![]() |
|
![]() |
#181 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
![]() eski semtimizdir Avcılar, ben 7 yaşındayken ayrılmıştık oradan. yorumunuz için çok teşekkür ediyorum. nacizane birşeyler yetiştirme çabasındayım işte.. bende tanışmayı isterim ![]() ziyaretiniz için teşekkür ederim mutlu oldum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Ağaç Dostu
|
bu sabah fırına giderken bir solukta topladığım ebruli akşam sefası tohumlarım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Ağaç Dostu
|
Annemlerde duran sardunyam Düzenleyen hira : 20-03-2015 saat 17:58 Neden: gereksiz uzatmışım lafı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-02-2012
|
Hira çiçekleriniz çok güzel ![]() Nacizane bir eleştiri yapmadan da duramadım ama. Çiçekleri ve hayvanları bu kadar çok seven biri olarak kendinizi de sevip sigara içmiyor olmanızı çok isterdim :/ İnşaallah sağlıklar dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Ağaç Dostu
|
ezgigül, sigara vazgeçemediğim kötü bir alışkanlığım, korkarım birgün ben değil, o beni bırakacak hemde çok kötü bir halde! ziyaretiniz ve yorumunuz için çok teşekkür ederim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-05-2013
|
karaca çok tatlı olmuş maşaallah ![]() kullandığınız bitki besininden memnunmusunuz? bim markette sürekli satışta olan bir ürün mü? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Ağaç Dostu
|
jojoba, karaca şu günlerde bi harika oldu, oyuncu bi kedi oldu çıktı ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Ağaç Dostu
|
düzenli kullanmanız daha iyi olmazmı? çiçekleriniz daha bir güzel olur |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Ağaç Dostu
|
kesinlikle daha iyi olur sn.jojoba |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Ağaç Dostu
|
Tömürcek'in tabiriyle Sabriye'm ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Ağaç Dostu
|
bunlarda başucu kitapçıklarım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Ağaç Dostu
|
sardunyada en sevdiğim renklerden biri.. acaba sadece banamı bu kadar güzel geliyor ki bu çiçek? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Ağaç Dostu
|
zar zor ikinci kez açan soluk renkli gülüm.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili hira; sardunyaları ben de çok seviyorum, sadece sana güzel gelmiyor çünkü gerçekten çok güzel renkleri ve çiçekleri var. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-08-2013
|
![]() Fotoğrafların hepsi şahane Sayın Hira ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-05-2013
|
Sardunya gerçekten çok güzel bir çiçek. En sevdiklerimden biri olmuştur hep. Ve balkonumdaki nüfusta hep çoğunluktadır. Yazın da kışın da açıyor daha ne olsun Sayın Hira ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Ağaç Dostu
|
Sema ablacım, birçok çiçeği çok seviyorum ama sardunyalara aşkla bağlıyım, gerçekten çok sevyorum onları.. Soluk renkli gülüm dediğime bakma, onuda seviyorum. Duymadan söyledim o kelimeyi, duyarsa küser biliyorum ![]() Bugün bir manavın ceylan sardunyasından iki tane çelik çaldım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Ağaç Dostu
|
Sn. Narin.Karahan, sayfama hoşgeldiniz. Aktif bir üye olurda, sayfaları sabırla inceler okursanız sizinde daha güzel çiçekleriniz olur ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Ağaç Dostu
|
Sn. Yağmur, ben kışın sardunyaların açtığına pek şahit olamadım, siz ne yapıyorsunuzda açıyorlarki ? ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Ağaç Dostu
|
çiçekleriniz çok güzel ![]() sardunyaları kışın oldukça aydınlık bir yerde tuttum yine acmadılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Ağaç Dostu
|
Ciddi misiniz? Ben hep açarlar diye biliyorum. Ben çeliklerimi annemden edinmek dışında bu seneye kadar sardunyalarıma özel hiç bir şey yapmadım. Bu sene soğuk kompost yaptım onun suyundan ve EM aktif ile suladım. Özel diyebileceğim tek şey altlardaki sararmaya başlayan yaprakları ve tohuma dönen çiçekleri makasla sarsmadan kesmek ve o arada "kızlarımla" konuşmak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Ağaç Dostu
|
Açarlar diye biliyorum derken, anneminkiler de benimkiler de kışın çiçek açıyorlar. Bende hep böyle diye biliyordum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Ağaç Dostu
|
Yağmur hanım, kompost yapmadım bugüne dek fakat sıvı besin takviye ediyorum ara ara. Kışında çatıya taşımıştım hepsini deli gibi ![]() kollarım. uyku dönemi olduğu için çok fazla ışık ve su istekleri yok diye okumuştum forumda ama demekki karanlıkta kaldıkları için açmadılar. sadece yedeği olan kırmızı sardunyamı gözümün önünde olsun diye (çiçeklerimle hasret kalacağım çünkü yaza kadar ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Ağaç Dostu
|
Ben bu güne kadar hiç bir çiçeğimi kışın içeri almadım. Hatta çok rüzgarlı bir balkonum vardı 2 yıl önce orada bile dışardaydılar. Sadece balkonun daha kuytu kısımlarına çekiyorum.Bunun tek zararı gece uyurken kar bastırırsa sabaha çoğu çiçek Allahın rahmetine kavuşuyor ne yazık ki ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Ağaç Dostu
|
Yağmur hanım, çiçeklerimi balkonda bırakıp kaybetme riskini hiç göze alamam ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Ağaç Dostu
|
ben bu kış balkonda bırakacaığım çiçeklerimi naylona sararak tabii ki. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Ağaç Dostu
|
iyi yaparsın jojoba. ben cesaret edemiyorum, burası çok soğuk. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Ağaç Dostu
|
limonu ne zaman ektin hira, bende denemek istiyorum ama şimdi ektiğimi varsayarsak ne ne kadar zaman alır çimlenmesi? birse büyüyüp ağaç olduğunda aşılanmadan meyve verirmi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Ağaç Dostu
|
Sanıyorum geçen yaz ekmiştim limon çekirdeğini jojoba, 1 ayda kadar bi zamanda çimlendiği kalmış aklımda. Çekirdekten yetişen limon-portakal-mandalina ve greyfurt meyve vermiyormuş, versede meyvelerin hepsi turunç oluyormuş diye okumuştum sanki burada. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
begonya, echinopsis oxygona, petunya, sardunya |
|
|