![]() |
|
![]() |
#61 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2013
|
balkonumdaki bu melisa çiçeği dalındaki küçücük çiçekleriyle bolkonumu adına yakışır kokusuyla sanki parfüm dökülmüş gibi bayıyor.tarif edilmez, keskin bir kokuya sahip olmayanlara öneririm. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Ağaç Dostu
|
işte küpelilerim yeni yeni tomurcuklanmaya başladı . ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Ağaç Dostu
|
bütün bir yıl hiç çiçeksiz kalmayan sardunyalarım. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Ağaç Dostu
|
ve balkonudan, cam güzelim mum çiçeğim ve mavişim.... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 20-05-2014
|
Sevgili Münevver hanım, balkonunuz da bir harika bahçeniz de... Hele o güller, o hüsnü yusuflar ve somon rengi yılbaşı çiçeğiniz ayrı güzel. Ellerinize sağlık. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
sevgili yaprak güzeli,balkonuma hoşgelmişsiniz.güzel sözlerin ve beğenilerin için teşekkür ederim.bahçe be balkon ziyaretleriniz beni çok mutlu etti.sevgilerimle...... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Ağaç Dostu
|
balkonuma kendi ellerimle çizdiğim kuş evim.henüz bir gelen giden yok sizce beğenilmedimi ![]() . ![]() kuş evi ve bodur begonvil, ![]() kırmızı sardunyam. ![]() mercan yeni yeni açmaya başlıyor ![]() ve canım küpelim inşallah kurutmadan yaz sıcaklarına dayanır... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-07-2012
|
Çok güzel çiçekler. Hayatınız da çiçekler kadar renkli ve güzel olsun.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili münevver sardunyalarının maşallahı var, gayet sağlıklı görünüyorlar. Kuş evine bayıldım, bol bol yavrular uçsun inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Ağaç Dostu
|
balkonumdan....... balkonumun gözdesi merakla beklemekteyim açmasını. gözünün içine bakıyorum ![]() ![]() melisam nasıl güzel bir kokusu var. gündüz yerde bulsan almazsın.ama gece neresinde saklı bu güzel koku ![]() ![]() klasik küpe çiçeğim ![]() küpe çiçeğim mor beyaz beklerken süpriz renk çıktı. ![]() karanfil ve aslanağzı iki bir saksıda ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-05-2013
|
Münevver hanım çiçeklerin güzelliği zaten ortada ama ben en çok o kuş evini beğendim. Nazar degmesin maşallah. ellerine sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
sevgili jojoba,balkon sayfamı ziyaretiniz,güzel beğenileriniz beni mutlu etti.teşekkür ederim.birgün sizinde bir sayfanız olurda,bende sizin bahçenizi ziyaret ederim.kimbilir ne güzel çiçekleriniz vardır.daha nekadar beklicez.sevgiler... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Ağaç Dostu
|
merhaba arkadaşlar, bakın sizlerle minik sukulentlerimi paylaşmak istedim.ama henüz isimlerini bilemiyorum.zamanla öğrenilecek,şimdilik hoşgörünüze sığınıyorum. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Ağaç Dostu
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Ağaç Dostu
|
ve eceveryam keş kaktüsüm sezonun ilk çiçeklerini açmaya başladı.büyük yapraklı olanın da ismini bilmiyorum. çiçeği çok hoş. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Ağaç Dostu
|
tırnak çiçeklerim, semiz otu çiçeğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Ağaç Dostu
|
işte mavişlerim açmaya başladılar. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Ağaç Dostu
|
hç balkon sardunyasız olurmu? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Ağaç Dostu
|
mercanım ilk yılı bodur begonvilim ve dibinde telgraf çiçeği,atatürk çiçeğim. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Ağaç Dostu
|
küpelilerim, mum çiçeğim balkonumdan çiçeklerin genel görüntüsü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Ağaç Dostu
|
balkonumdan güzeller geçidini,sizlerle paylaşmak istedim. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() birisi solarken bir diğer güzel sahne alıyor. eh mavişimde ayrı bir güzel. bir yılda üç saksı nasıl çoğalttım ben de anlamadım.galiba kışın kenerlarından cimcikleyip diktiklerim.sonuç işte ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Ağaç Dostu
|
bunlarda ayrı bir güzel.tekrar sahip olduğum için çok mutluyum inşallah birdaha kaybetmem.kendime inşallah kolleksiyonuma yeni mum çiçeği türlerinide katarsın diyorum. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Ağaç Dostu
|
melisamın çiçekleri geçti derken,tekrar tomurcuklanmış.ve ![]() çiçeğini açıvermiş.şuan kokusunu bütün gücüyle balkonuma yaymaya çalışıyor.muhteşem kokusu ile beni büyülüyor. kokulu çiçekleri seven birisi olarak tavsiye ederim. ![]() bu sukulentleride ekleyiverdim ![]() eşim bu eceveryayı çok seviyor.gözümün önünde dursun diye banada laf yetiştiriyor.sanki anlıyor bu güzeller güzeli eşimin sözlerini o da kendini böyle çiçekleriyle göstermeye çalışıyor. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 07-05-2014
|
münevver hanım mavişleriniz çok güzel maşallah kıymetini bilin bol bol da çoğaltın ben konyada bulamadım bu çiçeği üstelik o kadar çiçekciye sordum bilen bile yok ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#85 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili Münevver herşey çok güzel maşallah... Ama mavişlerin maşallah maşallah çok güzel olmuşlar. Hele onları serinletme şekline bayıldım. ![]() Ben de mavişlerime deneyeceğim inşallah. Fakat benim mavişlerin durumları hiç iyi değil maalesef. Dallarını siyah siyah minicik minicik böcekler sardı yaprakları kuruyor 3-4 gündür az bir deterjanlı su ile fısfıslıyorum, elimle böcekleri silkeliyorum; görme saksının altı simsiyah oluveriyor. Yani kurtarmaya çalışıyorum, bakalım inşallah başarabilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#87 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-10-2011
|
Sardunyalarınızın renkleri harika , sevgili Münevver. Melisada ayrı bir güzellik . Balkonumda yetiştirmek bir türlü nasip olmadı. Eğer tohum oluşursa, paylaşırsanız sevinirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 07-05-2014
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |