![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Vay canına maşallah çok güzel gelişim göstermişler hira. Maşallah Maşallah!.. Küçücüktüler büyümüşler ve yavruları da olmuş. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
Evet güzel oldular YeniGine ablacım. Hatta sağdakinin bir lobunu görümceme, soldakindende kayınvalideme hediye bile ettim ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2013
|
çiçeklerinide görürüz sevgili hira bu haliyle bile çok hoş. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kaktus ve sukulentlerin isimleri tam aklımda kalmıyor ne yazık ki, ama soldaki cicek acmıyor sanıyorum. Emin degilim![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
En güzelleri senin olsun Maude'cim. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
Hiracım kaktüslerine bayıldım çok güzel gelişmişler benim kaktüslerim hiç yavru çıkarmıyor. Sağdaki kaktüsünden bende iki tane var büyüdüler fakat minik minik yavruları olsun istiyorum. Seninkilerine maşallah diyorum gerçekten harikalar. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bekle istersen, yavru yaparlar inşallah Kaktüsler hakkında pekte bilgim olmadığından, tavsiyelerde bulunamıyorum. Teşekkür ederimm.. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 18-06-2014
|
Kaktüsler harika maşallah. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-09-2014
|
Sevgili hira sayfanız çok güzel ve rengarenk. hayran kalmamak mümkün değil. İnşallah benim bebişlerimde böyle güzel çiçekler verip mutlu ederler beni. Özellikle küpeliler mükemmel gözüküyor. İstediğiniz çiçeği gönderebilirim demiştiniz,benim için köklendirebilirseniz çok memnun olurum. Ben biraz korkuyorum gelenler köklenmeyip elimde kalacak diye... Köklü gelenler çok sağlıklı ama diğerlerinde sararıp solmalar oldu üzülüyor insan... Henüz on sayfaya bakabildim ilerde hangi güzellikler vardır bilemiyorum ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Küpeliyi çoğaltmayı hiç denemedim ama sizin için hemen yarın deneyeceğim Ayşegül. Olmadı ben yine size degişik renklerde çeliklerini yollarım Umarım sayfanız kısa zamanda rengarenk olur |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-09-2014
|
Çelikten çoğaltmada çok başarılı olamıyorum genelde ![]() Siz bir kez denerseniz çok memnun olurum zahmet olmazsa eğer.kohleria da olabilir ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
Peru zambağım yine yeşilleniyor. Baharda rüzgardan kırılmıştı, hemde tam tomurcuktayken:> |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Diğerleri duymasın ama ben bu kırmızı sardunyamı çok seviyorum, çiçeklerin yalınkat olması ve renk tonu kensine hayran bıraktırıyor Hatta yoğurt kovasında olmasına gönlüm elvermiyor kışın öleceklerini bildigim cam güzellerini söküp o saksıya aktarmak istiyorum ama cam guzellerime de kıyamıyorum, açıyorlar hala![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Yeni sakısına aldığım selluka'm ve balkonda keyfi yerine gelen kalanchoe'lerim.. Biri turuncu, digeri ne renk acep ![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Öncesi ve sonrası diyelim. Bayılıyorum bu begonyaya, bu saksıya da çok yakıştı Güneşi hiç sevmiyor, bayılıyor hemen yaprakları. Suyu da kontrollü olunca keyfi yerinde.. Gözümden sakınıyorum yeminle![]() |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu katlı açan begonya mı? Benim de şeker begonyalarım var çok severim ama kuru çiçeklerinden ve kuruyan yapraklarından dolayı görüntüsü kötü duruyor denk geldiğimde koparıp atarım kuru çiçeklerini yinede kenar kıyıda olur. Çok güzelmiş umarım bol bol çiçeklerini görürsün. Sevgiler. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-02-2014
|
Sevgili Hira bende benimkine iyi boy attı, coştu falan diyordum sizin begonyayı görünce şaşırdım vallahi Önceki hale bak şimdikine bak ![]() |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Evet katlı açıyor Sümeyracım. Yalınkat açan şeker begonyalarımın hali şu aralar içler acısı Neden bu kadar keyifsizler anlamadım. Seradaki adamda şikayet ediyordu geçen gün, begonyalar fenaymış bu yıl. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
Bütün kızlar toplandık ![]() |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Sevgili hira kızlar çok güzeller güle güle büyüsünler, kızların arasında bir tane yıldız kız görüyorum, o gerçek mi süs mü anlayamadım, merak ettim. İyi günlerde sağlıkla büyüsünler. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Evet o gerçek bir yıldız akçabardak ablacım, İstanbul'dan Çırarcık'a taşınan bi ablam vardı, o vermişti onları (taşları ben topladım ) bende aralarından en küçügünü seçip saksıya oturttum bugün. Teşekkür ederimm![]() |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Ama o çok tatlı ve çok özel bir kıza benziyor, yanındaki abla kızlar duymasın onlar da çok güzeller, merakla takip edeceğim yıldız kızın gelişmesini. Allah nazarlardan korusun. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili hira maşallah kızlar gerçekten çok tatlılar. Yeni mi aldın yoksa yavrular mı onlar? |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Yok yeni almadım ablacım, kaynana topuzlarını ben dikmiştim ayrı ayrı meyveli yoğurt kaplarında duruyorlardı bende bir yere topladım. Digeri de mamillaria gracilis |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2013
|
sevgili hiracım,ilkkez bir yıldız kaktüs görüyorum. o yıldıza iyi bak ilerde talipleri çıkabilir. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili münevver o yıldız sanırım bildiğimiz deniz yıldızının kurumuş hali olsa gereek... Ama tabi yine de sevgili hira daha iyi bilir. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Ben yıldızı kaktüs gibi büyüyüp gelişecek sanmıştım. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili sümeyra valla bana göre kurutulmuş bildiğimiz deniz yıldızı. Sevgili hira taşların üzerine süs olarak koymuş diye düşündüm. Ama tabi yine de hiracık bilir... |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Merakla takip edeceğim yıldız kızın gelişmesini denince alla alla demek ki yıldız şeklinde bir bitki de varmış dedim içimden. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| begonya, echinopsis oxygona, petunya, sardunya |
|
|