![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-03-2012
|
Sayfanız hayırlı olsun. ceylan sardunyalarınız çok güzel çiçeklenmiş maşallah. Arap zambağı desiğiniz tür frezya olarak da biliniyor ve renkleri de çok güzel. Umarım tohumlarınız da filizlenir. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-03-2013
|
Çok teşekkür ederim gökçe. Ben çok yeniyim agaclar net in gizli takipcilerindenim seninde balkonunu surekli gezip cikanlardanim deniz li ye tasinmisin hayirli olsun .bbizim buralarda arpa zambagi denir frezya adini agaclar net ten öğrendim. Ceylanlar en sevdigim çiçek ama bu yil sahip oldum . Bulundugum ev ciceklere ck uygun iki buyuk balkonu var ama tasinacacim yeni ev tek balkonlu surekli ruzgarli onun üzüntüsünü yaşıyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-03-2012
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaçsever
|
Cileklerde ekildi. Umarim meyvesini görürüz. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaçsever
|
Petunyalarim da açtı. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaçsever
|
![]() Iki haftadir evde kalamiyorum saglik sorunlarindan dolayi gece ugrayip sulayip gidiyordum neyse ki uzmedi beni balkonum ciceklerim acmis bir tane ceylenimda bit denen den varr ilaclamam gerekecek. Bir sure daha balkonumdan uzak kalacagimmm ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaçsever
|
Cilekler kizarmaaya basladi oglumun sevini paha bicilemez gozumuzden uzaktalar ama oglumda heyecanla eve geldigimizde degisiklik var mi diye bakiniyoruz biseler buluyoruz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|