02-04-2015, 16:15
|
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2013
|
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48
 sevgili yağmur143,ben aglaonome modestum un çiçeğini açınca bir kaç gün sonra koparıp atıyorum hatta bazen hiç açtırmıyorum.nedeni çiçeklerini açıp tohum yapıyor buda enerji kaybına neden oluyor. çiçeğin büyüyüp serpilmesi duruyor.onun için açar açmaz koparıyorum.böylece enerjisi yeni yaprak çıkarmak için çalışıyor.dikkat ederseniz çiçekleri de çok gösterişli değil. bu arada aldığın yeni çiçeklerini güle güle büyüt çok güzel. özellikle zamia ve clematis çok sevdiğim çiçekler. orman sarmaşığının bodur olanını ilk kez duydum ve bayıldım bundan sonra küçük mekanlarda bile orman sarmaşığı yetiştirebileceğiz sevgiler 
|
Sevgili münevver48, bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. Çiçekler şu an açtı, birkaç gün içinde ben de kopartayım o zaman... Clematis gerçekten çok güzel. İki gündür clematis sayfasını okuyorum, daha yarısındayım. Çiçek için en uygun ortamı sağlamak istiyorum. Sen de bahçende çok güzel clematisler yetiştirebilirsin  Minyatür orman sarmaşığını eltim kipa dan almıştı. Ben gittiğimde kalmamıştı. Karşıma çıkınca çok sevindim.. Aranjmanlarda da çok hoş olacağını düşünüyorum.. sevgiler...
|
|
|