agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Balkon ve Terasları
(https)

Beğeni Düzeni1040Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 07-03-2013, 18:13   #121
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 23-07-2010
Galeri: 12
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gizsu Mesajı Göster
Sayin adneser'in hediyesi su sumbullerim canlandilar
Sayın Gizsu

Teşekkür ederim, gerçekten hızlı gelişmişler,Sn Almanyalı'nın dediği gibi toprak ister, tabi birde saksı biraz büyük gibi geldi.

Geldiğinizde toprak veririm, cumartesi'ye bekliyoruz.

gülenyüz beğendi.
adneser Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-03-2013, 21:26   #122
Ağaç Dostu

gizsu's Avatar

Giriş Tarihi: 16-05-2011
Galeri: 8
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi adneser Mesajı Göster
Sayın Gizsu

Teşekkür ederim, gerçekten hızlı gelişmişler,Sn Almanyalı'nın dediği gibi toprak ister, tabi birde saksı biraz büyük gibi geldi.

Geldiğinizde toprak veririm, cumartesi'ye bekliyoruz.
Hergun sabah hepsiyle selamlasip hal hatir soruyorum,beni sevdiler sanirim.Deniz hasta cumartesiye iyilesir biraz insallah,umarim gelebiliriz ben haber veririm kahvenizi cok merak ediyorum terasi daesinize selamlar

adneser beğendi.
gizsu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-03-2013, 22:58   #123
Ağaç Dostu

gizsu's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gokcegokce Mesajı Göster
Sevgili Gizsu, marketler demek ki baharı bekliyorlarmış bitki getirmek için, inşallah çeşitler çoğalır. Yanılmıyorsam Koçtaş da olması lazım Alanya'da orada yok mu çeşit? Su sümbülleriniz hayırlı olsun. Çok çoğalan bir su bitkisi olarak biliyorum. Çabucak boşluklarını dolduracak ve güzel çiçeğini açacaktır. Son açan frezya resmen fanatik galatasaraylı, o nasıl güzel bir sarı-kırmızı öyle. Kısacası maşallah diyorum arkadaşım
Kadinlar gunu icin getirmisler sanirim,insallah cesit cogalir ama hic sukulent yok cicekcilere soruyorum yuzume bakip o ne diyorlar halimi dusun hicbirsey bulamiyorum.Koctas var bize uzak ama orada da cesit yokfrezyanin rengini birebir gormen lazim cok guzel turuncu gibi gul kurusu gibi cok degisik ilk goruyorum bende.Cogalsin sanada yollarim su an tek ama renklilerde koku coook az.

gokcegokce beğendi.
Eski 07-03-2013, 23:13   #124
Ağaç Dostu

gokcegokce's Avatar

Giriş Tarihi: 05-03-2012
Yakında tez araştırmam için İstanbul'a gitmem gerekiyor. Çok yoğun olmazsam, Eminönündeki çiçekçileri gezmek istiyorum. Bir de Bauhaus'a gitmek istiyorum. Sukkulentler çok ilgimi çekmese de sizin bir isteğiniz varsa ve bulabilirsem sizin için almak isterim. İlk hedefim bir clematis bulmak olucak. Çelikten çoğalıyormuş. Çiçeklerde üremek için arıları ve böcekleri çekici görkemli yaprak ve kokuları olduğunu biliyorum. Demek ki ikisi birden olmuyor. Ya kokusuyla cezbediyor ya da görünüşüyle.

gokcegokce Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-03-2013, 07:42   #125
Ağaç Dostu

gizsu's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gokcegokce Mesajı Göster
Yakında tez araştırmam için İstanbul'a gitmem gerekiyor. Çok yoğun olmazsam, Eminönündeki çiçekçileri gezmek istiyorum. Bir de Bauhaus'a gitmek istiyorum. Sukkulentler çok ilgimi çekmese de sizin bir isteğiniz varsa ve bulabilirsem sizin için almak isterim. İlk hedefim bir clematis bulmak olucak. Çelikten çoğalıyormuş. Çiçeklerde üremek için arıları ve böcekleri çekici görkemli yaprak ve kokuları olduğunu biliyorum. Demek ki ikisi birden olmuyor. Ya kokusuyla cezbediyor ya da görünüşüyle.
Gokcecim nekadar iyisin birisinin bunu benim icin dusunmesi bile yeter almis kadar oldunbende clematis pesindeyim bulursam sanada alirim,esim eminonune gitti ama istediklerim disinda bulduklarini almiskeske bende gidebilsem ama aklinda olsun orasi bence biraz pahali.Antalyadaki bauhous'da sukulent yoktu yani cok bahtsizim.Anlasildi sen yesil yaprakli ve ciceklileri seviyorsun..

