![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-06-2010
|
Alıntı:
Kekikleri bu günlerde ayırsam çok mu geç kalmış olurum? Anladığım kadarıyla çok büyüyorlar, büyüdükçe de tohum sayıları artıyor, öyle değil mi ![]() Domateslerde 4-5 meyve görünüyor, küçücük. Onlar büyüyecek de domates olacak ![]() Taşınma konusunu düşününce uykularım kaçıyor, o nedenle şimdilik pek aklıma getirmemeye çalışıyorum. ![]() İyi dilekleriniz için tekrar teşekkür ediyorum, selamlar. |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2015
|
Alıntı:
Taşınma konusunu çok iyi biliriz. Muş tan geldiğimizde bir çok eşyamız zarar görmüştü , kırmışlar her şeyi , anlaşma da evi aldığımız gibi teslim edeceğiz demişlerdi oysa , elimizde kalan hasarsız sağlam eşya pek azdı ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-06-2010
|
Alıntı:
Geçen hafta perşembe günü yeni görev yerime gidip göreve başlama imzamı attım. Eşimle şöyle 2-3 tur attık şehir içinde. Ev aradık, bahçeli ev mümkün görünmüyor. Balkonları büyük ve kullanışlı ev hayalimizi sürdürüyoruz. Taşınma sonrasında bizim de eşyalar az da olsa zarar görecek. Çünkü biz de görev nedeniyle zaman zaman şehir değiştirdik. Ne yapalım sağlık olsun. Mala gelsin, can sağlığı olsun. ![]() Alıntı:
Geç kalmış olmaz mıyım acaba? Yaklaşık 1 ay var taşınmama ![]() Düzenleyen Erdal Hoca : 07-08-2017 saat 22:45 Neden: Ekleme |
||
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| soğuk |
|
|