agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Balkon ve Terasları
(https)




Beğeni Düzeni4079Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 16-07-2013, 19:03   #11
Ağaç Dostu
 
Cymbelina's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-03-2012
Şehir: Eskişehir
Mesajlar: 1,403
Ben geldim....

En güzel çiçeklerinin resimlerini de nihayet paylaşmışsın. Allah bağışlasın, Allah nazarlardan ve tüm kötülüklerden esirgesin onları ve tüm çocukları. Allah hep güldürsün tüm çocukları.

Onlar kadar şahane olamaz belki ama bir resimde bir şey gördüm. 500. mesaja dikkatinizi çekerim. Orada arkada figüran gibi gözükseler de aslında başrolde bizim çok sevdiğimiz, yolunu gözlediğimiz Şirinler'i görebilirsiniz, tabi ancak uslu bir çocuk olursanız

İşte o Şirinler, Rana ve Angel'a birşeyleri hatırlatmalı bence.

Ayrıca gene aynı saksıda poz veren o Tırtıl, acaba bu yaprakları yiyen tırtıl mı? olamaz mı yani?

Tırtıl demişken, söylemiştim, ilk kez bu sene ben de aynı sorunu yaşamaya başladım, türünü adını bilemeyeceğim. 2 tane vardı bu senin beslediğine benzeyen uzun ince. Nerden peydah oldular anlamadım, hiç olmazdı.

Onlar yetmezmiş gibi bir de küçük parmağım kalınlığında bir arkadaşla gözgöze geldik limonun yaprak arkasında. Ona dedim ki "Bak arkadaş, bu kasaba ikimiz için dar, ya sen, ya ben". Tırtıl dediğin ince olmalı, öyle obezlik nedir?

Tabi, hayvani boyutlarda büyük olduğu için ve ben bu tür arkadaşlardan biraz tiksindiğim, huylandığım için icabına bakan ben olmadım.

Bu, ister büyük ister küçük boyda tırtıllardan nasıl kurutuluyoruz? Fısfıs bile yapmıyorum artık, sulamayı bile savsaklıyorum ama gene de merak ettim, var mı bunlara bir fısfıs?

Telgrafın tellerine minik mor çiçekler konmuş, ne güzel. Gene resimlerden birinde o minik fırçaya benzeyen mor çiçeği gördüm, o nedir?

Minik beyaz sardunyan epey çalışkan gerçekten. Kocaman olmasını diliyorum. Pembe- koyu yavru ağzı arası (rengini tam tarif edemeyeceğim) renkte belediye(!) sardunyası ilgini çeker mi? Benim çekti de, ondan soruyorum. Rana, senin de çeker herhalde.

Neyse, işte böyle. Ben karanlığıma 5 dklık mola vermek için uğradım, güzellikleri gördüm sayfanda. Hepinize sevgiler.

Cymbelina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 11:19.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025