![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Ağaç hatmi; sanki ben başarmışım gibi çok sevindim sevgili hira'm, maşallah çiçek bile açmış. Ellerine, gönlüne sağlık. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
Çok şaşırdım ablacım, bu kadar küçükken çiçekleniyormuydu ki bu veletler. 2 tane daha fidanım var, bu çiçeklenince onlarda da tomurcuk aradım ama yok. Bu diğerlerne nazaran gölgede kalıyor, demekki çokta sevmiyor güneşi. Onlar daha küçük kaldılar. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Çiçeklerin yerini sevmesi önemli imiş gerçekten sevgili hira'm. İnşallah diğer ikisinin de çiçeklerini görürsün, büyüsünler kocaman ağaç olsunlar... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Yağmuru iliklerine kadar yiyince çok tatlı oldu bee Belki hatırlıyorsunuz, baharda cok fena böceklenmişti ve ben onu Çınar'ın (tatlı guşum) Bit ilacıyla kurtarmıştım böcülerden ![]() Sedum autumn joy |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Maşallah sevgili hira'cık, çeşitler çoğalıyor ve maşallah hepsi de gayet bakımlı görünüyorlar. Emeklerine sağlık... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Şu sıralar gökten ceviz yağıyor Kargalar bahçeye ceviz yağdırıyor. Bu ikisinin kabukları hafif aralı, hira abla at bizi toprağa diyorlar ama aklıma şu soru hatta sorular takıldı.. Taze ceviz çimlenir ni? Bide bu sivri kısmı aşağı mı gelecek acep? Birinin kabugu aralı zaten.. Gene cehalet gene cehalet of! ![]() |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Alıntı:
Ek sen onları yüzde yüz fide olurlar. Bilmeden denemişliğimi hatırladım ![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Soğuk kış gününde uyuyan sayfamı renklendireyim biraz.. Sonuncusu kış ortancası |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2012
|
Alıntı:
Bir birinden güzel çiçekleriniz, komik ve de akıcı satırlarınızı okudum. En çokta eski çorabınızdan yaptığınız saksı çok orjinal olmuş ellerinize sağlık, imalata devam ![]() Kolay gelsin.. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok güzeller sevgili hiram, maşallah!.. Evet böyle ara sıra da olsa ses çıkart lütfen. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Milla ablacım o cevizleri tembellijkten ekmedim ben şimdi sen böyle söyleyincede üzüldüm.. Cevizlerim olurdu ne güzel.. Ama babamın aldıgı cevizler vardı, incecik altın gibi sarı kabuklu.. Onlardan diktim 4 tane.. Ayrıca kestanelerimde var, toraktan çıksınlar diye deliriyorummm ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2015
|
Hira,şimdi aklıma düşürdün,gidip ben de kestane dikeceğim. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
Ekeceğiniz kestaneyi şöyle bi yoklayın, kabugun içinde çekilip kurumuş olmasın. Delik varmı diye sagına soluna bakın ve ekin çok su vermeyin küfleniyor hemen. Kestane çimlendirme sayfasına bakın, benim kız orda ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu günleridemi göreceğidim ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Sn. Sinbas Fotograf makinam bozulunca, telefnumun kamerasıyla çektikterimde birşeye benzemeyince tüm hevesim kaçtı. Çoraptan saksıya diktigim kaktüsü tanımadığım birine hediye ettim gitti ![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Gözbebeğim, kestanem. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Hiracım kestanede mi ektin . Limon çekirdeklerini biliyorumda. Bu nereden aklına geldi . Nasıl ektiğin konusunda bilgi alalım mı biraz.Buz çiçekleride çok güzel güle güle büyüt.. Sevgiler |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Aslında nasıl ekeceğimi bilmeden ektim Aleydicim daha evvelde deneyip bir türlü başaramamıştım. İnatla devam edince, yaklaşık 10 kestaneden biri çimlendi yine ekicem. Kestane çimlendirmeyi okudum burada ama asıl şaşıracağın şeyi söyleyeyim mi sana? O koskoca hindistan cevizini bilem dikiyorlarmış.. Töbe Yarabbim ![]() |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
14 şubat vesilesiyle mini orkideler edindim. Bim market getirmiş bunları. İlk baktıgımda fiyatları 14 liraydı sanırım, sonra ziyan etmemek adına güzel bir indirim yapıp 6 liraya düşürmüşler tanesini. Bakabilecekmiyim bilmem. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu sene elimde bir kaç tane pembe ve mor sümbül soğanları vardı, kız kardeşim ve eşimin ablası için birer lale ve sümbül ekip hediye ettim. Mor olanlar hep onlara gitmiş pembeler hep bende bu sabah attılar bu fotografları üstteki fotoğraf kız kardeşimden, digeri görümcemden geldi. Bizim semtimiz soğuk oldugundan dolayı bendekiler tam olarak açmadı henüz. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
Miss ![]() |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Kayınvalidem için bu sene nergis dikmiştim. Evin baş köşesine koymuş, gelip gidip seviyor ![]() |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Uyuyan sayfamı uyandırma vakti geldi kaynana topuzumla selamlar.. bu sene cicek görmedim, ona kızgınım 😏 ![]() vazgeçemediklerim/ sardunyalarımSM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
flamingom yengemden ![]() ![]() bu sogan ne yapmak istiyor anlamadım. Merakla takip ediyorumSM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() orkidelerim aldığımda çiçekliydi, sonrasında acmadılar.. yaşadıklarına şükür 😊SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar birinin bana yardim etmesi lazım. Fazladan attığım bu mesajları silemiyorum 😏 nasıl silinecek ? Tapatalk ile forum sayfaları çok değişik görünüyor. Hiç sevmedim bu tapatalkı 😔 SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Sevgili hiracım, sayfanın yeniden uyanmasına çok sevindim, özlemiştik bu sayfayı, sevgiler. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
Tesekkür ederim akçabardak ablacım.. bende sayfamı cok özledim. Sizleride tabii 😊 SM-G600F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Sorunun çözümlenmiş olup tekrar sayfana dönmüş olmana çok sevindim sevgili hiracık. Çok şükür, hoş geldin... |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| begonya, echinopsis oxygona, petunya, sardunya |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|