![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Alıntı:
Bana kalırsa satışta bana selluka diye ful göndermiş olabilirler.Daha önce ful yetiştirdim, birbirlerine tıpatıp benziyorlar. Sadece hiç selluka yetiştirmediğim ve görmediğim için farkedebilmem zaman aldı.İnternetten iyice araştırınca yapraklardaki farkı ve çiçeklenmedeki farkı görebildim.Boyu onun için kısa zannediyorum.Gerçi fulü çok severim sorun değil de şimdi bir de selluka derdine (peşine)düşeceğim belli oldu ) |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-07-2011
|
Alıntı:
selluka aramaya devam Yazik bize... |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-07-2010
|
Sevgili Milla sayfanız hayırlı olsun. Bol çiçekli bir yaz dilerim. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2012
|
sayın mila sayfanız hayırlı ve uğurlu olsun. çiçekleriniz hepsi çok güzel maşallah.acaba kalonchelarıda çimdiklesek işe yarar mı? benimkiler yıllardır çiçek açmadı semiz otu gibi büyüyorlar ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın glcn06, Denemekte fayda var.Sonuçta insanlar bile çimdik yese bir şekilde tepki veriyor )Genelde uçları kırılan çiçeklerimin dipten yeni sürgünler verip daha sağlam geliştiklerini gördüm.Bence mutlaka deneyin. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 28-04-2014
|
balkon değil botanik bahçesi maşallah! dahlialarınız ne alemde acaba? bu rüzgarlı balkonda serpilmeye devam ediyorlar mı? |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın ecofriend, Dahliaları rüzgarda zarar görünce evde bakıma aldım.Şimdi yeniden tomurcuklanıyorlar.Açınca yine paylaşırım resimlerini.Çok katlılar balkonda açmayı bekliyorlar. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 28-04-2014
|
teşekkür ederim milla, ben de balkonum için koyu kırmızı dahlilar almıştım ama balkona getirip saksılarına yerleştirince renkleri daha solgun açmaya başladılar ve satın aldığımdaki kadar büyümüyor açan çiçekler. balkon korkuluklarına takılan saksılardalar. rüzgar ve güneş alıyorlar. güneye bakıyorlar. burada güneş iyi geliyor diye okumuştum ama acaba gölge mi istiyorlar bilemedim. siz evin içinde nasıl bakım yapıyorsunuz? |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
Bitkileriniz harika gözüküyor. Çiçeklerinizi güle güle büyütün. Saygılarımla ... |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın evdeçiçek, Teşekkür ederim.Bende sizin çiçekleri çok beğeniyorum.Neler yapıyorsunuz yeni ekim dikim var mı? Ben hala tohumlarla boğuşuyorum. |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
Alıntı:
![]() Saygılarımla ... |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-10-2011
|
Sevgili Milla sayfan hayırlı olsun demek için biraz geç oldu ama bende forumda son zamanlarda aktif değildim. Herşey çok güzel ve bakımlı görünüyor ayrıca çokta güzel çeşitlerin var eline emeğine sağlık sevgiler . |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-04-2013
|
Sn Milla bende fotoğrafı görünce şüpheye düştüm açıkçası, yani yapraklarından hiç sellukaya benzemediğini düşünmüştümde etli ve çok kalın olduğundan, sellukanın yaprakları fasulye gibi ince olur, neyse canınız sağ olsun ful'de favorilerimden güzel bir çiçek. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-09-2012
|
Hepsi nefis gözüküyor. Başarılarınızın devamını diliyorum, ![]() |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim sayın lusoari. Genelde gelişim ya da açma dönemlerinde paylaşıyorum.Arşivimden yüklemek etik gelmiyor bana.Hem mevsimleri ve neler açtığını görmek açısından da iyi bir arşiv oluşuyor. Beğendiğinize sevindim ) |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu aranjmanı eşimle birlikte yaptık. Aralara da arapsaçı ektik. Onları fısfısla hafif suluyorum. Bu arada ekecik dediğimiz kavurma çanağım da mutfaktan salona geçti ya neyse ilk iş yenisini almak ) |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Bir sepet mutluluk )Daha sonra tek tek yakın çekimlerini de yapacağım inşallah. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-07-2012
|
Balkonunuz ve çiçekleriniz harikalar. Ellerinize, yüreğinize sağlık.... |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın tarla kuşu, Çiçeklerimi beğendiğinize çok sevindim,teşekkür ederim.Ben de sizi takipteyim ) Çiçekleriniz,bahçe,tavuklar o kadar harikalar ki... |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Sepete bayıldım, çok güzel olmuş ) |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Bir de kuşlar üstüne yem kabulkarını atmasalar iyi olur da laf dinlemiyorlar ) Yerini değiştim mecburen. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Ne şanslı bir hafta oldu benim açımdan. Önce Sayın h_dogan bana selluka tohumu da dahil bir çok şey gönderdi )Bu gün Sayın Traklı tohumdan yetiştirdiği çok güzel bir sellukayı benimle buluşturdu )) Şimdi de Sayın vildan25 ikimiz için selluka tohumu ekmiş, müjdeyi verdi )Gerçekten çok şans oldu ) Daha bir kaç gün önce sellukam yok diye üzülüyordum.Paylaşımda bulunan herkese çooook teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
bazı arkadaşlarımız benden önce davranmış, benimkiler daha 2 yaprak ama olsun inşallah onları yasatabilirim İstanbul'a gelince biraz daha büyümüş olur,size teslim etmek için![]() |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Sizinkinin de değeri ve anlamı çok büyük olacak.Çok teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben de çok uzun süredir arıyordum,bulamayınca birkez daha tohumdan demedim ve sanırım bu sefer oldu![]() |
|
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Çiçekleriniz harika, elinize, emeğinize sağlık. Yeni gelen sellukaların da diğer çiçekleriniz gibi çok güzel gelişeceklerinden eminim. |
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Seve seve... |