![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2013
|
Sayfanız hayırlı olsun, bol çiçekli günler dilerim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-03-2013
|
Çok teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-12-2013
|
Sayfanız hayırlı olsun, bol çiçekli günler dilerim. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Arpa zambagi cok guzelmis.Daha once hic duymamistim,umarim yollarimiz en kisa zamanda kesisir ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaçsever
|
Arpa zambağı sakiz sardunya ve gene mutlulugumun en buyuk payi ceylanlarim cogaliyoruz pazar günü hava cok guzeldi seraya gecip uc sardunya ya sahip oldum ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaçsever
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaçsever
|
bir yil once sevgili Tika nin yollamis oldugu ahtapot çiçeği hemen buyudu kollandi ama geçen gün siddetli olan rüzgarda kolarimiz hep kirilip aşağı düşmüş. acaba ciceklenecek mi cok merak ediyorumm oyle mi cicekleniyo bilen arkadasim var miii? ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaçsever
|
Sakiz sardunyam ilk cicegini gosterdi. 2.resim oglum icin ektigim salatalik fideleri 3 saksi umarim oluolurlar. 3.resimden sonra vazgeçilmezlerim ceylanlar daha fazlasina sahip olacagim gunleri sabirsizlikla bekliyorum butun saksilarim ceylanlarla dolu olsa ))![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaçsever
|
Begonyam çiçeklerini gosterdi. ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-03-2012
|
Sayfanız hayırlı olsun. ceylan sardunyalarınız çok güzel çiçeklenmiş maşallah. Arap zambağı desiğiniz tür frezya olarak da biliniyor ve renkleri de çok güzel. Umarım tohumlarınız da filizlenir. Sevgiler. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaçsever
|
Çok teşekkür ederim gökçe. Ben çok yeniyim agaclar net in gizli takipcilerindenim seninde balkonunu surekli gezip cikanlardanim deniz li ye tasinmisin hayirli olsun .bbizim buralarda arpa zambagi denir frezya adini agaclar net ten öğrendim. Ceylanlar en sevdigim çiçek ama bu yil sahip oldum . Bulundugum ev ciceklere ck uygun iki buyuk balkonu var ama tasinacacim yeni ev tek balkonlu surekli ruzgarli onun üzüntüsünü yaşıyorum. |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-03-2012
|
Alıntı:
Bakalım havalar hala serin gidiyor. Isınmaya başlasın bol bol paylaşırız resimlerimizi. Balkonunuzun esintili olması aslında iyi bence. Zararlılar esinti olmayan yerleri seviyor çünkü. Yeni taşınacağınız evinizde de güzel bitkiler yetiştireceğinize eminim. Kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaçsever
|
Cileklerde ekildi. Umarim meyvesini görürüz. ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaçsever
|
Petunyalarim da açtı. duvara asilmayi bekliyo saksimmmm ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaçsever
|
Uzun zaman oldu balkon Sayfam giremedim önce sağlık sorunları o bitmeden taşınma çiçeklerim çok etkilendi kayıplar verdim. Şimdi yeni bir ev ve yalnızca bir balkon içimdeki çiçek aşkı küçük bir alan yeni bir balkon yaratmak istiyorum inşallah istediğim gibi olur bu aşamada yeni çiçekler edindim menekşe ve orkide gibi menekşe ilk defa edindiğim bir çiçek mutluyum çünkü kayıplara rağmen beni bırakmayan çiçekleri mde var |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-12-2011
|
Hoş geldiniz.Sizde benim gibi uzun bir aradan sonra donmuşsunuz.Yeni balkonunuz hayırlı olsun..Bakalım nasıl güzellikler oluşturacaksınız.. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaçsever
|
Teşekkür ederim.bu ay balkonu mu Düzenlemeye çalışacağım inşallah daha aktif olucam |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaçsever
|
Bu yıl açan ilk lalem ![]() |
|