![]() |
|
![]() |
#91 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Ağaç Dostu
|
Ağaçlar.net Bursa toplantısında paylaşılan sardunya çelikleri. Sanırım köklendiler ortada olandan pek emin değilim. Henüz yaprak çıkaramadı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-05-2013
|
Rengi çok güzelmiş. Benim diktiklerim de hala faaliyet yok. Bir tek sakız sardunyada tomurcuk var o da 1 haftadır açamadı henüz. Malum hava soğuk. Sevgili sümeyra47, ortadaki dal kupkuru görünse bile sökmeyin dursun orda. Ben temmuz ayında bir kaç sardunya çeliği dikmiştim hepsi çürümüştü biri hariç. Onunda ne yaprağı vardı ne tomurcuğu. Sökmeye çalıştığımda toprağa tutunduğunu farkettiğim için bırakmıştım öylece. Şu an yani 5 ay sonra üstünde minicik bir yaprak oluşmaya başladı. Belki sizinki de yapar bir güzellik ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili sümeyra47 maşallah sardunyanızın rengi de çiçeği de çok güzel. Ben çiçeklerin böyle minicik hallerini çok seviyorum minikliğine bakmadan bir de çiçek açmış maşallah. Bol çiçeklerini göresiniz inşallah... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 29-06-2007
|
[QUOTE=sumeyra47;1185451]Süs yoncası (Uyku çiçeği) Eklenti 430688 sumeyra hn. merhaba,nasılsınız? Çocuklar ve eşiniz nasıllar? sayfanız hayırlı olsun, süs yoncasından bir dahaki bursa toplantısında bir fide rica etsem ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=mlevent.aktan;1226847] Alıntı:
Tabi neden olmasın. Süs yoncası bakımı çok kolay bir bitki, sizinle seve seve paylaşırım.. Bu arada bir daha ki Bursa toplantısını dört gözle bekliyorum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 29-06-2007
|
[QUOTE=sumeyra47;1226859] Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Ağaç Dostu
|
Bunlar benim Kalanchoerim.
Bursa toplantısın da cemo ablanın hediye ettiklerinden. Tomurcuklar verdi ama bir sorunumuz var. Sanırım böcekler istila etti. ![]() ![]() Umarım geç kalmamışım. Bitkiyi hemen bahçenin kuytu bir yerine aldım. Bugün ilaçlamayı düşünüyorum. ![]() ![]() Resimde azda olsa belli oluyor. Siyah küçük noktalar, Sanırım bit gibi bir şey. Genelde tomurcukların üstünde toplanmışlar. Yeni çıkan filizlerin üzerinde de var. ![]() ![]() İlk defa böyle bir şey yaşıyorum. Resimde görünen iki yaprak iyice yumuşamış. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Sümeyra ablacım çingene şalvarının son durumu nedir acaba merak ettim fotoğraf ekleme imkanın var mı? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili tömürcek, çingene şalvarı yeni yapraklar çıkarmaya başladı. Biraz uzadı fakat çok cılız. Ektiğim iki çelikten biri kurudu gitti maalesef. Birini büyütmeye çalışıyorum artık. Fotoğrafları az önce çektim son hali bu. ![]() ![]() Düzenleyen sumeyra47 : 01-01-2014 saat 15:07 Neden: hata |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Ağaç Dostu
|
![]() İki ay önce ektiğim Güler atlasım çiçek açacak. ![]() Pembe açacak galiba ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-05-2012
|
Sümeyra hanım, sayfalarınızı bir solukta gezdim. Tüm bitkileriniz çok güzel. Ellerinize sağlık. Zıpçıktı, çingene şalvarı:-)), atlas....favorilerim. Atlasınız dışarda mı yoksaiç mekanda mı merak ettim? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili edelvays58 sayfama hoş geldiniz. Sayfamı takip ediyor olmanız beni çok mutlu etti, çok teşekkür ederim. Atlasım iç mekanda pencere önünde. Keyfi yerinde galiba. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Sn. sumeyra47 sayfaniz hayirli olsun bir basladimi kendini kaybediyor insan degilmi ama ahh o yer problemi yokmu... Ama yinede bir yer buluveriyor insan sevince, benimde evim dar fakat öyle careler geliyorki aklima sasip kaliyor gören. Cicekleriniz özellikle begonyalariniz harika, büyük yaprakli olanindan benimde var, bu sene izinde esimin halasinda kücük yapraklidan gördüm dururmuyum hemen bir celik rica ettim sagolsun beni kirmadi fakat " bunu bu zamana kadar kimse tutturamadi kizim" dedi, bende bir deniyeyim dedim ve getirdigim celigi topraga diktim... Birkac hafta yesilligini korudu fakat sonunda öldü gitti... Acaba siz celiktenmi yetistirdiniz onu ve bir püf noktasi varmi?? sevgiyle kalin... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Begonyaları çelikten yetiştiriyorum. Üstelik çok kolay nasıl kimse tutturamamış şaşırdım. Suda da köklendire bilirsiniz. Kışın bende pek başarılı olamadım. Ama size tavsiyem yazın tekrar denemeniz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Ağaç Dostu
|
Sukulentlerim...
