![]() |
|
![]() |
#121 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Gizsu Teşekkür ederim, gerçekten hızlı gelişmişler,Sn Almanyalı'nın dediği gibi toprak ister, tabi birde saksı biraz büyük gibi geldi. Geldiğinizde toprak veririm, cumartesi'ye bekliyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-03-2012
|
Yakında tez araştırmam için İstanbul'a gitmem gerekiyor. Çok yoğun olmazsam, Eminönündeki çiçekçileri gezmek istiyorum. Bir de Bauhaus'a gitmek istiyorum. Sukkulentler çok ilgimi çekmese de sizin bir isteğiniz varsa ve bulabilirsem sizin için almak isterim. İlk hedefim bir clematis bulmak olucak. Çelikten çoğalıyormuş. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-03-2012
|
Bakalım bahtıma ne çıkarsa artık ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Ağaç Dostu
|
Farklı farklı renkleriyle harika bir kompozisyon oluşturmuşlar Frezyalarınız sevgili gizsu; bende sarı ve beyaz mevcut, bulabilirsem farklı renklerini ne ala. Keyfini çıkarın sevgili gizsu; ayrıca yeni kaktüs ve sukullentlerinizi iyi günlerde büyütün. Sevgilerimle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-09-2012
|
Frezyaya bayılırım.. Pembesini bir türlü bulamadım...Nıhayet gecen yıl sarı beyaz pembe 3 sogan karısık buldum.. ektım..Ama 3 hafta önce İzmire yagan dolu frezyalarımı mahfettı.. Simdi sadece 1 tane tomurcuk var üzerinde.. Pembe cıkması ıcın dua edıyorum..Cünkü sarı ve beyazım var.. Sizinkilere hayran kaldım.. Saglıkla seyredın... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Ağaç Dostu
|
Farkli renkleri gecen sene her gordugum evin kapisini calip rica ederek topladim cunku bu renkleri cok aradim bulamadim heryerde yok, tabi bende sonra onlara baska soganlar goturdum ![]() Düzenleyen gizsu : 12-03-2013 saat 10:36 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili gizsu; frezyalarınızın maşallahı var, renk çeşitliliğide bol muhteşem gönüyorlar. Nereden aldınız? Soğandan mı yetiştirdiniz? Bu sene favorilerim arasına giren çiçeklerden birisi. Su sümbüllerinizde sağlıklı büyüsünler. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2011
|
Sevgili gizsu , maşallah maşallah o ne güzellik öyle ... Frezyalarınıza bayıldım misssss gibi kokusu buralara geldi sanki.Harika görünüyorlar.Ellerinize sağlık. Çocukluğumdan kalan sempatisiyle çok severim ,annemin saksı saksı olurdu nasıl kokardı ,arpa zambağı derdik biz. Ben bir türlü yetiştiremiyorum , şuan da var neden beceredmiyorum anlamıyorum.Hiç büyümedi cılız iki daldan oluşuyor,öyle kaldı. Güya kokusuyla her yeri dolduracaktım ........olmadı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-09-2012
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-01-2008
|
sayın gizsu bakonuzu gezdim hepsi çok güzeller. bana balkonda başlayan çiçek maceramı hatırlattı . bizde de birçok sukulent ve kaktüs var beğendiklerinizin dallarından kırıp alabilirsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-01-2008
|
Alıntı:
bu arada bir üstteki mesajda ki arajmanlarda ki sukulentlerin çoğu bizde mevcut kırmaya çekinirseniz çelik yaptıklarımdan da alabilirsiniz. ama insanın kendi ürettiği daha tatmin edici oluyor. insan onu bir başka seviyor nedense? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-05-2012
|
[QUOTE=gizsu;1106890]Su anki takintim Senecio Rowleyanus hayranim bu sukulente,olupta paylasmak isteyen olurmu acaba belki birisi acir halime,şu guzellige bakin[/QUOT selam hayırlı olsun sayfanız evet bende bayıldım buna bıde uzum salkımı olanı var koparım yıyesım gelıyor ![]() resmı yukleyememısım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Ağaç Dostu
|
sorun olmazsa resmı yuklemek ıstedım cıcegını gormen için |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Ağaç Dostu
|
Ne sorun olabilir,paylasiyoruz sevdigimiz seyleri.Senecio rowleyanus adi bende cok seviyorum ama favorim sedum morganianum super ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Ağaç Dostu
|
benım favorımde bu agzım sulanıyo ya çok guzell |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili gizsu nasıl atmışlar bu sukulenti çöpe, inanamadım. Ama iyi de olmuş, ona sahip çıkacak, kıymetini bilecek bir sahibi oldu. İsmini http://www.agaclar.net/forum/bu-bitk...tm#post1120360 başlığında yazmıştım. Kalanchoe marmorata'nın en güzel yanı yapraklarındaki benekler. Güneş aldıkça yaprakları beneklenir, yeterli ışık almazsa yapraklardaki benekler kaybolur, düz yeşil yapraklı olarak gelişir. Çok güzel, güle güle yetiştirin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Ağaç Dostu
|
hayırlı olsun gizsu yeni sukulentin güle güle büyüt |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|