gokcegokce beğendi.
Eski 08-03-2013, 11:47   #126
Ağaç Dostu

gokcegokce's Avatar

Giriş Tarihi: 05-03-2012
Bakalım bahtıma ne çıkarsa artık Evettt!!! Ben görkemli çiçekleri olan yeşil bitkileri çok seviyorum. Üstüne kokulu da olursa oh mis Bu aradıklarımı da genelde soğanlılarda, orkidelerde ve sarılıcılarda buluyorum. 3 tane orkide öldürdüm ama yine deniycem inşallah. Sevgiler

gülenyüz beğendi.
gokcegokce Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-03-2013, 11:02   #127
Ağaç Dostu

gizsu's Avatar

Renkleri cok guzel ama buyudugunde rengi kalmiyormus.Digerleride yeni cocuklar

Eklenen Resimler

Eski 11-03-2013, 12:44   #128
Ağaç Dostu

gizsu's Avatar

Son frezyalar..

Eklenen Resimler

Eski 11-03-2013, 21:19   #129
Ağaç Dostu

milaca2010's Avatar

Giriş Tarihi: 21-07-2012
Galeri: 2
Farklı farklı renkleriyle harika bir kompozisyon oluşturmuşlar Frezyalarınız sevgili gizsu; bende sarı ve beyaz mevcut, bulabilirsem farklı renklerini ne ala.
Keyfini çıkarın sevgili gizsu; ayrıca yeni kaktüs ve sukullentlerinizi iyi günlerde büyütün.
Sevgilerimle...

gizsu beğendi.
milaca2010 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-03-2013, 00:55   #130
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 24-09-2012
Alıntı:
diğer renkler bunlara yetişemedi,bunlar yavaş yavaş solmaya başaldı bende olanı paylaşayım istedim devamı gelecek...
Frezyaya bayılırım.. Pembesini bir türlü bulamadım...Nıhayet gecen yıl sarı beyaz pembe 3 sogan karısık buldum.. ektım..Ama 3 hafta önce İzmire yagan dolu frezyalarımı mahfettı.. Simdi sadece 1 tane tomurcuk var üzerinde.. Pembe cıkması ıcın dua edıyorum..Cünkü sarı ve beyazım var.. Sizinkilere hayran kaldım.. Saglıkla seyredın...

gizsu beğendi.
ıldır Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-03-2013, 08:02   #131
Ağaç Dostu

gizsu's Avatar

Farkli renkleri gecen sene her gordugum evin kapisini calip rica ederek topladim cunku bu renkleri cok aradim bulamadim heryerde yok, tabi bende sonra onlara baska soganlar goturdum bende bu sene gordum renklerinin guzelligini,cok cabuk yavruluyorlar cogalsinlar zevkle paylasirim beraber koklar seyrederiz bu guzelligi. Akdeniz cok uygun sanirim frezyaya saksilar hep orada yagmur firtina birtek kurudugunda kaldiriyorum, gunes gormediginde yapraklar uzuyor cicek olmuyor..

Düzenleyen gizsu : 12-03-2013 saat 10:36
Eski 12-03-2013, 09:30   #132
Ağaç Dostu

Sevgi's Avatar

Giriş Tarihi: 25-03-2012
Galeri: 6
Sevgili gizsu; frezyalarınızın maşallahı var, renk çeşitliliğide bol muhteşem gönüyorlar. Nereden aldınız? Soğandan mı yetiştirdiniz? Bu sene favorilerim arasına giren çiçeklerden birisi.

Su sümbüllerinizde sağlıklı büyüsünler.

gokcegokce beğendi.
Sevgi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-03-2013, 10:33   #133
Ağaç Dostu

gizsu's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sevgi Mesajı Göster
Sevgili gizsu; frezyalarınızın maşallahı var, renk çeşitliliğide bol muhteşem gönüyorlar. Nereden aldınız? Soğandan mı yetiştirdiniz? Bu sene favorilerim arasına giren çiçeklerden birisi.

Su sümbüllerinizde sağlıklı büyüsünler.
Cok tesekkurederim,sizin msj ustundeki msj da yazmistim sorularinizin cevabinimsj136

