![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Alıntı:
Ben de bu çimdikleme yöntemini geç öğrendim ve uygulayamadım.Sizin güzeller açtıktan sonra tohum kapsulleri oluşacak.O zaman en uçlarına uygularsanız dal artıyor.Ben o aşamadayım ve uyguluyorum.Bu senenin ikinci parti çiçekleri geliyor.Sizin kızınız da çok güzel maşallah.Bu frezyalarda başarılı olursam açıp kuruduklarında size tohum ve soğan yollarım isterseniz.Siz de çoğaltmaya çalışırsınız.Yaz kış frezyamız olsa ne hoş olur değil mi? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
heryer çiçek dolsun çiçekler yayılsın istiyorum aslında.geçen yıl açan bu yıl nazlanan frezyalarımda bunlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Eda Ayaz, Sizinkiler de çok güzelmiş.Bu yaz da açsalardı çok iyi olurdu.Küpeliler çiçeklerini kendi kendine döküyorlar ve tohum kapsülü çiçeğin bitkiye tutunduğu yerde kalıyor.Onlar yeşil oluyor ilk etapta koyulaşınca toplamak gerekiyormuş.Dalda kurumaya bırakılmamalıymış.Ben de paylaşımlardan öğreniyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Mandevillam ilk çiçeğini açtı,arkası kesilmiyor.Günde 1-2 karış boy atarak bulunduğu ortamı sarmak üzere hücuma geçti ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Zambağımın boyu henüz 1 karış bile yok ama üstündeki çiçeklenme 4 lü olacak ve çabuk olacak gibi görünüyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Baklalarım nihayet çiçeklendi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|