![]() |
|
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Cymbelina ablam şimdi gördüm mesajlarını kusura bakma. Beni sorarsan benim moralim de seninkiyle kapışır durumda çok berbat beter hatta bitik ![]() Verdiğin bağlantıya baktım cymbelina abla beyaz sabriye en çok istediğim çiçeklerden biriydi benim pembelerin yanında boncuk boncuk açsın şölen olsun gözüme gönlüme diye baya aradım en sonunda buldum hatta diktim tuttu bile şuan hedef sarısında baharda pazarları hunharca alt üst edicem ![]() Karides çiçeği dediğin şeye baktım ablacım bizim burda dede sakalı diyolar eskiden köyde olmazsa olmazlardandı şimdi bitek öbür mahallede iki evde var. Bende çok istiyorum ondan ama o evlere hiç girip çıkmışlığım yok istemeye de gidemedim bi türlü. Ama Denizli'de pazara çok geliyomuş ondan eğer bu baharda da gelirse sana da alırım bitane ablacım. Senecio dediğine de baktım ondan malesef yok bende negüzelmiş tesbih gibi ![]() Diğer siparişlerini hazır ettim ablacım çingene şalvarı, sabriye ve bikaç çeşit tohum eğer istediğin başka bişey varsa söyle abla 1 hafta daha köydeyim sonra Denizli'ye dönüyorum. İyi akşamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
|
|