![]() |
|
![]() |
#241 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2013
|
maviş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#242 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Ağaç Dostu
|
ful ![]() nihayet çiçeğini açtı. ve balkona mis kokular saçıldı. ![]() ![]() kohleria tomurcuk ![]() ve genel ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Ağaç Dostu
|
kırnızı mercan ![]() sarı mecan ![]() pandora yaseminim tomurcuklanmış. ![]() melisa ikinci kez çiçeklenmeye başladı. ![]() mum çiçeğimde hala çiçeklerini açıyor. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili Münevver maşallah maşallah o mavişlere maşallah. Ne kadar güzel açmışlar öyle yapraksız mavişler. Ellerine, emeklerine sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Mavişler hoya mercanlar hepsi de harika görünüyor ful bendede var amabir türlü gelişmedi daha önce bir kere çiçek açtı ama şimdi him gelişme yok Münevver hanım çiçeğini benim için de koklayın ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
Oyyş.. Sen bu mavişe ne verdin ablacım yaa!! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-04-2015
|
Sevgili Münevver48,mavişlerinize hayran olmamak elde değil.Her bir çiçeğiniz ayrı güzel ama mavişler karpostallık olmuşlar mahşallah ![]() Ellerinize,yüreğinize sağlık.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Mavişe bayıldım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#252 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Hangisini beğeneyim şaşırdım ...Mavisimi,hoyayımı hepsi mukemmel emeklerine sağlık Düzenleyen sonkez : 29-06-2015 saat 17:19 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2013
|
Mavişler harika, benimkiler durmadan saçlarını uzatıyor, nerde hata yapıyorum bilmem ki ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Ağaç Dostu
|
balkondan ![]() ![]() ![]() adını tam olarak bilmiyorum. ama mevsimlik değil, geçen yaz küçük bir daldan dikildi. bir köşede unutuldu. çiçekleri açınca varlığı ortaya çıktı. tırnak çiçeğine çok benziyor ama değil. belki bir türü olabilir. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Kohleriayaya maşallah, ben bir türlü yaşatamıyorum kohleriayı, altta ki pembe çiçek te ipek çiçeği, katır tırnağı diyorlar, rengi çok tatlıymış. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Ağaç Dostu
|
pandora yasemini çiçeğini açtı. çok tatlı pembe çiçekleri var. ne yazık ki kokusu yok. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Ağaç Dostu
|
beyaz mavişim ben ona beyzoş diyorum. bu yıl dikmiştim. mavişlerim kadar çok baskın açmasa da beyzoşlarımı da çok sevdim. önümüzdeki yıllarda daha güzel açar diye umut ediyorum. ![]() ![]() küpeliler açmaya devam ediyorlar. sıcaklar çiçeklerini hemencik kavuruyor. fırınlanmış gibi, çıtır çıtır oluyor sabahtan akşama kadar.sağ salim şu sıcakları da atlatsak halimize şükredeceğiz. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() beyaz maviş beyzoş en çok bu kadar açtı. daha fazlasına sıcaklar engelledi. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Ağaç Dostu
|
kohlera sıcaklar yapraklarını kavurdu. onlar yine çiçeklerini açmaya devam ediyorlar. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2014
|
Ayyy masaallah sellukaya, acaba kökü donmus mudur derken buyumus de cicek bile acmis. Simdi cayimi yudumlarken mis kokusunu burdan hissettim😉 Ablacim benim selluka fidesi bu senede yasayamadi. Bu sefer sasirtma yapmadan direkt kocaman saksiya ekeyim diyorum. Seneye tekrar deneyecem, pes etmeyecem sellukadan da. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2014
|
Bu arada annemden gelirken senin kohleranin aynindan getirdim, bakalim tutacak mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Difenbahya çiçek açtığını ilk defa görüyorum sevgili münevver, çiçek açtığını bilmiyordum. Kohleriaların nsıl güzel açmışlar maşallah, 3 tane de bana geldi ama ben kohleriayla pek barışık değilim bakalım bu sefer beni sevecekler mi... beyaz mavişin de güzel açmış, sellukadan bu sene ben de ektim baya bir büyüdü ama sanki cılız gibi buna rağmen epey sarıldı ve bir tane çiçek sapı vermiş ama çiçeğini açabilecek mi bakalım, merakla çiçeğini görmek, koklamak istiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-10-2011
|
Bitkileriniz çok bakımlı ve güzel görünüyor, özellikle hoya, mavişler ve pandora yaseminine bayıldım emeklerinize sağlık. Sevgiler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Arkadaşım sellukanız açmış gözünaydın. Benimkinde de tomurcuk gibi bir şeyler var. Kış gelmeden bir açsa. O kadar çok merak ediyorum ki kokusunu, çiçeğini. Ölürümsem gözüm açık gidecekcek o kadar ![]() Difenbahyam 20 yıllık, hep budayıp tekrar saksılara ekiyorum. Bende çiçek açtığını hiç görmedim. Sellukayı benim için de kokla. Sevgilerimle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Ağaç Dostu
|
sevgili samur, evet kışın beni korkuttular çok şükür bu senede çiçeklerini ben den esirgemediler. inşallah annenden getirdiğin kohleran tutar. sana da çiçeklerini gösterir. sadece biraz nazlıdır o kadar sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#268 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
sevgili akçabardak,difenbahya ikinci kez çiçek açıyor. ben o çiçekleri kopardım. boşuna enerji kaybı olmasın bitkinin diye,zaten çok gösterişli çiçekleri de yok.şimdi yaprak çıkarmakla meşgul. dilerim senin kohleran tutar ve çiçeklerini görürsün. sanırım seni sevmediğinden değil biraz nazlı oluşlarından bende zorlanıyorum yaşatmakta.beyaz mavişimin ilk yılı beni çok mutlu ettiğini söyleyebilirim. yok mu bunun başka rengi arkadaşım pembesi falan bayılıyorum mavişlere. sellukayı nasıl merak ettiğini tahmin ediyorum.bende ilk aldığımda kaç sürgünlerini tomurcuk diye havalara uçtum anlatamam. çok benziyor yeni dal uzantıları tomurcuğa, veya sabırsızlığım beni yanıltıyordu. kısa zamanda çiçeğini görmen koklaman dileğimle sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#269 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
sevgili berçin,balkonuma hoş geldin. cevabım biraz gecikti. beğenin için teşekkür ediyorum. çok daha güzelleri senin olsun. sevgiler. Düzenleyen münevver48 : 08-10-2015 saat 22:28 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#270 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
sevgili aleydi, teşekür ederim darısı senin sellukanın başına inşallah kısa zamanda çiçeklenir. bende ümidimi kesmiştim ama bir kez daha yanıldığımı gördüm. sellukayı senin defalarca kokladım. benim difenbahyam, seninkinin yanında çocuk yaşta sayılır. tahminim 4-5 yıl oldu küçücük birer fidandı aldığımızda. acaba başka türlerinden olabilir mi sizinki galiba bende boyu uzadıkça kesip tekrar dikeceğim arkadaşım. sevgiler.... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|