ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Bereketi bol bir sezon dileğimle, kolay gelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |