![]() |
|
![]() |
#361 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2013
|
En sonunda zambaklarım da açmaya başladı. Hatta pembe olan iki tane çiçeğini döktü bile. Bunca zamandır açsınlar diye bekliyorum, çiçeklerin bu kadar kısa ömürlü olması beni hayal kırıklığına uğrattı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#362 |
Ağaç Dostu
|
Lalegüllerimden yeni bir renk daha açtı... Açmayan iki rengim kaldı, bir tane fire verdiğim için onların ne renk açacağını çok merak ediyorum... ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Yagmur143 : 04-08-2015 saat 10:25 Neden: yazım hatası |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#363 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Zambaklarınız saksıda yetişiyor galiba sevgili Yağmur bulunduğu ortam nasıl güneşi ne kadar alıyor toprağı ve bakımı nasıl acaba ben birtürlü yetiştirmeyi beceremiyorum biraz bilgi verirseniz sevinirim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#364 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-02-2014
|
Masaallah nazar değmesin bol çiçekli olsun |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#365 |
Ağaç Dostu
|
Aslında bu konuda acemiyim sevgili günebakan. Soğanlı çiçekleri çok sevmeme rağmen nasıl bakarım, soğanını nasıl saklarım düşüncesiyle uzak duruyordum. Bu yıl ilk kez denemek istedim. Zambaklarım sabah güneşi alıyor. Toprağı için torf, bahçe toprağı ve solucan gübresini karıştırdım. Toprağı kurudukça suluyorum... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#366 |
Ağaç Dostu
|
Güzel dileğiniz için teşekkür ederim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#367 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-04-2015
|
Çiçeklerinizin her biri çok canlı ve güzeller ama lalegüllerinize hayran kaldım.Mahşallah.. Ellerinize ve yüreğinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#368 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim sevgili Aliyye, lalegüller gerçekten çok güzel çiçekler. Bahçede olsa dahada güzel olacaklarını düşünüyorum, saksıda ancak bu kadar oluyor. Bol çiçekli günler diliyorum, sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#369 |
Ağaç Dostu
|
Mum çiçeğimin bu öbeği ikidir çiçeklerini tam büyütemiyor. Sebebini çözemedim ![]() ![]() ![]() Diğer tomurcuklar döküldüğü için tek başına açan çiçeğim... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#370 |
Ağaç Dostu
|
Mum çiçeğimden bir kaç görsel daha... ![]() ![]() Aynı görüntününün flaşlı ve flaşsız hali... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#371 |
Ağaç Dostu
|
Son olarak bu güzelle veda edelim. 10 gün kadar yokum. Döndüğümde çiçeklerimi sapasağlam bulurum inşallah... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|