![]() |
|
![]() |
#181 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-10-2011
|
Sevgili Angels Sour,insan yakalanmaya görsün bu hastalığa,bir le başlarsın birde bakmışsın bin olmuş.Saksı sayısının artması,bitki çeşidinin arttığı anlamına gelir, maşallah diyorum...Tasarıların ise harika... ![]() Kırmızı böcek ortak dert bu sene,ama benim bugün fark ettiğim dert daha fena,balkondaki yaprak güzellerine ve başka birkaç bitkiye unlu bit musallat olmuş durumda... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler...Sevgili Berçin, Yaprak güzellerine ve diğer çiçeklere üzüldüm. Geçen sene gardenyamdan diğer çiçeklere ünlü bit bulaşmıştı. Gardenyayı kurtaramamıştım, ne yapacağımı bilemediğimden... ![]() Diğerlerini bitlerden temizleyip, sık sık duş aldırmıştım. Siz daha tecrübeli biri olarak ![]() bitlere mağlup olmazsınız inşallah.. Düzenleyen Angels Sour : 24-06-2013 saat 14:42 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2011
|
Sevgili Angels Sour sardunyanın rengi çok hoşmuş , yakında seninde kolyozlarını görecek olmak çok güzel. Fesleğenlerinin ve zafer papatyalarının büyümüş hallerini çok merak ediyorum.Hepsi çok sağlıklı görünüyor. Bol bol sefasını sürmeni dilerim . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili Angels; bilirim ne kadar da güzeldir köklenmesini beklerken çiçeğini görmek; yine bilirim açmasını beklerken tomurcuğun, dalın koparılması ne kadar kötüdür, üzücüdür. Sakız sardunyana sevindim, rengi de çok güzelmiş, cam güzelin inşallah tekrar tomurcuklanıp çiçek açar. Tohumdan minik minik fidelerin de harikalar, çok zevkli, sevindirici bir gelişme. Ellerine sağlık, bitkilerin gönlünce olsun inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili dağçiçeği ve YeniGine temennileriniz için teşekkürler. Cam güzelimin küçük bir tomurcuğu daha varmış. Tohumdan yetişen fideleri paylaşmak, yetiştirmek kadar Sıcaklar arttıkça çiçeklere dadanan zararlılar çok can sıkıcı, günlerdir hangi çiçeğe el atsam üzerinde kırmızı örümcekle beyaz bit var. Hepsini birden zehirleyeceğim, başka çare kalmadı ![]() Zalimce oldu biraz ama, çiçekleri yemelerine dayanamıyorum... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-10-2010
|
yumrulu begonya harika gözüküyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Ağaç Dostu
|
Hypostes te çiçek açıyormuş demekki ![]() Balon çiçeklerin ve begonyan harika. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Ağaç Dostu
|
Çiçekli bitkilerin iri yaprakları olursa, çiçek gelişimi yavaşlar diye; okumuştum. Ben de iri yaprakları kopardım. Nasıl olsa çiçekler geçince yaprakları büyür ![]() Çiçekler uzun süre kalıyor ve yeni çiçekler veriyor ![]() Sevgilerle... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2013
|
sizde bir çelik alsaydınız... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Angels Sour benimde hypostesim çiçek açtı. Sayfamda resmi var. Sizinki kadar yoğun çiçekli olmasa da çiçeklerini görmek güzeldi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Ağaç Dostu
|
Bosna'daki ilk günümüzde karşıma çıktı, telgraf çiçeği. Günün erken saatleriydi, gezilecek çok yer vardı. Solmasından korktuğum için, o gün çelik alamadım. Ama aklım; nereye gitsem, telgraf çiçeğinde kaldı. Neyse ki; eve dönmeden önce tekrar uğradık Başçarşı'ya. Eşim sağolsun, üç-beş dal koparıverdi. Daha sonra resimleyeceğim ![]() ![]() Düzenleyen Angels Sour : 15-07-2013 saat 15:41 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|