![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-06-2012
|
Köklenir merak etme. Besinli suya koydum. Sizin gibi bitki seven gençler bulmuşum düşünmem mi? Bunları köklendireyim ben kuşa çeviririm zaten o bitkiyi. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Nerden başlasam bilemedim. Ama şöyle girsem konuya çok iyi olacak, 1- Tacettin'e talibim. Çok tatlı ya patilere bak yerim ben bunu severken. Tamam cani değilim severken dedim ![]() 2- O minik dalın ismi Senecio stapeliformis Baktıkça beni hatırla kardeşim. Nasılda kıyıp göndermişim onu Neyse sızlanmaya gerek yok. Şakaydı tabi ki de.Paylaşmayı severim. ![]() 3-Benim sabriyem küçük mü ne? Heheh gene kendine torpil yaptın sennnn. ![]() Sana cevaplarım bu kadar kardeşim her şey için şimdiden teşekkürler. Atladım sanma atlamadım o pembe kaktüsüme iyi bak :P |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
[QUOTE=Fatih;1194403]Nerden başlasam bilemedim. Ama şöyle girsem konuya çok iyi olacak, ... Fatihcim keşke Tacettin'i getirebilsem okadar sevimli ki yumuşacık tüyleri var O gönderdiğin küçük dal yavaş yavaş büyüyor ayrıca çok pişman olduysan geri getireyim Sabriyelerin de büyük olanı senin olsun lafı bile olmaz Kaktüsün emin ellerde diyerek konuyu kapatıyorum Fatihcim ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|