agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Balkon ve Terasları
(https)

Beğeni Düzeni13658Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 21-02-2014, 01:19   #1
Ağaç Dostu

Cymbelina's Avatar

Giriş Tarihi: 18-03-2012
Töm, pabucu yarım, çık dışarıya oynayalım Gene bir şifreli konuşmalar okudum, maşrapa filan. Kil maskesi filan mı yaptınız, naaptınız?

Tömcüğüm müjdemi isterim, kaybettim sandığım tohumları buldum - anladın sen. Ayrıca halam tohum göndermişti, kadifeler filan vardı, çok incelememiştim, dün mü ne bir baktım, çok şanslıyız, çok Senin de seveceğini tahmin ediyorum ama sende olan bir tür mü değil mi bilmiyorum. Büyük ihtimalle görmüşsündür sen onu köyde ama. Ama sarı değil - bu kadar ipucusu yeter.

Yazın köye dönmeyecekmişsin, Almanya'da kalıp çalışacakmışsın, işçi yazılmışsın oraya, kuşlar söyledi, cik cik. Bakıyorum da sen çok değiştin Tömürcek, Evropa çok değiştirdi seni Köye gitmezsen biz senin güzel çiçeklerini nasıl göreceğiz? O sıra sıra sardunyalarını...

Helga'dan mecburen vazgeçip hint bülbülüne dönmüştün, sana dediydim, abla sözü dinlesen. Aldın mı kuş?

Dua ederken aklıma geldikçe sizi de katıyorum, sen de bizi unutma dualarında, çok ihtiyacımız var.

Cymbelina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-02-2014, 14:00   #2
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Giriş Tarihi: 04-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Cymbelina Mesajı Göster
Töm, pabucu yarım, çık dışarıya oynayalım Gene bir şifreli konuşmalar okudum, maşrapa filan. Kil maskesi filan mı yaptınız, naaptınız?

Tömcüğüm müjdemi isterim, kaybettim sandığım tohumları buldum - anladın sen. Ayrıca halam tohum göndermişti, kadifeler filan vardı, çok incelememiştim, dün mü ne bir baktım, çok şanslıyız, çok senin de seveceğini tahmin ediyorum ama sende olan bir tür mü değil mi bilmiyorum. Büyük ihtimalle görmüşsündür sen onu köyde ama. Ama sarı değil - bu kadar ipucusu yeter.

Yazın köye dönmeyecekmişsin, Almanya'da kalıp çalışacakmışsın, işçi yazılmışsın oraya, kuşlar söyledi, cik cik. Bakıyorum da sen çok değiştin Tömürcek, Evropa çok değiştirdi seni Köye gitmezsen biz senin güzel çiçeklerini nasıl göreceğiz? O sıra sıra sardunyalarını...

Helga'dan mecburen vazgeçip hint bülbülüne dönmüştün, sana dediydim, abla sözü dinlesen. Aldın mı kuş?

Dua ederken aklıma geldikçe sizi de katıyorum, sen de bizi unutma dualarında, çok ihtiyacımız var.
Evet ablacım Melih'i gezdirmek için Pamukkale'ye travertenlere gittik ordan da Karahayıt'a termallere gittik ordaki doğal kilden aldık suyun içinden biraz fazla almışız oyüzden 3 maşrapa oldu kil maskesi yaptık ondan

Hadi gözümüz aydın ablacım çok sevindim tohumları bulmana inşallah tahmin ettiğim şeyler vardır tohumların içinde amma velakin gönül isterdi ki limon sarısı olsun

Valla ablacım yazın burda kalma planlarım var Allah nasip kısmet ederse iş bulup çalışırım diyorum ama belli de olmaz böle derim derim bakmışsınız bay tömürcek Sakarya'dan çıkar değişmedim yani ben gene aynı benim memleket özlemim, köy hasretim, Cevdet tutkum hala devam etmekte

Evet hint bülbülü alcaktım kararım kesindi ama dünden önceki gün doğum günümdü arkadaşlar bana süprüz yaptılar doğum günümü kutladık hediye olarak da mavi bi muhabbet kuşu almışlar evde yalnızım ses soluk olur diye adını da Celi koydum şimdi eğitme çabalarındayım

sen merak etme ablacım her zaman ettiğim duaların içinde sen de varsın Rabbim feraha kavuştursun en kısa sürede

bay tömürcek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 18:14.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025