Bursa toplantısında Cemo ablanın verdiği güzel sukulentlerim. İki bucuk ay geçti üzerinden bazıları kuruyup gittiler maalesef. Bazıları da iyi galiba. Bu güzelleri çok seviyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Ağaç Dostu
|
Sukulentlerim...
Devamı... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili loveforlife bunlarda senin verdiğin güzellikler...
Çok ama çok teşekkür ederim, bir çok yerinden filizlendi gayet güzeller değil mi? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Ağaç Dostu
|
Bunlarda başka bir üyeden gelen sukulentler. Devamı var ama fotoğraflarımda bir sorun var. Bu yüzden daha sonra tekrardan çekip devamını yüklemek isterim. ![]() Ecveherianın dilinden bir türlü anlamadım. Aldığımdan bu yana alt yaprakları sürekli solmaya devam ediyor. Normalde de böyle mi bilemiyorum. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Ağaç Dostu
|
Gelin teli
Beni kışın en çok mutlu eden çiçeğim. Nazsız gelinim saksısından sarkıtıyor tellerini. O kadar moralim bozuk ki, elimi neye atsam kuruyor sanki. Beni en çok teselli edenlerden kendisi. Bu kadar az zamanda böyle gelişim göstermesi beni sevindirdi. Soğuk havaları seviyor gibi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Ağaç Dostu
|
İki ay önceki halleri. ![]() Ve şimdiki halleri. ![]() ![]() ![]() Minik sempervivum yerinde olan sukulentte kurudu gitti maalesef. Neden böyle oluyor bende anlamadım. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kuruyanları telafi ederiz üzülme sen. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Ağaç Dostu
|
İçeridelerdi 2 hafta oluyor dışarıya aldım. Gerçekten ışık az tespitin doğru. Cemo abla çok sağ ol ya çok iyisin.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2013
|
Sevgili Sumeyra uzun zamandır balkonuna uğramamıştım maşşallah diyorum başka bişey demiyorum çok güzeller harikalar ellerine sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İkisi de çok sağlıklı... Sedum palmeri kesin çiçeğini gösterecektir sana. Sedum rupestre ‘Angelina’'nın çiçeğini görme ihtimalin de yüksek. Ben onun çiçeğini de çok sevdim. İkisini de dışarıda tutabilirsin rahatlıkla. Önümüzdeki yıla saksılarını dolduracaklardır. Sen o saksılardaki echinopsis oxygonaları başka bir saksıya topla şimdiden... Bir de uzayan dallarını toprağa yatır, kolayca kök atıyor... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Ağaç Dostu
|
Güzel sözlerin için teşekkür ederim sevgili eceyıldız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-08-2013
|
çiçeklerin hayata tutunması çok güzel. ellerine sağlık eceyıldız çok güzel olmuşlar. ayrıca gelin telinde çok güzel görünüyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|