Eski 12-03-2013, 19:04   #134
Ağaç Dostu

nardane's Avatar

Giriş Tarihi: 09-04-2011
Sevgili gizsu , maşallah maşallah o ne güzellik öyle ...
Frezyalarınıza bayıldım misssss gibi kokusu buralara geldi sanki.Harika görünüyorlar.Ellerinize sağlık.
Çocukluğumdan kalan sempatisiyle çok severim ,annemin saksı saksı olurdu nasıl kokardı ,arpa zambağı derdik biz.
Ben bir türlü yetiştiremiyorum , şuan da var neden beceredmiyorum anlamıyorum.Hiç büyümedi cılız iki daldan oluşuyor,öyle kaldı.
Güya kokusuyla her yeri dolduracaktım ........olmadı

nardane Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-03-2013, 19:54   #135
Ağaç Dostu

gizsu's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nardane Mesajı Göster
Sevgili gizsu , maşallah maşallah o ne güzellik öyle ...
Frezyalarınıza bayıldım misssss gibi kokusu buralara geldi sanki.Harika görünüyorlar.Ellerinize sağlık.
Çocukluğumdan kalan sempatisiyle çok severim ,annemin saksı saksı olurdu nasıl kokardı ,arpa zambağı derdik biz.
Ben bir türlü yetiştiremiyorum , şuan da var neden beceredmiyorum anlamıyorum.Hiç büyümedi cılız iki daldan oluşuyor,öyle kaldı.
Güya kokusuyla her yeri dolduracaktım ........olmadı
Umarim benimkiler gibi olur, sizi mutlu ederlerbende cok seviyorum hem gorunusu cok estetik hem kokusu inanilmaz yaptigim ozel birsey yok renkli olanlara keci gubresi koydum biraz, topragi bile bahce topragi gunesi ve acik havayi seviyorlar benimkiler,her sabah gidip ilk onlari kokluyorum doping gibi

can17can beğendi.
Eski 14-03-2013, 01:50   #136
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 24-09-2012
Alıntı:
Farkli renkleri gecen sene her gordugum evin kapisini calip rica ederek topladim cunku bu renkleri cok aradim bulamadim heryerde yok, tabi bende sonra onlara baska soganlar goturdum bende bu sene gordum renklerinin guzelligini,cok cabuk yavruluyorlar cogalsinlar zevkle paylasirim beraber koklar seyrederiz bu guzelligi. Akdeniz cok uygun sanirim frezyaya saksilar hep orada yagmur firtina birtek kurudugunda kaldiriyorum, gunes gormediginde yapraklar uzuyor cicek olmuyor..
Çok tesekkurler sevgili Gizsu..İzmir de apartmanlar öyle yüksekki.. kimsenin balkonu görünmüyor...Pembe için yıllar önce köylere bile götürmüştü eniştem..Karısık renk dıye aldıgım soganlar hepsi beyaz cıktı..Elbet bir yerde vardır kısmetım..Hele sizinkiler büyüsün cogalsın...Buradan seyretmesıde cok güzel...Aslında kısa saplı krem rengı olanların kokusu daha guzel..Yarın cıkıp pazarı arastırmalı bir...

gizsu beğendi.
ıldır Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-03-2013, 05:58   #137
Ağaç Dostu

can17can's Avatar

Giriş Tarihi: 27-01-2008
sayın gizsu bakonuzu gezdim hepsi çok güzeller. bana balkonda başlayan çiçek maceramı hatırlattı . bizde de birçok sukulent ve kaktüs var beğendiklerinizin dallarından kırıp alabilirsiniz.

gizsu beğendi.
can17can Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-03-2013, 06:40   #138
Ağaç Dostu

gizsu's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi can17can Mesajı Göster
sayın gizsu bakonuzu gezdim hepsi çok güzeller. bana balkonda başlayan çiçek maceramı hatırlattı . bizde de birçok sukulent ve kaktüs var beğendiklerinizin dallarından kırıp alabilirsiniz.
Nekadar iyi ve zengin gonullusunuz hicbirsey kirip almasam bile sizin gibi insanlarin kaldigini gorup tanismis olmak bile mutluluk verici hersey gonlunuzce olsun,dallari kirmaya basliyorum sizin benden bir istediginiz olursa bende zevkle paylasirim..

Eski 14-03-2013, 06:45   #139
Ağaç Dostu

gizsu's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ıldır Mesajı Göster
Çok tesekkurler sevgili Gizsu..İzmir de apartmanlar öyle yüksekki.. kimsenin balkonu görünmüyor...Pembe için yıllar önce köylere bile götürmüştü eniştem..Karısık renk dıye aldıgım soganlar hepsi beyaz cıktı..Elbet bir yerde vardır kısmetım..Hele sizinkiler büyüsün cogalsın...Buradan seyretmesıde cok güzel...Aslında kısa saplı krem rengı olanların kokusu daha guzel..Yarın cıkıp pazarı arastırmalı bir...
Kesinlikle o asisiz olanlar daha yogun kokuyor pembe balkonumda ilk kez acti cogalinca sizi unutmam cunku birseyi isteyip ulasamamak uyku kacirip insani delirtiyor cok iyi biliyorum sukulent isteyip hicbiryerde bulamiyorum meselaAlanyadaki balkonlarda yuksek ama benim radarlar cok iyi

Eski 14-03-2013, 08:55   #140
Ağaç Dostu

gizsu's Avatar

Bir kavanozdan saksi ve bugun denedigim aşılama

Eklenen Resimler

Eski 14-03-2013, 11:51   #141
Ağaç Dostu

gizsu's Avatar

Bunlar cok guzel bende istiyorum

Eklenen Resimler

Eski 14-03-2013, 17:03   #142
Ağaç Dostu

gizsu's Avatar

Bu guzelligin adini bilen..

