![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 30-09-2014
|
ama bunlar çok güzeller ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Bu ruj çiçeği denilen bitki ama adını tam bilmiyorum. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Aeschynanthus Radicans. Tecrübem doğrultusunda bu bitkinin drenajı çok iyi topraklarda daha iyi geliştiğini söyleyebilirim ve ayrıca nemi çok seviyor. Bol aydınlık ve nemli bir ortam. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler sayın gokselcetin, Elime yeni geçti, yeniden saksıya ekilecekler listesinde şu anda. Bir defa çiçeklerini de görmüştüm. Yanılmıyorsam alt çanak kısmı koyu kırmızı-siyah arası, üzeri de koyu kırmızıydı. Bakalım biraz bakımla ne hale gelecek ) |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Sümbül bodur duruyor ama kuvvetli. Frezyalar boylandı, bakalım ne olacaklar. Kış tatlısı olduğunu düşündüğüm fide sağlam gidiyor. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Patlıcan çiçekte yine. Bu miniş domateslerin tadı 10 üzerinden 15 :-) Bu da başka bir cins domates, tadını şimdilik bilmiyorum. Gömeç bir iki tohumdan çıktı, inşallah büyürler de yerim :-) |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu çiceği 40 cm kadar kopmuş şekilde sitede bir ağacın altina atılmış halde buldum geçenlerde. Eve getirip yıkadım, ikiye bölüp ektim ve bir yaşama şansı vermek istedim. Bana fazlasıyla teşekkür etti. Çok çabuk köklendi ve maşallah çok sağlıklı. Güneş üstüne vurunca üzerindeki simler bir parlıyor ki, ben kul yapısı böyle bir sim görmedim dünyada. |
|
|
|
![]() |
|
|