![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2010
|
Dün oradaydım..Bu sıralar Eminününde çok birşey yok..Bol,bol soganlar..Havalar ısınsın.ortalık şenlensin biraz... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-06-2014
|
Sevgili hira siklamenin hala tomurcuğu yok mu? Sabah kendi siklamenimi sularken aklıma senin güzel geldi merak ettim . |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
Evet öyle yapıcaz Sonkez ablacım, havalar biraz ısınsın, Eminönü az renklensin. Uyap, benim güzel ayılıp bayılıyor anlamadım derdini İçeri alıyorum olmuyor, balkona atıyorum olmuyor.. Kara görünmedi bi türlü.. Umudu kesiyorum artıkın ![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-04-2014
|
Alıntı:
Hepsi bir yana ne muhteşem bir çiçek sergisi ve düzeni, ne güzel tanıtım hepsinin isimleri mutlaka yazılmış ve üstünde. Ayrıca çiçekler kadar sizin de içtenliğiniz ve samimiyetiniz, doğallığınız çok güzeldi. Bu çiçeklerin aşığı ruhunuza sağlık.. |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Evet ciceklern isimlerini mutlaka yazmaya çalışyorum forum kuralları gereği.. düzen konusuna gelirsek, ancak bu yaz balkonlu eve taşındıgım zaman hep bir araya toparlayabildim ciceklerimi. Daha evvel bir kısım bahçede, pencere kenarlarında dagınık duruyorduk. Güzel yorumunuz ve ziyaretinizle mutlu oldum ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
İçeriyi kesinlikle sevmiyor at onu balkona, hatta yağmurun altına at yağmur suyunu çok seviyor. Olmadı sen de benim gibi yapraklarından sarma yapmakla tehdit et . |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Sarmayı bırak, yumurtalı ot kavurması yaparım dedim gene olmadı annem İçeriden kastım; ısıtılmayan buz gibi bir oda. Yaprakların bir kısmı baygın baygın duruyor, yumuş yumuş. Sendeki ne alemde? |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Ben ilk defa bir çiçeği ikinci yılına yaşattım ve açacak ( orkide ve yelken çiçeğini saymazsak. Onları açtıramamıştım zaten) . Evde kamerası sağlam bir alet bulabilirsem fotoğraf çekip yüklerim ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2014
|
Yine bensiz bir plan daha ( |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Üzülmeyin ben de gidemem Eminönün'e. Çok kalabalık, daralıyorum orada ben. Ama size gelebilirim . 15 yıllık Amasyalı sayılırım (eş durumundan). Daha göremedim ama bir gün mutlaka . |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2014
|
Mutlaka bekleriz burasi otantik, tarihi, manevi, sevimli daglarla cevrili biryer.Ilk once kendinizi kapana kisilmis gibi hissediyorsunuz, sonra da guvende.Bir gelen pismanmis, bir de giden. Oyle diyorlar burda😁 |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
İstanbul'a gelecegim demiştin, ben kesinlikle beklerim ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-08-2014
|
Ben bugün emin önündeydim bi gezinmeye gittim ,hava çok şahaneydi.çiçek pazarını detaylıca gezdim inceledim genellikle soğan ağırlıklı herkesin dediği gibi ,fiyatlar pahalı ama durup sıkı bi pazarlık yapınca fiyatlar bayağı düşüyor .Bazı esnaflar varki onlar hiç indirmiyor fiyatı ,ama bunlar azınlıkta tabi;genelde hepsinin bugün iyi günündeydi sanırım ![]() Amaryllis jumbo soğanlar gelmiş 20 tl ,laleler 50krş,nergisler falnda 75krş 1 tl yaz soğanlarıda gelmeye başlamış ) zambaklar 3tl canna 3tl (bu benim soğanlılara ilgimden, daha çok soğanlı bitkileri inceledim ) kaktüslerede baktım çok çeşit vardı çiçek açanlar aleolar falan fiyat aralığıda 4tl-10tl arası uygunlarıda var güzellerdi bence Sizlerlede gitmek dileğiyle .. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
New ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
