![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Eee şeeyy o komşunun verdiği difenbahya benim olabilir mii? Hem hediyeyi hediye etmek sünnet ki Maşallah bayıldım difenbahyalarına zaten içimde bastırdığım bir difenbahya aşkı vardı iyice kabardı bu resimlerle Yukardaki sorduğun paskalya, yılbaşı değil Diğerlerini de güle güle büyüt çiçeklerini de görürüz inşallah hep beraber ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Yılbaşı mı? Ama yuvarlak boğumlu olunca paskalya, boğumların kenarları sivri çıkıntılı olunca yılbaşı değil miydi? Sn Tömürcek, lütfen, reca ederim ![]() Neyse, sayfasında yazıyordu farkı, ben kafa karıştırmış olmayayım.Tömürcekciğim virgül kullanmamışsın, sanırım mesajını yanlış anladım. Ne diyorsun? Esrarengiz konuşma ![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Aman neyse çocuğun da kafası karışcak kılıçcım o paskalya yuvarlak yapraklı bak, yılbaşının yaprakları daha uzun, daha ince ve tırtıklı oluyor ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Tamam, yanlış anlamışım, ne diye yüzüme vuruyorsun ihtiyarlığımı ![]() Teşhisimiz tamam o halde, o resimdeki paskalya ![]() |
|
|
|
|
|
#5 | ||||
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2013
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
kesin tanı verdinizmi şimdi paskalya bu... ![]() |
||||
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Evet kesin hatta kepkesin paskalya o ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Söz verdiğim gibi yaprak fotoğrafları. İlk fotoğraf lobbii, diğeride bir carnosa yaprağı(Lobbii yaprağının altıda da tricolor sürgünü )![]() ![]() Buda FBdaki grupta paylaşılan bir carnosa yaprağı. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
bak yaaa ine yaşlı kelimesi çıktı ortaya siz yaşlı biri değğilsiniz ![]() biz ona bilginin artması insanın olgunlaşması bilginin artması yeteneklerin çoğalması....ve daha çook sözcük gurubu var bu kelimenin anlamını taşıyan.. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
sevmene sevindim tömürcek abicim eğer çok istediysen ben sana bir kökü ayırırım sen almaya gelirsin çünki bu kargoya verilirse pahalıya patlar... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Yoookk bana bir kök ayırma yetmez o bana, ben komple saksıyla beraber istiyorum hem kargo parasıda hiç önemli değil, Babamın yaa çok parası var alıcam o difenbahyayı vurucam kırbacı vurucam kırbacı ![]() ![]() Düzenleyen bay tömürcek : 05-06-2013 saat 12:41 |
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı: