![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-12-2011
|
Büyük pet şişeleri de saksıları da susuzluk çekmemeleri için peysaj uzmanı arkadaşımın tavsiyesi üzerine toprağa göndüm.. ![]() Bu da son hali..Çalışmalar devam edecek Allah izin verirse.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Kalanchoelarım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
kalanchoe mun ilk hali |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Kalanchoe ların sabah güneşini çok sevdiğini öğrendikten sonra sadece sabah güneşi gören balkonumu bu bitkiyle süslemeye karar verdim. Gerek yaprak gerek çiçek sapı gerekse kökten çoğaltarak kalanchoe larımı çoğaltmayı denedim.. Bakalım deneme nasıl sonuçlanacak.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Terastan kareler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
2.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Geçen seneden toprakta beklettiğim soğanlardan çıkanlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Bunu da gördük dilek kutusu.. İçini açıyorsunuz ve çıkan tohumu ekiyorsunuz....Ektiğiniz tohum çimlenene kadar kutunun üzerinde yazan dileğiniz gerçek oluyor..😃 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
tam bodur meyve fidanlarımın saksı değişim zamanı gelmiş.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
Şimdiki durumuma göre bu kovaları saksı olarak kullandım..Tek korkum plastiğin fidanlarımı kötü etkilemesi..İlerleyen zamanlarda en güzel saksıları alacağım onlara inşallah...Çok seviyorum fidanlarımı..Minik ormanım onlar benim. KİRAZ ERİK CAN ERİK VE PAPAZ ERİK İKİ ÇEŞİT ARMUT İKİ ÇEŞİT GOLDEN KAYISI AHUDUD BÖĞÜRTLENN Hepsinin resimlerini Allah nasip ederse buradan paylaşacağımm..İsteyen herkesin güneş durumunu göze alıp istediği bitkiyi yetiştirebileceğini bilmesini istiyoırum..Herkesin bu güzelliği tatmasını Allahın yaratma gücünü görmesini çok istiyorum..Çok güzel bir duygu.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
15 gün önce çektiğim resimler..Şimdi İstanbul da dünden beri yağan yağmur o kadar iyi geldi ki bütün gözler patlayıp meyve ve yapraklar çıkmaya başlamış.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|