![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-03-2013
|
Teşekkür ederim Münevver ablacim senin bahcen gibi olamaz hayranim bahçene.oğlum la sevgimiz katlaninca ciceklerde bizi üzmüyor. Bu yil kismet olur da Bodrum a gelirsem seni ve bahceni ziyaret etmek isterim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaçsever
|
bugün açanlar hava kapali yagmur ama onlarin acmasini beklemek mutluluk ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaçsever
|
Bir sorunum var arkadaşlar bilgisayardan yukledigim resimler de bir sorun yokta tabletten yuklediklerim düzgün olsada hep yan yükleniyor ne yapsam duzel miyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaçsever
|
Bu çiçeğim i ben arpa zambağı diye biliyorum ben kendimi bildim bileli annemin hep bu cicegi vardi bu yilda annem getirdi bana acinca cok sevindim bunun mor rengi var daha acmadi acinca resimlerini yüklerim merakla bekliyorum ilk defa balkonumda büyütüyor um bu çiçeği |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaçsever
|
Frezya imis adi ben arpa zambagi diyee biliyordum.halk arasinda arpa zambağı diye biliniyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaçsever
|
Bir haftadir evde yoktuk. Neyseki ççiçeklerimiz bize küsmemis.ookadar mutluyum ki sahipmolmak istedigim tek çiçek ceylan sarduynya idi simdilik yanlizca bir tane var o da botanik bahcesi gezerken kisin hep kis cicekleri almistim oranin sahibi adamla konusurken yaza ceylan almak istedigimi söyleyince köşede bir yerde atilmis durumda kucuk bir cicek ti al bu senin olsun deyince cok mutlu oldummm . Merakla büyümesini cicek acmasini rengini bekliyodum bekledigime degdiiii ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaçsever
|
Bugun açanlar. 1.arpa zambagi kokusu mis gibi 2.rengini merakla bekledigim lalelerden biri |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|