![]() |
|
![]() |
#121 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-11-2012
|
Sn.Sonkez sağolun, İçlerinde beyaz sardunya da var ancak henüz açmadı. Beyaz da açtığında güzel bir uyum olacak... Saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Ağaç Dostu
|
Mosaic |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Ağaç Dostu
|
Bu da diğer "mosaic"; |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Fotoğrafda göründüklerinden daha güzeller ![]() Red Velvet.... (yüksek verimle çimlendi) |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Sn.h_dogan; Çocukken yetiştirdiğim aslanağzılar her sene bahçeye renk katıyor... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Ağaç Dostu
|
diğerler.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-10-2011
|
Yaprak güzelleri görüntüleri çok güzel,birde tohumdan yetiştiriyor olmanız gerçekten takdire şayan elinize emeğinize sağlık.Küpe çiçeklerinin görüntülerine bayıldım ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 20-03-2013
|
Çiçekleriniz çok güzel ,Kolyoz konusunda oldukça uzmanlaşmışsınız neredeyse kitabını yazacak kadar hem de. Yeriniz kısıtlı olmasına rağmen bunları gördüysek şöyle normal bir bahçeniz olsa tahayyül edemiyorum.Umarım o da olur bir gün. Paylaşımlarınız için teşekkür ediyor , kolaylıklar diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim Sn.berçin ve Sn.fatihs.... Beyaz fırfırlılar içerisinde kadife güzelliğindeki kolyoz.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Kolyoz denince ilk siz geliyorsunuz aklıma.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Ağaç Dostu
|
Sizin kolyozlara o kadar imrendim ki; Zengarden'dan kolyoz tohumuyla, iki tane fide aldım. Fidelerim bugün geldi, ama sizin kolyozlar gibi dikine gelişmemiş. Sarmaşık fidesi gibi aşağıya doğru ve dallar hafiften kıvrılmış. Çubukla dalları bağlasam düzelir mi? Bir de, tohumların çimlenmesi uzun zaman alıyor mu? Sevgiler.. ![]() Düzenleyen Angels Sour : 05-06-2013 saat 21:53 Neden: Metin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Size öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Kolyoz hastalığı size de bulaşmış ![]() Zengarden'dan tedarik ettiğiniz rainbow kolyozların tümü dikine boylanmaktadır, ancak çok fazla büyüdüğünde yayılmaya başlamaktadır. En son mesajımda eklediğim kadife güzelliğindeki kolyozum Sn.Anzac'ın hediyesi (kendisine tekrar teşekkür ediyorum) olup bu tür aşağıya doğru büyümektedir. Tohumların çimlenmesi 4.günden itibaren başlamaktadır, uygun koşullar sağlandığı durumda. Zengarden tohumları üzerinde tohumların nasıl çimlendirileceğine dair detay bilgi bulunmaktadır. Dikkat edilmesi gereken husus uygun torfa ekim yapmak ve direk güneş ışığına tohumları bırakmamak. Saygılar... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Ağaç Dostu
|
Minicik saksısında halen büyümeye devam eden en gelişmiş kolyozum... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Güzel temennileriniz için teşekkür ederim. Saygılar... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Ağaç Dostu
|
Sn.Angels Sour, 136.mesajımdaki kolyozlar Zengarden tohumlarından çimlenenler... Sizin de en az bunlar kadar güzel kolyozlarınızın olduğunu görmek ümidiyle... Şimdiden kolay gelsin... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Ağaç Dostu
|
Sn.h_dogan, Ben de sizin sayfanızı az önce gezdiğimde çeşit çeşit domateslerinize, patlıcana kısacası sebzelerinize çok imrendim. İnşallah afiyetle güzel günlerde yersiniz. Eminim, kolyoz işine bulaşırsanız, bu işte de çok başarılı olacaksınız. Saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Ağaç Dostu
|
Bu sabah balkonumdan bir kare ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-10-2011
|
Sevgili Kelebek , aynı saksıda rengarek kolyozlar çok hoşuma gidiyor. Bende aynı şekilde uygulama yaptım.. Birde sol taraf arkadaki pembe yapraklıda mı tohumdan çıktı ? Merak ettim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kolyozlarımın %99'unu tohumdan yetiştirdim. Sizin sorduğunuz kolyozda yine aynı şekilde tohumdan yetişti. 42.mesajımda bu tür kolyozum önceki hali mevcut. Saygılar... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Ağaç Dostu
|
Az önce biraz düzenleme yaptım... Scarlet türü... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Ağaç Dostu
|
Sağdakinin üst kısmından koparıp soldakini diktim... Toplam 3 kök oldu.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 | |
Moderatör
|
Alıntı:
Sağlıcakla kalın şimdilik sizi izlemeye devam. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Ağaç Dostu
|
Sn.h_dogan, Kolyozlar insanı hiç üzmeyen bir tür. Bol ışık ve su yeterli... Bakımı oldukça kolay ve zahmetsiz.. Küpeli çiçeğinize üzüldüm ![]() Saygılar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Evet Sayın hdoğan haklı ben de pek merak sarmayayım; yoksa bina görevlisi istifasını verip kaçacak. Kapı önlerini yıkarken izliyorum, farkındayım benim saksıları fırlatır gibi çekip, itiyor. Zaten kapısının önü saksılarımla doldu, e 1-2 giriş önüne de koydum saksıları. Ben olanlarla yetineyim şimdilik. Sevgili Kelebek bu yaprak güzellerini sende izlemeye devam. Ellerine sağlık hepsi çok güzel. Hele o minicik saksıda ne kadar büyümüş o kolyoz, hayret ettim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili YeniGine ablacığım, çok hoşsunuz ![]() Yenimahalle serasından kışın fide olarak aldığım küpeli.... Üzerindeki beyaz lekeler arap sabunu lekesi... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili Kelebek ne kadar güzel gelişmiş küpelin, ellerine sağlık. Arap sabununu bit mi vardı da sıkıyorsun? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|