Eklenen Resimler

Eski 14-03-2013, 18:06   #143
Ağaç Dostu

can17can's Avatar

Giriş Tarihi: 27-01-2008
Alıntı:
Nekadar iyi ve zengin gonullusunuz hicbirsey kirip almasam bile sizin gibi insanlarin kaldigini gorup tanismis olmak bile mutluluk verici hersey gonlunuzce olsun,dallari kirmaya basliyorum sizin benden bir istediginiz olursa bende zevkle paylasirim..
sizin gibi kadir, kıymet bilen insanlarla tanışmak ve paylaşmak bizi de çok memnun eder.
bu arada bir üstteki mesajda ki arajmanlarda ki sukulentlerin çoğu bizde mevcut kırmaya çekinirseniz çelik yaptıklarımdan da alabilirsiniz. ama insanın kendi ürettiği daha tatmin edici oluyor. insan onu bir başka seviyor nedense?

can17can Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-03-2013, 18:55   #144
Ağaç Dostu

gizsu's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi can17can Mesajı Göster
sizin gibi kadir, kıymet bilen insanlarla tanışmak ve paylaşmak bizi de çok memnun eder.
bu arada bir üstteki mesajda ki arajmanlarda ki sukulentlerin çoğu bizde mevcut kırmaya çekinirseniz çelik yaptıklarımdan da alabilirsiniz. ama insanın kendi ürettiği daha tatmin edici oluyor. insan onu bir başka seviyor nedense?
Cok tesekkurederim yazdiklariniz icin, inanin cok mutlu oldum.insan kendisi gibi dusunen insanlari bulunca mutlu oluyor ben cok severim paylasmayi soylediginiz gibi buyumusu yerine minicik daldan buyutunce daha size ait oluyor cocuk gibi oncelikle sizinle tanisip, seranizi gormeyi cok isterdim ama gelmesem daha iyi)birseyi istemek buyuk zulum cok utanarak yaziyorum ama bulamayip cok isteyince insan gozunu karartiyor..

gokcegokce beğendi.
Eski 14-03-2013, 20:50   #145
Ağaç Dostu

dilek78's Avatar

Giriş Tarihi: 17-05-2012
[QUOTE=gizsu;1106890]Su anki takintim Senecio Rowleyanus hayranim bu sukulente,olupta paylasmak isteyen olurmu acaba belki birisi acir halime,şu guzellige bakin[/QUOT

selam hayırlı olsun sayfanız evet bende bayıldım buna bıde uzum salkımı olanı var koparım yıyesım gelıyor

resmı yukleyememısım

dilek78 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-03-2013, 21:14   #146
Ağaç Dostu

dilek78's Avatar

sorun olmazsa resmı yuklemek ıstedım cıcegını gormen için

Eklenen Resimler

Eski 14-03-2013, 21:52   #147
Ağaç Dostu

gizsu's Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi dilek78 Mesajı Göster
sorun olmazsa resmı yuklemek ıstedım cıcegını gormen için
Ne sorun olabilir,paylasiyoruz sevdigimiz seyleri.Senecio rowleyanus adi bende cok seviyorum ama favorim sedum morganianum super

dilek78 beğendi.
Eski 14-03-2013, 22:02   #148
Ağaç Dostu

dilek78's Avatar

benım favorımde bu agzım sulanıyo ya çok guzell

Eklenen Resimler

Eski 15-03-2013, 12:51   #149
Ağaç Dostu

selenn's Avatar

Giriş Tarihi: 12-04-2007
Galeri: 12
Sevgili gizsu nasıl atmışlar bu sukulenti çöpe, inanamadım. Ama iyi de olmuş, ona sahip çıkacak, kıymetini bilecek bir sahibi oldu. İsmini http://www.agaclar.net/forum/bu-bitk...tm#post1120360 başlığında yazmıştım.

Kalanchoe marmorata'nın en güzel yanı yapraklarındaki benekler. Güneş aldıkça yaprakları beneklenir, yeterli ışık almazsa yapraklardaki benekler kaybolur, düz yeşil yapraklı olarak gelişir. Çok güzel, güle güle yetiştirin.

gizsu beğendi.
selenn Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-03-2013, 18:08   #150
Ağaç Dostu

dilek78's Avatar

hayırlı olsun gizsu yeni sukulentin güle güle büyüt

gizsu beğendi.

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:42.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025