![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2013
|
sevgili fatitoo,memekşelerin çok güzeller maşallah. bir zamanlar benimde 35, 40 saksı menekşem vardı.üstelik katmerli fırfırlı çerçeveli değişik renk ve türlerdendi. şimdiki evime taşınınca birer birer kurudular.sanırım taşınmak hoşlarına gitmedi.en son bir tane kalmıştı.geçenlerde kökünden eridiğini görünce ,artık menekşelere böylece elvada demiş oldum. şimdi sizinkileri görünce bir iç çektim üzülerek.dilerim uzun yıllar menekşelerinizle mutlu sağlıklı yaşarsınız sevgilerimle..... |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-03-2013
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Kedi tırnağı coştu. Ofise getirdim. Evin balkonu oldukça güneşli, zarar görüyordu... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Domateslerin meyve tutumu çok iyi, ancak büyüdükçe saksıları dar gelmeye başladı sanırım. Dün biraz hayvan gübresi takviyesi yaptım. Tek besinleri su ve gübre, ancak bu şekilde devam edecekler... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
İşten bunaldığımda mola verip bu güzellikleri izlemeye çıkıyorum. Müthiş motivasyon oluyor ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Urfa'nın o yakıcı sıcakları geliyor yavaştan.Hatta hızla. Bu yavruları ne yapacağım, nasıl koruyacağım korkuyorum doğrusu. Geçen sene 3 kayıp vermiştim. Bu sene çok dikkat edeceğim... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Bayram tatilinde 9 gün olmayacağım evde. Menekşe bakımından anlayan arkadaşım da tatile çıkıyor. Ev arkadaşlarım da...Bu kızları ne yapacağım çok huzursuzum. Herkes memleketine gidiyor, kime emanet edeceğim Susuz kalmamaları için bir yöntem var mı acaba? |
|
|
|
![]() |
|
|