![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Selamlar kardeşim hint bülbülü diye sattıkları o ufacık kuşlar çok çıt kırıldım oluyor ve yazar kasa gibi ötüyor. Aslında bülbülle alakası yok. Bence başka bir kuş al. Arkadaşımda vardı aman neydi o sabah sabah yazar kasa sesleri amannnnnnn sevgiler HAYIRLI BAYRAMLAR |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-08-2013
|
sevgili tömürcek: menekşelerin çok iyi yavru vermişler, menekşeleri özleyince senin sayfana bakıyorum, benim menekşelerle yolum iki yıl önce ayrıldı. Taşınma esnasında ev eşyalarını kamyonla gönderdim, menekşelerimide onbeş saat yanımda götürdüm birşey olmasın diye antalyanın sıcağı onları bir ayda üzerine sıcak su dökülmüş gibi yaptı, bende o günden sonra menekşelere veda ettim. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Alıntı:
Denizli'ye de götürdüm yavrularımdan ama bakalım burdaki gibi olacaklar mı Denizli de sıcak ve nemsiz çünkü, menekşeler Sakarya'da çok güzel oluyor hem sıcaklıklar normal hem de nemli havası var ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-08-2013
|
iki yıl oldu menekşelere ve çiçeklere küstüm kendimce ama 6 ay oldu yine kriz başladı, çiçek macerası yine başladı, başladım fide toplamaya, şimdilik iyi gidiyor gelişimleri ama içlerinde menekşe yok yinede, onların hepsini yapraktan tutturmuştum, en çok o gitmişti zoruma,bay tömürcek arapsaçın da yanında mı? acaba bir onu bulamadım, o da sen de var |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Alıntı:
![]() |