![]() |
|
![]() |
#91 | ||
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-05-2013
|
Alıntı:
Benimki de hala aynı duruyor. Açmaya kıyamıyor sanırım ![]() Alıntı:
Gerçekten çok seviyorum. Hep dediğim gibi çiçeğini, yaprağını hatta o yaprakların kokusunu. Onlarda anlıyor sanırım. Çeşitlerimin bir kısmı annemden, bir kısmı Bursa toplantısından, bir kısmınıda zengarden'dan aldım. Gözüm doydu mu? hayır. Annemin komşusunda lila sardunya gördük şimdi aklımız orada kaldı. |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Biz bitki severler hep açız zaten..Doyan görülmüyor. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
Sevgili yağmur, Öncelikle sayfan hayırlı uğurlu olsun. Sardunyalarına kocaman bir maşallah diyorum. Nerdeyse bütün renklerden var umarım lilasını elde edersin. Benimde ektiğim altı çelikten ikisi tuttu hangi renk açacak merak ediyorum. Gelinteli bende de var geçen sene minik bir teli üst komşunun balkonundan düşmüştü, bende ektim şimdi kocaman oldu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili sumeyra47, Teşekkür ederim. Bursa toplantısından edinip diktiğin kırmızı açan sardunyadan bende de varmış, açtı. Daha sahip olmadığım pek çok renk var ama şimdilik yerim bu kadar. Bunlar yetiyor da artıyor çok şükür. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Ağaç Dostu
|
Sabah sefalarımdan ikisi açtı ![]() Keşke daha uzun ömürlü olsalar, sabah açıp öğlen ölüyorlar ![]() ![]() Uzun süredir açmasını beklediğim küpelerimin de ilki açtı! Hemde en çok istediğim renk! Siyah-kırmızı. Darısı diğer beş küpelinin başına. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Ağaç Dostu
|
Yumrulu begonyamın maşallahı var, tek bir çiçeğini dahi soldurmadan habire açıyor. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2014
|
Begonya muhteşem olmuş gerçekten! Bakmaya doyamadım, beğen tuşu kifayetsiz kaldı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-07-2010
|
Sevgili yağmur, sardunyalarına ve begonyalarına bayıldım, hele kırmızılı sakız sardunyalara iki kere bayıldım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili -Esin- Teşekkür ederim. Begonyayı balkona gelen herkes çok beğeniyor. Ayrıca kendisi çok fotojenik. Bende beğeniyorum ama bazen plastik çiçekmiş gibi görünüyor gözüme, sanırım hiç solmadığı için. Sevgili aheste, Teşekkür ederim. Gerçekten de kırmızının çok çeşidi var, sakızı, klasiği, çizgili olanları bile ton olarak 3 çeşit. Kimisinin ortası hafif beyaz. Bu hızla büyürlerse ilerleyen zamanlarda dağıtacağım çok dalım olacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
Küpelin çok harika maşallah rengide muhteşem, benim ayrı zamanlarda aldığım beş fideden üçüde aynı renk çıktı çok üzgünüm bu yüzden ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-11-2012
|
Bayıldım tuşu yok mu? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Ağaç Dostu
|
![]() 10 gün süren yağmurlu ve nemli havadan sonra dört gün kadar evde değildim, o nedenle güneşe çıkaramadım. Islak toprak çürümesine neden olmuş. Çok üzgünüm umarım geri kalanı yaşar. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Ağaç Dostu
|
Mutlu gelişmeler de var elbet. Küpelerimin hemen hemen hepsi açtı. Çiçek sayıları az olsa da çok güzeller. ![]() Özellikle bu lila rengine bayılıyorum. ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen yağmur : 17-06-2014 saat 11:54 Neden: Ek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Ağaç Dostu
|
Açmak için sırada bekleyen bu ikisi kaldı. ![]() ![]() Mevsimin ilk ortancası, nedense hep yapraklara çalışıyor bu sene doğru düzgün tomurcuk yok. Oysaki sürekli besin veriyorum ![]() ![]() Yaprak güzelleri güneşi görünce ergenliğe geçtiler. ![]() Bir aydır tutmasını beklediğim Hedera, sonunda minik taze sürgünler verdi. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Abla geçmiş olsun üzüldüm begonyana pek güzeldi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
Küpelilerin tonları bi harika Yağmur'cum maşallah keyfini çıkart bu güzelliklerin. Biz tomurcuktayız henüz, nasıl sabrediyorum anlatamam ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili tömürcek kardeşim, Daha önce ufak bir dalında denemiştim ama beceremedim. Bakalım bu sefer olacak mı. Ortadan kırılan dalları nemli toprağa daldırdım, üstündeki çiçekleri toplasam mı acaba? Küpeliyi de çiçek açmadan önce uç alıp çoğaltmaya çalışmıştım, olmamıştı ![]() Sevgili hira, Tomurcuk çıktıktan sonra çooook uzun bir süre geçiyor açması için. İnsanı deli ediyor neredeyse. Kötü haber vermek gibi olmasın ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2013
|
sevgili yağmur, begonyana üzüldüm inşallah kurumaz da çobuk toparlanır.küpelilerin muhteşem güzellikteler maşallah, renkleride bir harika ellerine sağlık herşey gönlünce olsun.sevgiler..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili yağmur küpelilerine maşallah, çok güzel olmuşlar. Yumrulu begonyana üzüldüm inşallah toparlar kendisini. Nacizane ilk bakışta gördüğüm zararlı dıştaki saksısı, yanılmıyorsam saksısıyla o saksının içine koymuşsun; ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu saksıyı atmaya kıyamıyorum ama şimdi düşününce içinde çürüyen 2. çiçeğim begonya. İlk çürüyeni direk saksıya dikmiştim, seramik olduğundan belki kışın daha soğuk oldu o yüzden çürüdü diye düşünmüştüm ama var bu saksıda bir şanssızlık. Dediğin gibi çıkardım, bugün pek güzel hava aldı, bakalım, geleceğinden ümitliyim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İnşallah, toparlanacak diye umuyorum. Küpeliler ise bugünden başlamış bulunan yaz sıcaklarını atlatacaklar mı endişeliyim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Rastgelsin. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 19-06-2014
|
*** herkeze. ben yeni uyeyim burda fazla tanidigim yok bahce hakkinda bilgi edinmek istiyorum yardimci olursaniz tsk ederim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler sayın gürcan_keskin. Mini fide olarak aldım hepsini, elimde büyüyüp tek tükte olsa açtıkları için mutluyum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2011
|
Yağmurcuğum bence begonyana nazar değmiş, onasıl bir güzellikti öyle... Bence senin balkona bi nazar boncuğu şart. Küpelilerine bayıldım renk renk çok güzeller. Bende istiyorum bendeeeee. Sanki bende yok! Ama insanın gözü doymuyor işte... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
gelin teli, küpeli, ortanca, ruj çiçeği, sardunya |
|
|