agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Balkon ve Terasları
(https)

Beğeni Düzeni28Beğeniler
  • 8 Gönderen
  • 7 Gönderen
  • 6 Gönderen
  • 6 Gönderen
  • 1 Gönderen

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 28-04-2014, 13:45   #1
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 16-04-2013
güle güle büyütüp ürünlerini yersiniz umarım. balkonda bende geçen sene bende domates,salatalık, biber ve patlıcan yetiştirmiştim. epeyde ürün aldım. belirli bir süre sonra saksılar küçük geldiği için verim düşmüştü. size tavsiyem saksılarınıza mümkün olan en büyük kaplardan seçin. ayrıca saksı toprağı sebzeyi beslemede yetersiz kaldığı için ara ara gübre verin bitkilerinize.

efor Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-04-2014, 13:57   #2
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 14-04-2014
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi efor Mesajı Göster
güle güle büyütüp ürünlerini yersiniz umarım. balkonda bende geçen sene bende domates,salatalık, biber ve patlıcan yetiştirmiştim. epeyde ürün aldım. belirli bir süre sonra saksılar küçük geldiği için verim düşmüştü. size tavsiyem saksılarınıza mümkün olan en büyük kaplardan seçin. ayrıca saksı toprağı sebzeyi beslemede yetersiz kaldığı için ara ara gübre verin bitkilerinize.
Yorumunuz için teşekkür ederim kesinlikle büyük saksılar kullanmayı düşünüyorum.Drenaj iyi ve toprak uygun olduğu sürece bence verim alabileceğiz.Ayrıca hava şartları da önemli yani yeterli güneş Toprak karışımımda cocopeat perlit , kum, pomza ve leonardit var yani oldukça verimsiz ancak temiz ve steril toprak.Bu yüzden mikrobiyal sıvı gübre ve Kudret hocamın besin eriyiğini kullanmayı düşünüyorum. Ayrıca elimde general hydroponics flora serisi besin kiti var bakalım işe yarayacak mı onu da denemeyi düşünüyorum. Farklı önerisi olan var mı ? Bu toprağa başka ne kullanabilirim.

nhn4 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:43.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025