![]() |
|
![]() |
#751 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
Sardunyalarımla bu sene çok ilgileniyorum yağmur, açsınlar artık ![]() Kaynana topuzunu ben büyütmedim, zaten ben bende olsa bu kadar tomurcuk sanmam olsun ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#752 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
Maşallah hiracım ne güzel tomurcuklarla dolmuş kaynana topuzun benimde böyle var ama daha yavrular büyüyüp birer yetişkin olana kadar bende yaşlanırım her halde. En güzeli senin gibi büyükken almak bulursam kesinlikle alıcam ama buralarda pek satılmıyor varsa yoksa silikonlu kaktüsler. Sardunyalarında çok güzel açmışlar. Hele resimdeki katlı olanı çok beyendim. Çiçeklerin bütün olarak çok güzeller renkleri harika emeklerine sağlık ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#753 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Hira abla emeklerine sağlık sardunyaların, petunyaların ve o pervane yaseminin beni bitirdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#754 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Sümeyra'cım.. Aslında çiçekleri büyümüş olarak değilde, fide olarak alıp kendim büyütünce daha güzel oluyor ama kaynana topuzunu bekleyemedim. En sevdiğim kaktüsüm ve en çok açmasını istediğim. Fotoğraftaki gül sardunya.. bütün aksilikler onun başına geldi bu yaz.. aşırı rüzgarlı bir gecenin sabahında, saksısıyla tepeüstü olmuş halde buldum onu bahçede ![]() eger isersen büyük bir kaynana topuzu buldugumda alıp yollarım sana. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#755 |
Ağaç Dostu
|
Hoşgeldin Tömürcek'cim, üzüldüm yaseminin tutmadığına. Duyduğuma göre suda bekletincede kök yapıyormuş, öyle denesen? Olmadı kıy paraya, al güzel bir yasemin ![]() çiçekler güzelde, ben fotoğraf çekmeyi beceremez oldum ![]() teşekkür ederlm. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#756 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#757 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#758 |
Ağaç Dostu
|
Aklımda bulunsun Sümeyra'cım, kocaman bir kaynana topuzu görünce alıp sana yolluyorum. O zaman kıycan paraya Tömürcekcim, ya da benim gibi bekle bak, biryerlerden gelip seni bulacak bir saksı yasemin.. Valla bak ben bazen paraya kıyıp almıyorsam çok begendiğim çiçeği, dönüp dolaşıp ayağıma kadar geliyor yeminle ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#759 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-07-2012
|
Çiçeklerinize kocaman MAŞALLAH.... Ellerinize, emeğinize sağlık. Bıdığa bayıldımmm.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#760 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#761 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-05-2013
|
hira maşallah cok güzel olmuş ciceklerin. Kayanan topuzunda bol tomurcuk gözüküyor. sevindirecek seni bu yaz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#762 |
Ağaç Dostu
|
Evet evet çok mutlu oldum jojoba ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#763 |
Ağaç Dostu
|
Rengarek sardunyalar, petunyalar... Renk cümbüşü adeta. Maşallah sevgili hira. Komşumuzun merdiveninde kaynana topuzu dedikleri kaktüs var ve bana bir parça alıp dikebilirsin demişti. Fakat bir gün alıp dikeyim diye heveslendim ama dikenlerinden dolayı bir türlü beceremedim. Bunun varmıdır bir metodu? Sevgilerle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#764 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Gürcan Keskin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#765 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
![]() Benim de aklıma ne bileyim bir maşa, şöyle iyice kalın bir bez parçası ile az biraz da eline batarak alabilirsin. Benim kaktüsümün üzerine dökülen yaprakları temizlerken benim de parmaklarıma batıyor dikenleri. Az biraz büyük loptan alıver, zira çiçeklenince çok beğenecek ve mutlu olacaksın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#767 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#768 |
Ağaç Dostu
|
Ana! kaktüslerime bakın!! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#769 |
Ağaç Dostu
|
bu begonyayı çok sevdim ben. katlı çiçekleri çok güzel dimi ama? ![]() yeniginemde açmaya niyetlendi tekrar.. inşallah kışın ölmez diyeceğim ama çokk zor be ![]() ![]() buz çiçeğim en sonunda bir çiçek lutfetti ![]() ![]() gala'm da küçük bir çiçek açtı ama yinede sevindim. saksıdan hiç çıkartmamıştım yumrusunu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#770 |
Ağaç Dostu
|
Sardunyasız hayat düşünülemez tabii ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#771 |
Ağaç Dostu
|
Bu sarıkız bana komşumun hediyesi... minicik bir fideydi 1 - ay önce ![]() ![]() ![]() işte benim assolistlerim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#772 |
Ağaç Dostu
|
Kurtardım sanırım onu ![]() ![]() ve buna sevindim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#773 |
Ağaç Dostu
|
bir tane daha kaynana topuzum oldu hemde nurtopu gibi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#774 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili hira kaktüslerine maşallah maşallah hepsi tomurcuklu çiçekleniyorsunuz inşallah. Assolistlerin çok güzel çiçeklenmişler maşallah... Ellerine, emeklerine, gönlüne sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#775 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-02-2013
|
sevgili hira sarıkızın ne güzel bir çiçekmiş, acaba bu çiçeğin gerçek adı ne? tabi sardunyalarında çok güzel yeni gineyi dalındanmı diktin?bende dikmiştim tuttular biri boyuna bakmadan tomurcuk vermiş.kaynana topuzunada maşallah çok bakımlı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#776 |
Ağaç Dostu
|
Sağol ablacım, kaktüslerimin açacağından hiç ümidim yoktu şaşırttılar beni mutluda ettiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#777 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Yenigineyi pazardan almıştım, çevremde farklı renklerini görsem isterim ama göremiyorum. Kaynana topuzumdan beklentim yüksek, umarım açar tüm tomurcukları ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#778 |
Ağaç Dostu
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#779 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Hira, maşallah assolistlerine ne güzel çiçeklenmişler, sempervivumu kurtardığına çok sevindim çünkü ben yeni bir tane çürüttüm. Bugün baktım sağlam olan kısımdan kestim bakalım tutacakmı. Bu arada katlı begonyan çok tatlı ellerine, emeğine sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#780 |
Ağaç Dostu
|
Hani diyorum ya, çok istediğim çiçekler bir yerlerden gelip beni buluyorlar diye, işte onlardan biri ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
begonya, echinopsis oxygona, petunya, sardunya |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|