![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-10-2011
|
Son durumları not düşeyim balkon günlüğüme.. Tüm acer palmatumların saksılamaları bitti.. Artık uyanmaya başladılar yavaştan.. Baya amatör fidancılık gibi bir işe giriştim, inşallah hüsranla sonuçlanmaz.. 12 varyetede, 15 tane irili ufaklı acer palmatum oldu.. ![]() Bu da yeni uyanan bir dissectum tomurcuğu ![]() ![]() Diğer bir göz bebeğim kışın edindiğim bahar dalı, süs ayvası diye geçen chaenomoles japonica.. Çiçeklenmeye başladı tüm dalları. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Küçük çan çiçeklerim bu hafta iyice coştu.. Çok yoğun bir gelişime başladı.. Bol suyu seviyorlar.. Su azalınca hemen belli oluyor zaten, güçsüzleşmeye başlıyor hemen yapraklar.. ![]() Bu sene balkona katılan manolyamız var, Magnolia soulangeana, bu da bahar dalı gibi yapraktan önce çiçek açıyor tüm dalları boyunca.. İlk tomurcukları gözüktü.. ![]() ![]() Farklı yapraklı olan tüm sardunyaları toplamaya edinmeye çalışıyorum.. Elde olan 2 özel tür var şimdilik.. ![]() Bu sardunyalarla büyük aranjman yapmak için farklı fideler edindim.. Patates sarmaşıklarını biraz büyütüp sardunyalar ile beraber değerlendirmek istiyorum.. Yaz ortasına yetişir umarım.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Bu da sukulent köşem, şimdilik keyifleri yerinde.. Bazılarında yeterli güneş alamamaktan dolayı form bozuklukları oldu.. Daha büyük saksılara alınca düzelebilir belki.. :/ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|