![]() |
|
![]() |
#122 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
![]() 1 yıl 8 ay mı??? Sabrınızdan dolayı kutluyorum sizi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Ağaç Dostu
|
Gelin damat çiçeğimden umudu kesmiştim ama beni şaşırttı.http://www.agaclar.net/forum/1198259-post54.htm |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Ağaç Dostu
|
![]() Emine hanım merhaba, Tam olarak nasıl böleceğinizi anlatır mısınız?? Boyunu mu kısaltacaksınız?? Daha iyi gelişim göstermesi için gerekli mi acaba?? Yoksa parçalardan biri yolculuga çıkacak da onun için mi ![]() Bu arada beyaz kız çok güçlü çıktı, yakında boyuna posuna bakmadan çiçeğini de gösterir inşallah.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-08-2007
|
Maşallah emineciğim,bahara gümbür gümbür giriyor güzel kızların,ben paskalya yılbaşının rengini merak ettim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili Emine, maşallah balkonun tam bahar havasında. Lale, nergis, çiğdem, yavru menekşelerin çok güzeller... Sevgili Emine, geçen sene komşumun e.millisini minicik saksıdan uzun bir saksıya almış idim. E şimdi de evet boyu upuzun bir dal oldu. Bölmekten bahsetmişsin. Nasıl bölünecek, nasıl dikilecek izah edersen ben de komşumun millisini katledeyim dermişim... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
Biz yaza çoktan girdik diyorsunuz, maşallah hepsi ayrı güzel. Menekşe konusunda artık hiçbir gayretim yok, hazırda alsam, yaprakta diksem hepsi ölüyor. Maalesef çok aydınlık ve güneş alan bir evim yok, belkide bu nedenle çiçeklerimden fazla bir beklentim olmamalı. E- millim olduğu yerde sayıyor. Napacağım bilmem. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili Emine çok teşekkürler, sağol. İnşallah en kısa zamanda kesip, doğrayayım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Ağaç Dostu
|
Günaydın emineciğim,cesaretine hayranım benimde senin emilinin boylarında kırmızılım var.aynı şekilde en kısa zamanda keseceğim,umarım tazelenir gençleşirler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili İremsila, insallah tutarlar da degis tokus yapariz. He birde siz benden begonya istemistiniz yanlis hatirlamiyorsam. Buralarda seker begonya coktan cikti. Kirmizi, beyaz ve pembe. Hangisinden istersiniz, aklimda bulunsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Ağaç Dostu
|
Hadi hayırlısı olsun Emine hanım.. İnşallah sizin elinizde çogalmaları da kolay olur.. Bol bol yavru görün , sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Ağaç Dostu
|
****** paylaşırız,ben 2 ay kadar önce senin için bir dal ekmiştim ama tutturamadım.sanırım nisan mayıs gibi güzel tutuyor benim elimde,adanadan çelik olarak getirdiğimde mayıs ayıydı diğer aylarda tutturamıyorum nedense.şeker begonyaya gelince pembe katmerini görmüştüm diğer renklerinde katmeri varmıymış.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Ağaç Dostu
|
Çok vefalısın ne diyebilirim ki.unutmamışsın,rabbim gönlüne göre versin.katmer pembe arıyorum ben,hafta içi seralara bakıcam inşallah bulamazsam senden rica ederim.gelin damat çiçeğine çok sevindim,yeni evlendiğim dönemlerde benimde vardı.yumrusu bahara çıkmadı maalesef. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
ÇEkirdekten büyüttüğüm limonu taşınma esnasında ilgilenemeyip dondurdum ![]() Ama kızkardeşiminki kapalı balkonda uzadı da uzuyor, gayet keyifli. O saksı boyuna tek kök olması yeter, her kökü ayrı dikin, önemli olan saksının derin olması. Biraz da gübreli bir toprak istiyor, başka ihtiyacı yok. Bu havalarda hemen serpilecektir,sevgiler |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-12-2013
|
sayfanız hayırlı olsun maşallah nazar degmesin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |