![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
Rana+mirac ablamın demesiyle bay tömürcek okulda serisine başlıyorum artık Orda malesef çiçek yetiştirmeye sıfırdan başladım 4 tane vinkam var balkonda, içerde mum çiçeğim, fil kulağım ve sarı sabriyem var Yavaş yavaş ediniyorum bişeyler biraz da evden götürcem giderken az ve öz olucak bu sefer malesef ![]() Denizli horozunu görünce çekmeden edemedim bir horoz aşığı olarak çok şanslıyım memleketine düştüm çünkü İşte balkonum, vinkalarım ve kuruttuğum biberlerim Burda herkes biber patlıcan kurutuyor çok dikkatimi çekti tömürcek kimden aşa diyerek astım biberleri balkona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Gördüğünüz bu horoz heykeli camdan bir heykel yakından daha canlıydı. Birde akşam görüntüsünü eklemek lazım ışıklıyken daha bir ihtişamlı duruyor ![]() Neyse Tömürcek devam eder görüntüleriyle Denizli'yi anlatmaya Dediği gibi hoyaların en nahoş kokulu olanları açtı ama sırada carnosa şöleni var bakalım onlarında başına bir şey gelmezse mis gibi kokular yükselecek gibi duruyor Bekliyorlar seni hepsi dört gözle ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|