![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Sayın Emmi'den küçücük bir çelik halinde gelen güzelim büyüdü de çiçeklendi. Rengini çok merak ediyordum. Çok asil bir renk açtı çok mutluyum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
5 sene önce çekilmiş bir resim. Bahçeli, deniz kenarı bir evde oturuyorduk. O zamanki çiçeklerimin küçük bir kısmı. Malesef tamamına yakınını taşınma esnası ve sonrasında kaybettim. Özlemişim bu güzelleri. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Bunlar da aynı bahçeden kavunlarımız. Biz 2-3 günlik bir tatile çıkmıştık geldiğimizde yoklardı. Hepsini toplayıp götürmüş birileri. Tabi bir sürü sebzeyi de beraberinde. Kavunlar çok tatlıydı ama aklımda kaldılar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Bunlar bu sene sayın priadan aldığım Double Daffodil Erlicheer'ler. 10 adet soğan almıştım ama şu anda yavrulamalarıyla 30'u geçmiş durumdalar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Bu üçlü de Sayın hocam100 den aldığım (Sanıyorum Karaburun Nergisleri) çiçeklerini ve saplarını oluşturdular, açma yolundalar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili lusoari, Daha önce bir gecede yağan kar yüzünden bir balkon çiçeğimi kaybettim. Hepsi haşlanmış gibilerdi kar kalktığında. Bahçedeki çiçeklere ve sebzeler ise bir şey olmamıştı. Kar kalkınca daha çok coşmuşlardı. Bence saksı ve bahçe işi kesinlikle birbirinden ayrı iki konu. Ben başıma geleceği tahmin ettim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 18-06-2014
|
Alıntı:
Tam emeklilik hayali kurulabilecek bir yer ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Dediğiniz gibi mükemmel emeklilik yeriydi. Şimdi de bahçeli bir evdeyim ama o ev bir başkaydı. Ďenize sıfır oluşu da artısı idi 😯 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|