![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Ben balık biber paylaştım ama bu fidecik hiçbir şekilde biber fidesine benzemiyor. Gönderimde bir hata olmuş olabilir. Tohum takas etkinliğindeki yoğunlukta başka bir tohumla karıştırılmıştır belki. Ekerken biber tohumu olup olmadığına dikkat etmediniz mi? İsterseniz, geç oldu demezseniz, özelden adresinizi verdiğiniz takdirde size balık biber tohumu gönderebilirim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Moderatör
|
Biberleri ne zaman ektiniz peki? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Lilium, Beğenin için çok teşekkür ederim ama cennet nere, benim balkon nere? Elimden geldiğince sevgi ve ilgi gösterme gayretindeyim sadece... Onlar da karşılığını veriyor. Sevgi ve selam ile... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Balık biber tohumlarının bir kısmını kendime bırakmıştım. Aynı biberlerin içinden çıkan tohumlar... Ben de ekmiştim. Bu sabah sizin için özellikle fotoğrafladım. Bunlar benim balık biber çimlerimin son hali... ![]() Hepsi, olması gerektiği gibi biber çimine benziyor... Sizinkinde ne olup bitiyor bilemedim bir türlü... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
|
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaçsever
|
Sevgili loveforlife, size özel mesaj yoluyla ulaşmaya çalıştım fakat mesaj kutunuz dolu olduğu için sistem uyarısı ile karşılaştım, sanırım mesaj kutunuzu bir miktar boşalttığınızda mesajımı göreceksiniz. Bu arada bir acemilik sebebiyle görüntülenmesini bir türlü beceremediğimiz resmi de sildim, resmin açıklamasını da mesajda bulabilirsiniz. sevgiler, Limonağacı kullanıcısının kızı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
sardunya, soğanlı bitkiler, tohumla üretim |
|
|