![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-10-2011
|
campanula, küçük çan çiçeği
Çan çiçekleri de yavaş yavaş geçmeye başladı.. Geçen seneki iki kök baya iyi serpildi..geçen hafta en son bu kareleri bıraktı ![]() Bu fesleğenle beraber: ![]() Bu da iki acer palmatum yaprakları arasından.. ![]() Bu da bir sisleme sonrası yakın çekim: ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
sardunyalara
Bu sene sardunyalar çok geç uyandı nedense.. Daha yeni yeni kendilerine geliyorlar.. Geçen seneki kareyi yakalar mıyım bilmiyorum, 2-3 kök kaybım da oldu geçen seneye göre.., ![]() Bu da acerlerle kaynaşmış açıdan bir bakış.. Japon sentezi ![]() ![]() ![]() Bu da geçen senki coşkun halinden aynı açı ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
acer palmatum gölgesi
Bu da japon köşesinin 3 nadide türü.. Acer palmatum varyeteleri, soldaki SangoKaku, ortada Bloodgood (kızıl olan), sağdaki ise atropurpureum türü.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Ön balkon genel durum
Masada oturma yeri kalmadı maalesef ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
diğer
İki tane de tavana astığım büyük maviş var.. Şu an tomurcuk sürecindeler.. Birisi mavi, diğeri beyaz.. ![]() Burası da japon masası Açelyaların vakti geçti doğal olarak.. Heuchera ve patates sarmaşıkları var.. Arkada da japon kirazı yeni dallar yapmakla meşgul..![]() İki tür heuchera.. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|