![]() |
|
![]() |
#271 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-09-2013
|
Mavişlere diyecek yok ,tam benim sevdiğim bir mavi tonunda açmış çiçekler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2013
|
merhaba, balkonumdan kakanşolar bu yıl sorunsuz çiçeklendiler. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() kalanşo mangini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2014
|
Hosgeldiiiinnn sefa geldin, kalanşolar sahane, bizim buralarda daha yeni tomurcuklar açmaya başladı, gece sıcaklık 10 derece altında seyrediyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Benim kalonşolar neden tomurcuklanmıyor acaba ,güneye bakan camekanlı balkonda duruyor ama bu sene hiç tomurcuklanmadı ![]() SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#276 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#277 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Ağaç Dostu
|
masa onbirayı iki hafta önce pazardan aldıklarım. mor hariç geçen yıldan bir o kaldı. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Ağaç Dostu
|
![]() sardunyalar ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Kimleri görüyorum burada, hoş geldin güzelliklerinle geldin, özledik çok. Sevgili münevver kalançhoe mangini maşallah ne güzel olmuş çok güzel baktığın belli oluyor, hepsi de çok güzel çiçeklenmişler, onbir aylıklar da öyle ellerine emeklerine sağlık. Benim Manginim bitlerden kurtulamıyor çok sevdiler, tam temizliyorum yine bitleniyor çok yorgun ve kötülemeye başladı bu bitlerle başımız dertte. Kendini fazla özletme olur mu, sevgilerimle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili münevver48 hoşgelmişsiin... Balkonun harika; kalonşolar, onbiraylar, sardunyalar maşallah maşallah çok güzel olmuşlar. Emeklerine sağlık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#282 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() kalanşoları bitler pek seviyor. geçen yıl ben bitten çiçek açtıramadım. bu sene iyi yerlerini mümkün olduğunca havadar olmasına dikkat ediyorum. öyle el yapımı ilaçlarla da öldüremedim. en sonunda kimyasal ilaç kullanmak zorunda kaldım. onbir ayları ben pek seviyorum. şimdilik mavişlerin yerinede mutfak penceremin önünde duruyor. sabah az güneş görüyor.mavişler açınca nereye koyacağım. ikisi de güneşe ve sıcağa karşı duyarlı sevgiler ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#283 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Ağaç Dostu
|
evimizin yenilleri hypoestes ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Ağaç Dostu
|
sardunya da yeni alınanlar arasında çok istiyordum bu rengi pazarda görünce hemen alındı. saksısı büyütüldü. ![]() ![]() delosperma damat mendilleri tek tük açmaya başladılar. ![]() ![]() ![]() Düzenleyen münevver48 : 29-04-2016 saat 11:58 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Ağaç Dostu
|
sevgili akçabardak ablamdan gelen lisyantusların son halleri uçları alındı daha çok çiçek açmaları için. teşekkür ederim ablacım çiçeklerini görmek nasip olur. ![]() ne yazık ki bu fidanımın kökünü ![]() ![]() bu böcek kemirmiş. hemen imha edildi. ![]() paskalya yılbaşılarımın son durumu. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili münevver hepsi de çok ama çok güzeller, coşturmuşsun yine çiçeklerini. Yeni aldıklarını güle güle büyüt, koyu bordo sardunya maşallah kadife gibi. Dağmat mendillerin de çok güzel, bana gönderdiğini ben tutturmayı bir türlü başaramadım, beyaz renkteydi sanırım öyle kalmış aklımda beyaz çiçekleri daha çok sevdiğim için bana inat olmuyor, bende de var ama benim delospermalarım (dağmat mendili) pembe. Lisianthusların çift olanlar maşallah çok sağlıklı görünüyorlar ama diğeri daha önce de dediğin gibi biraz sararma var, o böcekten ilk defa görüyorum değişik bir şey, yazık etmiş lisiye, inşallah çok kısa zamanda kendini toparlar. Bakalım ne renk açacaklar, sürpriz olacak bir ay sonra inşallah. Sevgilerimle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() sellukam yeni saksısına alındı. şansından iki gündür hava serin ve bu gün yağmur yağdı. çiçeklerim bayram etti ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Ağaç Dostu
|
Rafların çok güzel olmuş hayırlı olsun münevverciğim, yeri de çok uygun, e böyle kendilerine ait bir köşe buldukları için beğenmemek olur mu? hem de nasıl mutlu olmuşlardır şimdi, kışın da orada mı kalacaklar? sizde pek kış olmuyor çünkü, sık sık yer değişimini de sevmiyorlarmış ya, ondan sordum. Güle güle kullansınlar köşelerini, güzel çiçekler açsınlar dileklerimle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#290 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili münevver48 ben de yılbaşılarının raflarına bayıldım, zaten yer değiştirmeyi de sevmiyorlar, yerlerini bulmuşlar inşallah bundan sonrası gelsin güzel güzel çiçekleri... Ellerine sağlık, rastgelsin inşallah... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#292 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() japon balığımı balkona çıkarttım. pek keyifli. ![]() selluka iki kök de kurtuldu. ve bu kadar büyüdü.inşallah güzel çiçeklerini de bizden esirgemez. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2015
|
Sabrınıza hayran oldum,Sevgili Münevver.3 yıl az bir zaman değil.İnşallah çarçabuk büyürler de sizi mutlu ederler. Japon balığı çiçeğini ilk defa burda duymuş oldum.Çok güzel,bu ismi çiçeklerinden mi alıyor acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#298 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() japon balığı çiçeği nemetanthus tropicana doğru tahmin etmişsiniz.gerçekten güzel bir çiçek bir de üzerinde çiçekleri hiç eksilmiyor.sevgiler... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-05-2013
|
Merhabalar çiçekleriniz o kadar güzelki aralarında dolaşırken Bol Bol MAŞALLAH çektim herbiri birbirinden güzelim diye yarışıyor gibi geldi bana. Gözlerim geçen yıl paylaşmış olduğunuz mavişlerin bu yılki fotoğraflarını aradı sanırım bu yıl paylaşmamışsınız. tebriklerimi sunuyorum. Bol çiçekli günler diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|