![]() |
|
![]() |
#271 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-04-2014
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Sevgili Yağmur143 çok geçmiş olsun, verilmiş sadakalarınız varmış Allah beterinden korusun hepimizin çocuklarını, torunlarını. Bitkilerin çok güzel açmışlar, hepsi de çok güzeller emeklerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#273 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-04-2015
|
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Ağaç Dostu
|
Sayfayı gezerken son sayfaya az önce ulaştım. Çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun Çocuğunuza sık sık ayetel kürsi nas ve Felak sûrelerini okuyup üfleyin nazardan kem gözlerden korur . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2013
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#276 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
sevgiler... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Sayın Yağmur143, Oğlunuza çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun. Beni de 5 yaşımdayken köpek ısırmıştı. En kötüsü 15 adet yapılan o iğne ızdırabı. Hala köpekten değil ama o yediğim iğnelerden travma halindeyim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#278 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çocuğun üstüne bu kadar aksilik üstüste gelince ne olduğunu anlayamadık. Çocuklarımızı severken kendimiz de nazarlayabiliyoruz... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#279 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-04-2014
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#280 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#281 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#282 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Alıntı:
![]() Oğlunuz adına sevindim ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#283 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#284 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 14-05-2015
|
Alıntı:
![]() ilk defa duydum maviş çiçeğini..Ankara'da yetişse keşke, biraz araştırayım bakayım..eğer oluyorsa geç kalmadıysam balkonumu taçlandırsın istiyorum. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#285 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
![]() Allah beterinden saklasın. Kırmızı zambağı ilk sizde gördüm Yağmur ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Ağaç Dostu
|
Rafı buldum hepsiburada.com da tam da ihtiyacım olan şey çok teşekkür ederim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Ağaç Dostu
|
Maviş kolay yetişen bir çiçektir. Soğuktan da korkmaz. Rahatlıkla yetiştirebilirsiniz. Sevgili münevver48 in balkonuna bakarsanız çok daha gelişmiş hallerini görebilirsiniz. Balkonumu beğenmenize sevindim, teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-06-2014
|
Çok geçmiş olsun sevgili yağmur143. Çocukluk işte acırken oyuna dalar unutur , zaman geçince acımasa bile aklına geldikçe ağlar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#289 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kırmızı zambağın asıl adı amarylis. Ama bizim burda zambak deniyor. Bana da zambak demek daha kolay geliyor. Ben de bu sitede birçok bitkiyi ilk defa gördüm. Mesela sukulent diye bir bitki topluluğu olduğunun farkında bile değildim. mum çiçeğini tek bir çeşit sanıyordum... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sevgili uyap. Haklısınız yarayı görünce acıdığı aklına geliyor. Görmezse unutuyor. Allah korusun daha kötüsüde olabilirdi... Onlar bize Allahın emanetleri. İnşallah kazasız belasız büyütebiliriz... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2013
|
sevgili yağmur143, çok geçmiş olsun aksilikler üst üste gelmiş.neyse ki ucuz atlatılmış. Allah hepimizin evlatlarını korusun. Maşallah terasın çok güzel olmuş. sardunyalar coşmuş. harikalar yaratan ellerin dert görmesin.sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-07-2014
|
Geçmiş olsun Sn. Yagmur143 Allah başa gelmemiş kazadan beladan korusun sizi de yavrunuzu da. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili Yağmur büyük geçmişler olsun kuduz aşısı olması çok iyi, ne olur ne olmaz önlem alınması iyi olmuş. Rabbim evladınızı korumuş, geçmiş olsun. Bunlarla kalın, Allah'ım bunları unutturmasın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Sevgili Yağmur yoktum buralarda yeni haberim oldu çok geçmiş olsun . Yakışıklıya nazar değmiştir kesin . Maşallah çok tatlı . Allah beterinden saklasın . sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Ağaçsever
|
Ben çocukken beni de kedi tırmalamış ve elimi fena yaralamıştı. Bizimkiler kızar ve bir daha kediyle oynatmaz diye gizlemiştim ![]() ![]() ![]() Sevgili Yağmur oğlunuzun hayvan sevgisinden bahsettiniz aklıma geldi, eve bir kedi alabilirsiniz şayet ortamınız müsaitse..hem kedinin aşılarını siz yaptıracağınız için içiniz rahat olur. evdeki kediyle arakadaş olacağı için sokaktaki kedilere çok fazla yönelmeyecektir zannediyorum. Tabi sokak hayvanlarını da sevelim o ayrı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Ağaç Dostu
|
Sayfanı geçmiş olsun dilekleriyle fazla işgal ettiğimiz için uyarılacağız muhtemelen ama öncelikle "geçmiş olsun" demekten kendimi alamayacağım Sevgili Yagmur143. Ben de çocukken bir köpek tarafında ısırılmıştım. Sonrasında aşı bana alerji yapmış, bacaklarım tutulmuş, bi hafta hastanede kalmıştım. Şimdilerde sokakta hasta ya da yavru kedi yakalayacağım diye defalarca ısırılıyor, tırmalanıyorum. Hiç kalbime kötü bir şey getirmem bu konularda. Aşı falan da olmuyorum. Bu arada çok alerjik bir bünyem vardı eskiden. Evdeki kedi nüfusuz arttıktan sonra onların terapileri iyi geldi sanırım. Artık alerjim falan yok... Onları sevmekten hiç vazgeçmedim, vazgeçmem de... Dilerim oğlunuzu o güzel yüreği de o sevgiyi her zaman barındırır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili münevver48, suara, yenigine, aleydi, artemisya ve loveforlife hepinize çok çok teşekkür ederim. Sağolun, varolun... Güzel yürekleriniz dert görmesin inşallah... Oğlumda kızımda hayvanları çok seviyor, bu sevgilerinin biteceğini sanmıyorum. Lakin şimdilik evde kedi beslememiz mümkün değil. Çünkü oğlumun kedi tüyüne alerjisi var. Şu an alerjisi nüksetti, iki gündür ateşli. Büyüdüğünde inşallah diyorum ve konuyu dağıtıyorum. (uyarı almayalım) Sevgi ve saygılarımla.... Clematisimden son görüntülerle devam edelim... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#298 |
Ağaç Dostu
|
Mum çiçeğim tomurcuklarını büyütmeye devam ediyor... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Ağaç Dostu
|
Çimlenen ipek çiçeklerim. İpek çiçeklerini çok seviyorum. Hiç vazgeçmediğim her yıl yetiştirdiğim bir çiçektir. Çok zahmetsiz, sadece baharda saksısını sulamaya başlıyorum. Tohum ekme derdi yok. Geçen yıldan saksıya düşen tohumlar kolayca çimleniyor... ![]() ![]() Bunlarda bebek sukulentlerim... çok şirinler... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Sevgili Yağmur143 ,sen yeşil değil ,yemyeşil ellisin ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |