![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Töm, pabucu yarım, çık dışarıya oynayalım ![]() ![]() Tömcüğüm müjdemi isterim, kaybettim sandığım tohumları buldum - anladın sen. Ayrıca halam tohum göndermişti, kadifeler filan vardı, çok incelememiştim, dün mü ne bir baktım, çok şanslıyız, çok ![]() Yazın köye dönmeyecekmişsin, Almanya'da ![]() ![]() Helga'dan mecburen vazgeçip hint bülbülüne dönmüştün, sana dediydim, abla sözü dinlesen. Aldın mı kuş? Dua ederken aklıma geldikçe sizi de katıyorum, sen de bizi unutma dualarında, çok ihtiyacımız var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Alıntı:
![]() Hadi gözümüz aydın ablacım çok sevindim tohumları bulmana inşallah tahmin ettiğim şeyler vardır tohumların içinde amma velakin gönül isterdi ki limon sarısı olsun ![]() Valla ablacım yazın burda kalma planlarım var Allah nasip kısmet ederse iş bulup çalışırım diyorum ama belli de olmaz böle derim derim bakmışsınız bay tömürcek Sakarya'dan çıkar değişmedim yani ben gene aynı benim memleket özlemim, köy hasretim, Cevdet tutkum hala devam etmekte ![]() Evet hint bülbülü alcaktım kararım kesindi ama dünden önceki gün doğum günümdü arkadaşlar bana süprüz yaptılar doğum günümü kutladık hediye olarak da mavi bi muhabbet kuşu almışlar evde yalnızım ses soluk olur diye adını da Celi koydum şimdi eğitme çabalarındayım ![]() sen merak etme ablacım her zaman ettiğim duaların içinde sen de varsın Rabbim feraha kavuştursun en kısa sürede |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|