![]() |
|
![]() |
#151 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2011
|
Harika öneriler var . Hayal gücü yetiyor esasında. Ben şimdiden malzeme biriktirip yağmurlu ya da soğuk günlerde bu tür işleri yapmayı düşünüyorum . Çünkü o günlerde yaratıcılık tavan yapıyor ![]() ![]() Sanki benden şu an için bir faliyet beklemeyin der gibi oldu ama değil ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
karanfil ve küpeliye bayıldım maşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Ağaç Dostu
|
Salata ve yemeklere fesleğen... ![]() Cuma gecesi ektiğim mor fesleğen tohumları, 3-4 günde çimlendi. Yaramaz kızım, saksıyı bir güzel karıştırmış. Toprakları yere dökmüş, toparlayıp düzelttim. Onca tohumdan bu kadar çimlendi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Ağaç Dostu
|
![]() Fesleğen tohumları karışık sanırım. Mor ve yeşil renklerde çimlendiler. Üstteki resimde mor renkli olanlar belli değil. Resmi büyüttüm, boş saksıyı niye koymuş demeyin diye. ![]() Düzenleyen Angels Sour : 12-06-2013 saat 20:01 Neden: Metin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Ağaç Dostu
|
[ATTACH][/ATTACH] Peter wonders türü kolyozun yaprak rengi belirginleşti. Kolyoz tohumlarımı ektim, diğer tohumlar gibi onlar da çimlenmeye başladı. Yaramaz kızım saksıları dağıtmamış olsaydı ![]() Hepsinin çimleneceğini zannetmiyorum ![]() Düzenleyen Angels Sour : 12-06-2013 saat 18:59 Neden: Metin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Ağaç Dostu
|
Hepsi birbirinden güzel maşallah . Kolyozun rengi çok güzel. Çimlenen tohumların gelişmiş halini çok merak ediyorum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#165 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İnşallah gelişmiş hallerini görüp, resimlerim. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Ağaç Dostu
|
![]() İki tür maviş çiçeği (campanula) tohumundan 4-5 tanesi çimlendi. Aralarında mor fesleğene benzeyenler var. Benim yaramaz kızım saksıları kurcalarken, tohumların yerlerini değişmiş ![]() Artık ne çıkarsa bahtıma... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Ağaç Dostu
|
![]() Yirmi gün önce aldığım rex begonyanın; pekçok yaprağını yeni çıkanlarda dahil, kuru ve yanık olduğu için koparmak zorunda kaldım. Nem sevdikleri için; saksının yanına su koymak nem sağlıyormuş. Ölmek üzereyken almıştım, saksının altına koyduğum su onu kurtardı galiba. Sağlıklı yapraklar vermeye başladı ![]() Düzenleyen Angels Sour : 14-06-2013 saat 18:46 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#175 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Alıntı:
Düzenleyen YeniGine : 17-06-2013 saat 00:06 Neden: Rakamı unutmuşum |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Ağaç Dostu
|
Size katılıyorum sevgili Yenigine. Bunun sonu yok. Sevgili Angels Sour herşey harika. Kalanşoe ları yetiştirmek çok kolay. Yapraktan bile üretilebiliyor. Seninki çalışkanmış seni yormadan köklenmiş. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 16-06-2013
|
Maaşallah yahu bunlar ne güzel şeyler böyle.. Kavanoz ve saksı tasarımlarınıza bayıldım! Sizlerden çok şey öğreneceğim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#180 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yıldız çiçeğinden kalanchoelere transfer olmuşlar. Bir de küçük beyaz sinekler var. Ne yapsam bilmiyorum. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|