![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-01-2008
|
beni de hediyeniz çok sevindirdi. ilk defa bu çeşidi gördüm . sağolun. işallah yolunuz düşerse sizin beğendiklerinizden verebilirsem daha çok sevinirim. saygılar. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Gizsu Arajman ve kavanoz saksı çok güzel olmuş elinize sağlık, frezyaların renklerini not aldınızmı? ![]() Kalanchoe marmorata'lar için ayrıca teşekkür edrim salıklı bir şekilde büyüyorlar.Saygı ve selamlar |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
esinize selam ve sevgiler.. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-03-2013
|
Bunun gibi bir bağçe bende yapıcam uygun bir alanım var çok güzel görünüyor bakalım çiçekleri bulabilirsem... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-10-2011
|
bunlar yapraktan oluyormu? |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-02-2013
|
selam canım morganıum varmı sende acaba? |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba benimde en cok istediklerimden morganium maalesef yok birsuru kisiden istedim hic ses cikmadi.Alanya da birsey bulmak cok zor . |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaçsever
|
Sana bir tanede cilivya gönderiyorum umarım yoktur |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaçsever
|
Kargon yola çıktı canım güle güle büyüt clivyay güneşe koyma sakın aydınlık bir yer olsun yeter haftada bir sula |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-03-2012
|
Aranjmanların çok güzel olmuş sevgili Gizsu, gelişip saksılarını doldurdukları günleri de gör inşallah canım. |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2013
|
merhabalar gizsu hediyelerini aldım sürprizlerede bayıldım.. çooook teşekkür ederim..hakkını helal et lütfen... |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaçsever
|
Güle,güle büyüt canım bebişlerini unutma ne kadar az su o kadar çiçek |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaçsever
|
Evet canım yaz sıcakları hariç az sulama yap bol gübreli taşlı kumlu topraktan hoşlanır kendileri |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-07-2011
|
Sayın Gizsu , bitkilerimizin her biri birbirinden güzel. Maşallah. Bu bitki sevgisinin sonu yok. Her gördüğümüzde gözümüz kalıyor. Eminim benim gibi sizinde rüyalarınıza giren bitkiler vardır. inşallah tüm istediğiniz bitkilere sahip olursunuz. |
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Maalesef fena durumdayim etrafim tedaviye ihtiyacim oldugunu soyluyor )ruyalarima girenleri degerli insanlar bana ulastirdilar bazilari da cevap bile vermediler olsun Allah birsekilde karsima cikariyor mesela bugun 3 kapi caldim boynum tutuluyor sokakta balkonlara bakmaktan ,umarim sizinde ruyalariniz gercek olur sevgiler.. |
|
|
|
|
![]() |
|
|