![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2013
|
Merhaba arkadaşlar. Tüm aramalarıma rağmen fireglow fidanı bulamadım. Sayın alibaba ya da diğer arkadaşlardan yarcımcı olmak isteyen varsa çok mutlu olurum. Selamlar. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-10-2011
|
Düşündüğünüz bitki boyutu (gelişmişlik, yaş vs.), kullanım amacı (saksı, bahçe vs.) ve bütçe hedefiniz-kısıtlarınız varsa ona göre yönlendireyim sizi.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Balkonda bu işler gerçekten zor oluyor, 20 civarı saksı değişimi.. toprak karışımı.. En zoru da arta kalan çöpü, toprağı temizlemek ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Saksılanan acer'ler uyanmayı bekliyorlar.. ![]() Bu da alacalı sardunyanın kış renkleri, soğuklardan hiç etkilenmedi maşallah.. sakızlardan ciddi zarar görenler oldu halbuki ![]() ![]() Bu da saksı değişiminden sonraki çin ardıcı bonsai konuğumuz.. Biraz pamuklu bit sorunu oluşmuş. Onu da bahar ilaçlaması ile çözebilirim inşallah.. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2013
|
Sayın alibaba, ilginiz için çok teşekkür ederim. 4-5 yaşlarında bir fireglow arıyorum. Kırıkkale ikliminde bonsai olarak yetiştirmeyi düşünüyorum. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Hocam şu sıralar pek fireglow yok piyasada.. Ben de bulamadım.. Bulursam haber ederim. Yeni ithalatlar bahar öncesi başlıyor, kesin gelir.. Ama bonsai olarak pek uygun değil kırmızı türler.. Yeni dallanma, sürgün verme gibi özellikleri yeşil varyetelere göre çok yavaş. Hassas türler. |
|
|
|
![]() |
|
|