sayın Hira, Rengi çok güzelmiş bu güzelin. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-02-2014
|
A101'den aldığın kalanşo değil mi? Ayrıntıyı da gördüm beyaz, suda sümbülün açmış ![]() Kataloğun 1 hafta öncesinden çıktığını bildiğim halde dün sen A101'e çiçek gelmiş aldım deyince ben de Ya nasip deyip bana yakın olan iki A101'e gittim ama elim boş döndüm bizim burlara gelmemiş daha bir de pazar günü bakacağım artık Karanfil almayı düşünüyorum, kalanşo da almak istedim ama öğrencilik işte ikisinden biri, zaten çiçek için para isteyince vermiyorlar evin her yerini çiçekle doldurdun diye. ![]() |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Beyaz sümbülde açtı evet Laleci Sona bir tane daha kaldı, bakalım mormu yoksa pembemi.. onu bekliyorum.. Sn. Milla, markette sona kalan kalanchoe bu, benim için bırakmışlar Komşu kızın telefonundan çekim yaptım, makinenin huyunu bilemedigim için ışık ayarlamasını yapamadım, fotograftakinden daha güzel.Düzenleyen hira : 19-02-2015 saat 03:39 |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu arada hemen üsttekiler topraktaki beyaz sümbüllerim, tomurcuklar dehşet.. Kocaman olacak çiçekler. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Keşke ben de 1 tane beyazı suya koysaydım, neyse geçti artık ![]() Ayrıca evet bendekilerde dehşet Hira ablacım, en geç çimlenen beyazlar oldu ama diğerlerini solladılar maşallah ![]() |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2013
|
sevgili hira sümbüller harika.dinlenmeleri nasıl olacak. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili hira maşallah sümbüllerin gümbür gümbür geliyorlar. Ama sevgili münevver48'in de sorduğu gibi dinmenleleri nasıl olacak?.. Zira benim geçen seneki sümbüllerimin halleri hiç de iç açıcı değiller. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Aslında özür, şimdi diyeceksin 'Durun önce bir açsınlar keyfini çıkarayım, ondan sonra dinlenme dönemini düşünmeye başlarım nasıl olsa.'Keyfini çıkar sümbüllerinin inşallah. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Ben soğanlıları pek anlamadım aslında.. Zİyankarlık oluyor ama her sene yeniliyorum ben soğanları. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Ama yenilenmeye fazlasıyla değecek güzellikleri var bence, soğanlı bitkileri çok seviyorum ya ![]() |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Önceki evimin bahçesi burası. Fotoğrafı bulunca paylaşmadan edemedim çook özlüyorum. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2013
|
Eski bahçenizi özlemekte çok haklısınız sevgili hira. Her yer çiçeklerle dolu, çok güzel görünüyor... |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-04-2014
|
Sn hira nerdesiniz ? Mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır.. Bizim pazar zamanı yaklaşıyor ![]() |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Çiçekler bir yana hepsi çok güzel , sevildiklerini biliyorlar ,o yüzden çoşkulular .Bende sardunyaları çok severim . Katmerli pembem vardı onu kaybettim . Çelik bile alamadan .İnşallah bu yıl serada ondan bulurum diye ümit ediyorum . Tanıdığım bütün başaklar düzenli ,uyumlu ve yardımseverdir . Ben de oğlakım ve en iyi anlaştığım burç başak , oradan biliyorum ![]() |
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
gördügünüz fotograflardakilerin çoğu yok artık. tesellimiz tekrar bulabilecek olmamız ![]() basak olarak oğlaklarla cok iyi anlaştıgımı söyleyebilirim. Bitkiler dışında ilgimizi çeken ortak noktamız takı tasarımı sanırım ![]() Ziyaretinizle mutlu oldum aleydi ![]() |
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Su da sümbüle bu muhteşem renkle son noktayı koymuş olduk ![]() |